reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

jak mi gęba schudnie to wstawię foto. podejrzewam,że będzie to za dobre 3 miesiące.
Kasica ,ja mam krótsze.W ciąży zapuścilam ale później obcięłam.Wyślę Ci zaproszenie na NK to zobaczysz.

reklama
Dzień Dobry...... no nareszcie mamy wiosnę :-):-):-):-):-)

tak jak pisałam wcześniej , wczoraj poszłam do lekarza, zbadał i wyeliminował 2 przyczyny mojego bólu, na pewno nie jest spowodowany niskim ciesnieniem ani chorymi zatokami! Więc dał mi skierowanie do neurologa! Wizyte mam w środę a na razie męcze się z bólami dalej, mogę brac paracetamol, który i tak nic nie daje :sorry2:.
Miłego Dnia........

Hallo!!!
Widzę, że wena Wam wczoraj nie dopisała...
u nas też od rana świeci piękne słońce!!! aż żyć się chce!!!

Monika - no nie daj się prosić i wstaw takie malutkie zdjęcie...
ja też ostatnio miałam ochotę na grzywkę... ale ja chyba bym dobrze nie wyglądała...
przypominam o regulaminie (edycja posta, a nie pisanie jeden pod drugim)...
wiem, że to tym razem nie było do mnie, ale mnie się tez tak zdarza... czasami zaczynam pisać posta i jak skończę to w tym czasie już jakiś dojdzie (albo i więcej niż jeden) i chcę na niego odpowiedzieć z cytowaniem. To jak mam to zrobić, żeby do tamtego - napisanego przeze mnie posta - dołożyć cytat? ja nie potrafię... więc po prostu piszę drugiego posta i niejednkrotnie nikt w tym czasie nic nie napisze i mam jednego pod drugim...

Ankzoc - bardzo mi przykro, że nadal się męczysz z bólem... mam nadzieję, że neurolog pomoże!

Ankzoc no to w neurologu nadzieja na lepsze jutro.
Marzenko nie wstawię foto bo ja z taką nadwagą nie robię sobie zdjęć.

U nas też piękna pogoda. Młody śpi i jak wstanie to idziemy na spacer.

Witajcie dziewczyny
Ja tak szybko...bo gości się spodziewam...przyjeżdża Confi i Damiś do nas tym razem w odwiedziny....:-):-):-):-):-)
Ankzoc - czytałam o Twoich problemach z bólem głowy...jeżeli masz możliwość to zapisz się tez do okulisty (bez skierowania) niech sprawdzi Ci dno oka i ciśnienie w oku...mnie przy moich bólach tez wysłano do okulisty i problem był w ciśnieniu gałki ocznej..odpukać od zajścia w ciąże głowa mnie nie boli a potrafiłam przez m-c codziennie budzić się z bólem. A Ty masz wadę wzroku? może to działanie kilku godzin pracy na komp.?
To na razie zmykam...Buźka

Monika - no nie daj się prosić i wstaw takie malutkie zdjęcie...

przyłączam się do prośby.
przyznam że po tych całych tekstach o nadwadze to moja wyobraźnia szaleje..;-);-)

wiem, że to tym razem nie było do mnie, ale mnie się tez tak zdarza... czasami zaczynam pisać posta i jak skończę to w tym czasie już jakiś dojdzie (albo i więcej niż jeden) i chcę na niego odpowiedzieć z cytowaniem. To jak mam to zrobić, żeby do tamtego - napisanego przeze mnie posta - dołożyć cytat? ja nie potrafię... więc po prostu piszę drugiego posta i niejednkrotnie nikt w tym czasie nic nie napisze i mam jednego pod drugim...

No właśnie.
Aga rozumiem że zwracasz mi uwagę bo to twoje zadanie, ale nie robię tego nagminnie.

Ankzoc, ciekawe co neurolog ci powie??:confused::confused:
Biedna jesteś że się tak męczysz.:-:)-(

zgadzam się z tym ja też nie potrafie tak edytować i dlatego mi wychodzą kolejne posty:sorry2:

Ankzoc mam nadzieję że wizyta u kolejnego lekarza przyniesie odpowiedni skutek :tak:
Moni ja też czekam na fotkę ,fryzury nie nadwagi;-)
AgA confi udanego spotkania,choć na pewno takie będzie i dużo fotek zróbcie:tak::-)

Ach zapomniałam się przywitać więc WITAM kochane:-)

aga- no zobaczymy co powie mi lekarz, jak nic nie poradzi to pójdę do okulisty, tak mam wadę wzroku oko prawe mam +0,25 a oko lewe -1,25 :baffled: i tak już od dawna mam okularki i noszę je kiedy siedzę przy kompie. miłego spotkania

m&ms, kasia1208- ja też mam nadzieję, że ktoś cos mi wreszcie sensownego powie!!

reklama
Witojcie!

qrcze, najpierw dziekuje, że już wg Was nie jestem pasztetem, ani hipciem- to podnoszące na duchu... a tej kwestii:
a) na NK nie wrzucam niewyjściowych zdjęć:tak:
b) i tak będe narzekać:nerd:

anzoc oby dr coś zdziałał...

u mnie normalnie taki zapieprz, że ostatnio jak przesyłkę odbierałam, to własne imię przez "ż" napisałam...

a tak w skrócie-
najważniejsze- Iza znocnikowana!
ciag dalszy różnych kontuzji, więc z chodzeniem postępy... muszę ją tylko oduczyć pić wodę z wanny w czasie kompieli i będzie spoko...

Iza rozwaliła mi okulary, więc wybaczcie ewentualne literówki, błędy czy inne ustrojstwa- nosz ślepnę i tyle... a okulary będą dopiero w pn...
W ramach testowania nowego wózka biegam po bibliotekach, wózek miodzio...

widziałam temat kąpieli- Iza już tylko w wannie jest kompana, bo to co wyprawia w czasie kompieli wymaga większego akwenu wodnego...

Dżampreza we wtorek była i bardzo szybko ją skończyłam- jedna z obcnych par zaczeła się kłócić, bo dziewczyna była przed @ i przesadzała z uszczypliwosciami w stosunku do chłopaka- więc ich wyrzuciłam, bo dziecko śpi a ja kłótni w domu nie potrzebuje...

reszta towarzystwa znikła w ciagu 2 godzin- czas imprezy od 16 do 21:30 (tramwaj którym ostatni gość wybył)...

no i Iza woła.. cdn

Do góry