reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Confi ,dzięki za życzenia. Jak sobie mnie wyobrażałaś?:szok:
no inaczej...
tak narzekasz na siebie ,że spodziewałam się jakiegoś paszteta ( wybacz określenie:sorry2: ) a zobaczyłam fajną, ładną i pogodną kobitkę . Nie masz co na siebie narzekać moja droga. Kolor włosów też myślałam ,że masz ciemny ...pasują Ci te rudości :tak:

reklama
hahaha - i tym sposobem z drineczków przeszlyśmy na pasztety :-D:-D:-D

co pichcicie na obiad?? Mam problem z drugim daniem :dry: ale pasztet... średnio mi pasuje na obiad... no.. chyba, ze w krokietach, albo kotletach ziemniaczanych (do pasztetu dodaję jeszcze cebulki, szczypiorku i zioła)

Confi,dziękuje . lubię rude włosy i do tego jasne pasemka.Co do pasztetu to ja tak wyobrażałam sobie Tsarinę. Zaglądam na NK i szczeka mi opadła. Nasza mroczna Tsarina nie wygląda jak hipopotam:szok:
A tak w ogóle to gdzie ona jest?

bo to już nałóg :confused: i musimy się leczyć:szok::-D:-D:-D
:-D :-D byleby w jednej klinice, tak byśmy mogły nie przerywać rozmowy

hahaha - i tym sposobem z drineczków przeszlyśmy na pasztety :-D:-D:-D

co pichcicie na obiad?? Mam problem z drugim daniem :dry: ale pasztet... średnio mi pasuje na obiad... no.. chyba, ze w krokietach, albo kotletach ziemniaczanych (do pasztetu dodaję jeszcze cebulki, szczypiorku i zioła)
ja dziś zupka chińska albo jakieś jedzenie z baru...nie wiem co gorsze :confused::baffled:

Confi,dziękuje . lubię rude włosy i do tego jasne pasemka.Co do pasztetu to ja tak wyobrażałam sobie Tsarinę. Zaglądam na NK i szczeka mi opadła. Nasza mroczna Tsarina nie wygląda jak hipopotam:szok:
A tak w ogóle to gdzie ona jest?
nie ma za co ...mówię co widzę . W ogóle się dziwię ,że Ty tak na siebie narzekasz
A Tsarina ...to prawda, ja też byłam zaskoczona po wejściu na jej profil. Jaki z tego morał? Nie należy wierzyć w narzekania :-D

Confi, Ankzoc, jak to można takie głupoty opowiadać że niby za wami nie tęsknimy..??

Jolu, ja ostatnio breezera prawie codziennie piję :-):-) tylko że mój ulubiony to Mango (ten jasny zielony).
Jolu, rozczaruje się twój P, jak mnie zobaczy na żywo, bez makijażu i poczochraną...:-D:-D
aha, no i napisz jak po wizycie hv. szkoda że masz taki kłopot z tym gryzieniem dziewczynek. Ale trzymam kciuki żeby szybko nastąpiła jakaś poprawa.

Mania jakaś dzisiaj nie w sosie. :-:)-(

aha i mam info od Malinki, z Guciem wsztsko ok, ale ma inne problemy. Postara się niedługo do nas zajżeć.

Ostatnia edycja:
A co tu dzisiaj tak pusto,pewnie na doktorka drożdżówkę poleciałyście :-D.
Zrobiliśmy sobie z dzieciaczkami mega długi spacer dzisiaj i czuć wiosnę w końcu:-).I Filip pierwszy raz dzisiaj spacerował po ziemi sam:tak::-D.

reklama
ja doktora nie oglądam... i akurat House nie jest dla mnie drożdzówką... jakąś inną tą drożdżóweczkę bym wolała:tak::tak::tak:... i my też dziś na spacerku byłyśmy... wreszcie wiosna się zaczyna:-):-):-)!!!

Do góry