reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

jak mi gęba schudnie to wstawię foto. podejrzewam,że będzie to za dobre 3 miesiące.
Kasica ,ja mam krótsze.W ciąży zapuścilam ale później obcięłam.Wyślę Ci zaproszenie na NK to zobaczysz.

reklama
Dzień Dobry...... no nareszcie mamy wiosnę :-):-):-):-):-)

tak jak pisałam wcześniej , wczoraj poszłam do lekarza, zbadał i wyeliminował 2 przyczyny mojego bólu, na pewno nie jest spowodowany niskim ciesnieniem ani chorymi zatokami! Więc dał mi skierowanie do neurologa! Wizyte mam w środę a na razie męcze się z bólami dalej, mogę brac paracetamol, który i tak nic nie daje :sorry2:.
Miłego Dnia........

Hallo!!!
Widzę, że wena Wam wczoraj nie dopisała...
u nas też od rana świeci piękne słońce!!! aż żyć się chce!!!

Monika - no nie daj się prosić i wstaw takie malutkie zdjęcie...
ja też ostatnio miałam ochotę na grzywkę... ale ja chyba bym dobrze nie wyglądała...
przypominam o regulaminie (edycja posta, a nie pisanie jeden pod drugim)...
wiem, że to tym razem nie było do mnie, ale mnie się tez tak zdarza... czasami zaczynam pisać posta i jak skończę to w tym czasie już jakiś dojdzie (albo i więcej niż jeden) i chcę na niego odpowiedzieć z cytowaniem. To jak mam to zrobić, żeby do tamtego - napisanego przeze mnie posta - dołożyć cytat? ja nie potrafię... więc po prostu piszę drugiego posta i niejednkrotnie nikt w tym czasie nic nie napisze i mam jednego pod drugim...

Ankzoc - bardzo mi przykro, że nadal się męczysz z bólem... mam nadzieję, że neurolog pomoże!

Ankzoc no to w neurologu nadzieja na lepsze jutro.
Marzenko nie wstawię foto bo ja z taką nadwagą nie robię sobie zdjęć.

U nas też piękna pogoda. Młody śpi i jak wstanie to idziemy na spacer.

Witajcie dziewczyny
Ja tak szybko...bo gości się spodziewam...przyjeżdża Confi i Damiś do nas tym razem w odwiedziny....:-):-):-):-):-)
Ankzoc - czytałam o Twoich problemach z bólem głowy...jeżeli masz możliwość to zapisz się tez do okulisty (bez skierowania) niech sprawdzi Ci dno oka i ciśnienie w oku...mnie przy moich bólach tez wysłano do okulisty i problem był w ciśnieniu gałki ocznej..odpukać od zajścia w ciąże głowa mnie nie boli a potrafiłam przez m-c codziennie budzić się z bólem. A Ty masz wadę wzroku? może to działanie kilku godzin pracy na komp.?
To na razie zmykam...Buźka

Monika - no nie daj się prosić i wstaw takie malutkie zdjęcie...

przyłączam się do prośby.
przyznam że po tych całych tekstach o nadwadze to moja wyobraźnia szaleje..;-);-)

wiem, że to tym razem nie było do mnie, ale mnie się tez tak zdarza... czasami zaczynam pisać posta i jak skończę to w tym czasie już jakiś dojdzie (albo i więcej niż jeden) i chcę na niego odpowiedzieć z cytowaniem. To jak mam to zrobić, żeby do tamtego - napisanego przeze mnie posta - dołożyć cytat? ja nie potrafię... więc po prostu piszę drugiego posta i niejednkrotnie nikt w tym czasie nic nie napisze i mam jednego pod drugim...

No właśnie.
Aga rozumiem że zwracasz mi uwagę bo to twoje zadanie, ale nie robię tego nagminnie.

Ankzoc, ciekawe co neurolog ci powie??:confused::confused:
Biedna jesteś że się tak męczysz.:-:)-(

zgadzam się z tym ja też nie potrafie tak edytować i dlatego mi wychodzą kolejne posty:sorry2:

Ankzoc mam nadzieję że wizyta u kolejnego lekarza przyniesie odpowiedni skutek :tak:
Moni ja też czekam na fotkę ,fryzury nie nadwagi;-)
AgA confi udanego spotkania,choć na pewno takie będzie i dużo fotek zróbcie:tak::-)

Ach zapomniałam się przywitać więc WITAM kochane:-)

aga- no zobaczymy co powie mi lekarz, jak nic nie poradzi to pójdę do okulisty, tak mam wadę wzroku oko prawe mam +0,25 a oko lewe -1,25 :baffled: i tak już od dawna mam okularki i noszę je kiedy siedzę przy kompie. miłego spotkania

m&ms, kasia1208- ja też mam nadzieję, że ktoś cos mi wreszcie sensownego powie!!

reklama
Witojcie!

qrcze, najpierw dziekuje, że już wg Was nie jestem pasztetem, ani hipciem- to podnoszące na duchu... a tej kwestii:
a) na NK nie wrzucam niewyjściowych zdjęć:tak:
b) i tak będe narzekać:nerd:

anzoc oby dr coś zdziałał...

u mnie normalnie taki zapieprz, że ostatnio jak przesyłkę odbierałam, to własne imię przez "ż" napisałam...

a tak w skrócie-
najważniejsze- Iza znocnikowana!
ciag dalszy różnych kontuzji, więc z chodzeniem postępy... muszę ją tylko oduczyć pić wodę z wanny w czasie kompieli i będzie spoko...

Iza rozwaliła mi okulary, więc wybaczcie ewentualne literówki, błędy czy inne ustrojstwa- nosz ślepnę i tyle... a okulary będą dopiero w pn...
W ramach testowania nowego wózka biegam po bibliotekach, wózek miodzio...

widziałam temat kąpieli- Iza już tylko w wannie jest kompana, bo to co wyprawia w czasie kompieli wymaga większego akwenu wodnego...

Dżampreza we wtorek była i bardzo szybko ją skończyłam- jedna z obcnych par zaczeła się kłócić, bo dziewczyna była przed @ i przesadzała z uszczypliwosciami w stosunku do chłopaka- więc ich wyrzuciłam, bo dziecko śpi a ja kłótni w domu nie potrzebuje...

reszta towarzystwa znikła w ciagu 2 godzin- czas imprezy od 16 do 21:30 (tramwaj którym ostatni gość wybył)...

no i Iza woła.. cdn

Do góry