reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Confi ,dzięki za życzenia. Jak sobie mnie wyobrażałaś?:szok:
no inaczej...
tak narzekasz na siebie ,że spodziewałam się jakiegoś paszteta ( wybacz określenie:sorry2: ) a zobaczyłam fajną, ładną i pogodną kobitkę . Nie masz co na siebie narzekać moja droga. Kolor włosów też myślałam ,że masz ciemny ...pasują Ci te rudości :tak:

reklama
hahaha - i tym sposobem z drineczków przeszlyśmy na pasztety :-D:-D:-D

co pichcicie na obiad?? Mam problem z drugim daniem :dry: ale pasztet... średnio mi pasuje na obiad... no.. chyba, ze w krokietach, albo kotletach ziemniaczanych (do pasztetu dodaję jeszcze cebulki, szczypiorku i zioła)

Confi,dziękuje . lubię rude włosy i do tego jasne pasemka.Co do pasztetu to ja tak wyobrażałam sobie Tsarinę. Zaglądam na NK i szczeka mi opadła. Nasza mroczna Tsarina nie wygląda jak hipopotam:szok:
A tak w ogóle to gdzie ona jest?

bo to już nałóg :confused: i musimy się leczyć:szok::-D:-D:-D
:-D :-D byleby w jednej klinice, tak byśmy mogły nie przerywać rozmowy

hahaha - i tym sposobem z drineczków przeszlyśmy na pasztety :-D:-D:-D

co pichcicie na obiad?? Mam problem z drugim daniem :dry: ale pasztet... średnio mi pasuje na obiad... no.. chyba, ze w krokietach, albo kotletach ziemniaczanych (do pasztetu dodaję jeszcze cebulki, szczypiorku i zioła)
ja dziś zupka chińska albo jakieś jedzenie z baru...nie wiem co gorsze :confused::baffled:

Confi,dziękuje . lubię rude włosy i do tego jasne pasemka.Co do pasztetu to ja tak wyobrażałam sobie Tsarinę. Zaglądam na NK i szczeka mi opadła. Nasza mroczna Tsarina nie wygląda jak hipopotam:szok:
A tak w ogóle to gdzie ona jest?
nie ma za co ...mówię co widzę . W ogóle się dziwię ,że Ty tak na siebie narzekasz
A Tsarina ...to prawda, ja też byłam zaskoczona po wejściu na jej profil. Jaki z tego morał? Nie należy wierzyć w narzekania :-D

Confi, Ankzoc, jak to można takie głupoty opowiadać że niby za wami nie tęsknimy..??

Jolu, ja ostatnio breezera prawie codziennie piję :-):-) tylko że mój ulubiony to Mango (ten jasny zielony).
Jolu, rozczaruje się twój P, jak mnie zobaczy na żywo, bez makijażu i poczochraną...:-D:-D
aha, no i napisz jak po wizycie hv. szkoda że masz taki kłopot z tym gryzieniem dziewczynek. Ale trzymam kciuki żeby szybko nastąpiła jakaś poprawa.

Mania jakaś dzisiaj nie w sosie. :-:)-(

aha i mam info od Malinki, z Guciem wsztsko ok, ale ma inne problemy. Postara się niedługo do nas zajżeć.

Ostatnia edycja:
A co tu dzisiaj tak pusto,pewnie na doktorka drożdżówkę poleciałyście :-D.
Zrobiliśmy sobie z dzieciaczkami mega długi spacer dzisiaj i czuć wiosnę w końcu:-).I Filip pierwszy raz dzisiaj spacerował po ziemi sam:tak::-D.

reklama
ja doktora nie oglądam... i akurat House nie jest dla mnie drożdzówką... jakąś inną tą drożdżóweczkę bym wolała:tak::tak::tak:... i my też dziś na spacerku byłyśmy... wreszcie wiosna się zaczyna:-):-):-)!!!

Do góry