reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja jestem. farbuje sobie włosy

a na jaki kolor? a zresztą wszystko jedno i tak fajnie.

ja jestem trochę. a gdzie reeszta.

Kasiu fajnie tak wyjść na wiosenny spacerek no nie? jak ja ci zazdroszczę że Filipek już chodzi...

Ja też!!!!!!!!!!!!!!!! Wniosek należy złożyć do Matki Natury???? Kto poda adres???

hi hi hi. :-D:-D:-D
fajnie że jesteś Bohaciefko. :tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
m&m's - dzięki za info o Malince, miałam pisać wczoraj ale zasnęłam przy starszej i spałam smacznie do rana (8.00). Wstałam wyspana bo nic w nocy nie słyszam a mój M od 6 na nogach z Małgosią :).

Reszta rodziny wróciła, na razie spadam kolację przyrządzić . pa

witajcie wieczorkiem

Monika - i sama robisz sobie te pasemka :szok::confused: ????? podziwiam i czekam na końcowy efekt :tak:;-)

M&m's - przypominam o regulaminie (edycja posta, a nie pisanie jeden pod drugim)... wiesz, już miałam Ci wczoraj zwrócić na to uwagę...

ja też dzisiaj byłam na mega długim spacerku... O mało się nie ugotowałam w kozaczkach i płaszczyku. Nareszcie czuć wiosnę. W poniedziałek ma być u nas 15 stopni!!!

gdzie jesteście? Aga sama sobie robię. Kilka lat temu zrobiłam siostrze i od tamtej pory sama sobie robię. Nie trzeba mieć talentu bo to proste jak drut

Monika - no to ja też sie muszę nauczyć;-):tak:

Chciałabym rozjaśnić moje kudełki - i chyba fundnę sobie jakieś blondo-miedziane pasemka. Wyglądam już jak chodząca anemia i moje ciemne włosy tylko pogłebiają tą bladośc...
No i ta grzywka też za mną chodzi...

Aga to jest bardzo proste. Mi zawsze robiła siostra po szkole fryzjerskiej więc wiem jak uczesać włosy pod czepek,jaka farba. Co wy wszystkie macie parcie na grzywki? Mi się grzywki podobają i uważam,że lepiej się wygląda wlasnie z grzyweczką.Confi ma fajnie obcięte włosy.W sumie to mi się podobają długie blond włosy ale sama mam krótkie i rudę:confused: Taka sobie myślę,że mam jeszcze krótsze niż Kasica

reklama
Do góry