reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Marzenko wyślij mi też książkę bo ja swoją wykasowałam.Przeczytam jeszcze raz.
Ninka Ty masz tą nową książkę czy starą?

a się nie będę wypowiadać bo ja o dietach nic nie wiem.

a co do monotoni w jedzeniu, to mi nie przeszkadza. Fakt że czasem zjadłabym coś bardziej pracochłonnego, ale zazwyczaj mi się po prostu odechciewa. Stoisz w kuchni nie wiadomo ile, potem jest jeszcze masa sprzątania. brrr odechciewa się.

Ale przez to gadanie o jedzeniu i monotoni to pomyślałma o mielonych które żadko robię bo mi się nie chce mielić mięsa (och może kupię sobie elektryczną maszynkę) bo ja bardzo lubię mielone, ale są dla mnie zbyt czasohłonne i mi się odechciewa.

edit:
matko wy to jesteście normlanie obcykane!! w tych dietach!! wow.
no właśnie to jest najbadziej wkurzające jak pół dnia stoisz rzy garach , potem 10 minut jesz i na koniec jeszcze 2 godziny po tym sprzątasz...
A ja lubie gotować,i piec:-).Zmywać nie lubi e ale teściowie maja dla mnie zmywarkę .Już czeka u nich w domu:tak: więc teraz z ekstra piekarnikiem i zmywarką pewnie nie bede z kuchni wychodziła;-) a za parę miesięcy będę potrzebowała diety:sorry2:

Oooo i nie wiem o co chodzi? Mam pierwszą o diecie i drugą z przepisami, są jeszczę jakieś wersje

Mamomatysia ja też lubię gotować i piec. Tylko zmywarki nie mam... kuźwa. Tak a potem dieta....hihihih

Ostatnia edycja:
Oooo i nie wiem o co chodzi? Mam pierwszą o diecie i drugą z przepisami, są jeszczę jakieś wersje
jakaś nowa wersja książki wyszła pod konie tamtego roku. Jakieś nowości w niej czy coś takiego. Ja nie lubię gotować i też mnie wkurza mycie garów

I ja też idę spać bo jutro mam ciężki dzień
Tikanis się chyba pogniewała. Reszta też jakoś nie zagląda

Ostatnia edycja:
Monia - Nina ma w miarę nową tą książkę... nie wiem z kiedy była stara, ale Ona ma przynajmniej z 2007 jak nie nowszą... i jtro z pracy Ci wyślę, bo mi coś chuba nie trybi moja poczta...

dzięki za maile dziewczynki! mua***

reklama
nooo ja zmywarkę mam, ale czasmi nie wszystko się zmieści i i tak coś niecoś trzeba w rękach umyć... a poza tym wszędzie pełno okruszków, pyłków jak się coś pichci... no i u mnie raczej talentu brak...

Do góry