reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

mineła godzina od mojego posta i nie potrafię się powstrzymać, żeby nie wpisać dubleposta:-)

chciałam tylko napisać, że idę na spacer, bo ładna pogoda a skoro jest 13 st ponoć, to zaniecham kombinezonu, polarowe spodenki i kurtka powinny wystarczyć, nie?
buziole babolki...

reklama
hi hi hi, Tsarina :-D

gratuluję nocnikowania!!!!:tak::tak::tak:

a ja mam dziś lenia...:sorry2::sorry2::sorry2: matko nic mi się nie chce. w łóżku bym chciała sidzieć cały dzień.

Hej dziewczyny

Fajna pogoda za oknem,mam nadzieje, że w końcu wiosna pełną parą.

Ankzoc oby neurolog wyjaśnił przyczynę.

Mi też się dziś nic nie chce. Dobrze, że mały śpi, a ja już ziemniaki młode obrałam. Jakieś jajo sadzone zrobię i tyle. Idę sobie kawkę zrobić, albo herbatkę z miodem bo gardło mnie boli.

Witajcie Babeczki

u nas też pieknie, i też leniwie ;-)(m&m's przybij "piątkę"). Moj M od dzisiaj ma urlop - do pracy wróci dopiero po świętach. I...już mam ochotę wysłać go do pracy...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czepia się wszystkiego. Zamiast pojechać na budowe, to szuka sobie zajęć w domku (typu poszukiwanie guzika do spodni), no i w ogóle - totalna dezorganizacja!!!

co do edycji postów przy dopisaniu/odpowiedzi na jakiś cytat - ja to robię tak: cytuję post w nowym oknie - po czym edytuję poprzedniego wklejając skopiowany fragment = łatwizna.
(Martuś zwróciłam Ci uwagę, bo nie tylko na tym wątku łączyłam Ci posty. Ale fakt - Marzenie i Kasi też łączymy. Mam nadzieję, że moja "mała rada" w cytatach będzie przydatna i ponowne uwagi nie będą miały miejsca;-):happy2:)

Nina - a cóż to - jakieś choróbsko się do Ciebie czepia??? Nie daj się!!!

Ankzoc - no to nie wiele Ci pomógł lekarz...

Ostatnia edycja:
ja też mam lenia, dziewczyny może założymy klub leniwców ;-) ??

nina nie daj sie choróbsku

tsarinia gratki za nocnikowanie :-) kurde ja muszę nocnik zakupić....

ankzoc no to wizyta u lekarza nie udana :-( trzymam kciuki aby neurolog pomógł

Aga to współczuje takiego urlopu M

Oj Aga ja tez nie lubię urlopów M pod tym względem, że wszystko jest zdezorganizowane. A gdzieś się wybieracie odpocząć?

Tak, tak klub leniów patentowanych:) nie naprawdę jakiś taki dzień. Siedzę i przepisy na serniki oglądam - takie mam ekscytujące zajęcie.
W telewizji nic nie ma. Sprzątać mi się nie chcę, zresztą odkurzałam już dziś. Pojechała bym gdzieś:) Chyba się jutro do Media Markt wybierzemy jakieś drobne sprzęty kupimy, tak do 1000, na ratki oczywiście bo na nadmiar gotówki nie narzekam:) Radio w aucie się zepsuło(nie oddaje płyt) drukarka bez tuszu, zresztą stara i jakiś dobry blender z osprzętem by się zdał. Ale ja już kombinuje:)

Oj Aga ja tez nie lubię urlopów M pod tym względem, że wszystko jest zdezorganizowane. A gdzieś się wybieracie odpocząć?

Tak, tak klub leniów patentowanych:) nie naprawdę jakiś taki dzień. Siedzę i przepisy na serniki oglądam - takie mam ekscytujące zajęcie.
W telewizji nic nie ma. Sprzątać mi się nie chcę, zresztą odkurzałam już dziś. Pojechała bym gdzieś:) Chyba się jutro do Media Markt wybierzemy jakieś drobne sprzęty kupimy, tak do 1000, na ratki oczywiście bo na nadmiar gotówki nie narzekam:) Radio w aucie się zepsuło(nie oddaje płyt) drukarka bez tuszu, zresztą stara i jakiś dobry blender z osprzętem by się zdał. Ale ja już kombinuje:)

rok temu o tej porze, to sprzatalysmy domy, szukalysmy wozkow, ciuszkow i innych gadżetów... i też nam się nic nie chciało...

jak powiedział Mufasa- wszyscy zamknięci jesteśmy w wielkim kręgu życia... i znów nadeszła wiosna!

Cześć mamuśki.
Wpadam szybciutko, na momencik.
Ankzoc kochana mam nadzieje,ze wreszcie znajda przyczynę tych bóli. Mnie wykańczają napady migrenowe wiec wiem co przezywasz.Trzymam kciuki za pomyślną diagnozę;-).No i całus od Majeczki dla Filipa przekazany:-).
Confi-Jak możesz myśleć ze o Tobie zapomnimy.takiej opcji nawet nie ma:no:.co do siniaków to Mateusz do dwóch lat nie miał ani jednego.Był z niego niezły asekurant.Co do Filipa.....
Kasiu zmartwiłaś mnie tymi ortodontycznymi problemami Wiktorii. Poradźcie się kilku specjalistów bo czasem jak wiesz zdarz się,ze jest inne wyjście z sytuacji.Swoja droga Mati ma regularnie usuwane mleczne zęby dlatego,że stałe nie maja miejsca.Największy jedna k problem to taki,ze nasz Matysio ma olbrzymie jedynki:baffled: tzn jedna jedynka wygląda jak połączone jedynki i dwójki.Mamy więc takiego rodzinnego króliczka:sorry2:
M&m'sku-Matka natura nie jest sprawiedliwa:wściekła/y:.Nie dość ,ze jesteś taka szczuplutka to jeszcze taka ładniutka.Niektórzy to maja szczęście.
Tsarino-Gratulujemy nocnikowania.

Babole narobiłyście mi smaka tymi wczorajszymi drinkami. U mnie od tygodnia stoi wino przygotowane na grzańca ale nawet nie mam czasu zrobić.
Spadam na razie zamiatać gruz.jak nie padnę to wieczora to postaram się zajrzeć.
Buziolki

A my już po mega długim spacerku. Nosz normalnie upał na dworzu .Chatka ogarnięta a teraz biorę się za wyciąganie i przebieranie rzeczy wiosennych.
A ja w tamtym roku całą wiosnę przeleżałam w szpitalu .
Ninka mi też by się drukareczka przydała .
Aga a ja lubię jak mój M jest na urlopie-fakt,że wszystko wtedy stoi na głowie

reklama
Kasica zdrówka dla Roksanki

Oj Monika wymęczyłaś się rok temu fajnie, że się skończyło wszystko dobrze. Ale Ty masz rzadko M, więc się nie dziwie, że lubisz jego urlopy. A w tym roku coś planujecie wspólnie -jakiś wyjazd ?

Tsarina jak spacerek?

Mamomatysia jak remoncik? Bliżej końca?

Mój syn śpi już 2,5 godziny.Dla mnie to jest szok bo zawsze po pół godzinki drzemki miał. Ale od jakiegoś tygodnia ma jedną drzemkę. Dobrze, że chociaż długą. No i w nocy też nie ma tragedii bo wstaje dwa razy do 6 a po 6 trzeci raz, ale wtedy już dostaje cysia i śpi do 7 - 9

Ostatnia edycja:
Do góry