reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Dziewczyny a ten niebieski drink to jaki ma smak?

Jolu nie denerwuj się jedzeniem dziewczynek . One załapią o co biega i w końcu będą gryz.Ostatni Twoja teściowa opowiadała o dziewczynkach ale nie mogłam podsłuchać . W każdym razie coś o jedzeniu mówiła.
Z mamą będzie dobrze bo przecież musi być dobrze.

Confi jak tam Damiś? Rozbiegał się na całego?

U nas rachunki płacę ja. Mój M to nawet nie wie ile wody zużywamy

Ostatnia edycja:
reklama
Confi - Kochana... wiesz, że ja zawsze tęsknie!!!

a co do drineczków - Kochane - kupujcie zawsze czerwone:-D:-D:-D!!! Wypijecie ze smakiem...i raczej nigdy sie na nich nie zawiedziecie!!! Ja uwielbiam Sobieskiego, Bolsa, Breezera, to Biedronkowe cudo tez piłam w wersji red:tak:

Własnie odwiedziłam stronkę Bacardi : Bacardi.com... I się rozmarzyłam.. Te koktajle są bajeczne:-)

Monika - przybij piatkę - za rachunki w mojej Rodzince, tez jestem JA odpowiedzialna. To tak samo jak z zakupami (chociaż w zakupach moj M też ma "przebłyski":-D)

Jolu - witaj Kochana:-).
Kurcze... myślałam, że już macie grudki pokonane...
Widzisz... sprawa z P szybko się wyjaśniła... To Anioł nie Chłop - wiec nie masz się co martwić :-):-):-)

Ostatnia edycja:
troszkę nadrabiam...

Roxy, nie przejmuj się niepowodzeniem. Damian też nie przepada za kuchnią mamusi :baffled: mnie się czasem wydaje ze do jedzenia w słoiczkach dodają czegoś uzależniającego dla dzieci...
ja jednak cały czas próbuję dawać mu coś innego...nie teraz to zje następnym razem :tak:

Mmatysia
biedy Filipek...ja bym chyba zawału dostała gdyby mi Damian ze schodów zleciał :szok:
jednak pocieszenie jest takie ,że swoją porcję guzów dzieci muszą mieć...Ty chociaż przeżywałaś to ze starszakiem a my...pierwiastki co mamy powiedzieć? Dla mnie każde uderzenie Damiana o glebę równa się przynajmniej wstrzymanie oddechu ;-) interwencja następuje przy wyraźnym sygnale dźwiękowym dłuższym niż 5 sekund :-D

AgA ja chcę Damianowi kupić na wakacje taki kojec...
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC F-S (949281194) - Aukcje internetowe Allegro
zobacz jak łatwo się rozkłada i moim zdaniem jest wygodny i niedrogi,a na takim materacu Zośka spokojnie się wyśpi...najwyżej możesz jej położyć grubo złożony koc po spód.

a krzesełka i wanienki też bym nie brała,nakarmiłabym normalnie na kolanach ,a wykąpała w brodziku albo normalnie w dużej wannie. Ostatnio kąpałam Damiana na stojąco bo mu się nie chciało siadać ;-) umyłam go całego, spłukałam prysznicem i wsjo ;-)

dobrze....
właśnie wróciliśmy z plaży, gdzie Maja polizała rozgwiazdę....:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oplułam się

Kochana wyglądasz super :tak:...jak siostra a nie mama dwójki ;-)

Kasica...szkoda ,że niespodzianka nie wyszła...czasem po takich zdarzeniach uświadamiamy sobie jak mało inteligentnych ludzi mamy wokół siebie ;-) następnym razem będziesz wiedziałą,zę nie warto się wysilać.
Wszystkiego najlepszego dla Twojego M :tak:

Monika dla Mikołaja także wszystkiego najlepszego :tak: dzięki za przyjęcie zaproszenia na NK, dzięki temu nareszcie wiem jak wyglądasz :-)
zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam. ;-)

Marzenko , muaah :*dziękuję. Czasem mam wrażenie ,że jak nie będę z Wami pisać to wszyscy o mnie zapomną :-(
też tak macie? To forum uzależnia :-p

Ostatnia edycja:
Jolu witaj.Kurcze z tym gryzieniem dziewczynek ciężka sprawa, na pewno niedługo zaskoczą o co chodzi i będą z tego zadowolone:tak:.To pochwal się kochana co tam wyszukałaś na tym necie;-),a mówiłam że wierzę w twojego P:-).
Confi poczytałaś już ,ja zawsze tęsknię;-).

Monika..ze oc?? Ze ta zolza gadala w pracy o moich dziewczynach...:baffled::baffled
Ach..trzeba bylo lepiej podsluchiwac..:-D:-D:-D:-D:-D...Chyba na zakupy bedziesz musiala tam czesciej chodzic zeby mi relacje zdawac..:-D:-D:-D:-D:-D
A z tym gryzieniem to mam nadzieje ze one w koncu zalapia..:sorry2:
Dziekuje za cieple slowo o mojej mamie....:tak:..szczerze to przez te lata przyzwyczailam sie ze ona czesto w szpitalach i taki chorowitek...tarczyca jej wszystko rozwalila wlacznie z serduchem ....:no:..

Ankzoc..no u mnie tak samo....ja szczerze mowiac nawet nie wiem ile my mamy kont i ile jest na kazdym....nigdy sie tym nie interesowalam...:sorry2::sorry2:

Aga, Kasiu.....oj kochane jestescie....moj P nalezy do bardzo szczerych osob dlatego tak smutno mi sie zrobilo ze nic o tym mi nie powiedzial...No ale po rozmowie mysle ze bedzie ok....
Co do grudek...to wiecie...staram sie nie myslec ze to objaw czegos zlego i ze dziewczyny w koncu zalapia ale czasami juz nie mam na to sil....:-(((
Kasiu....no wstawie pozniej moje zakupki i zdjatka z wczorajszego spacerku...:-)))

Ostatnia edycja:
Jolu ojej...to niedobrze ,że Twoje kobietki nie gryzą. Ciekawe jaka jest tego przyczyna. Damian jeszcze tak średnio ma te odruchy ale ma. Ja daję mu często jabłuszko w kawałku albo banana, chrupki kukurydziane albo jakiegoś biszkopta od czasu do czasu i po swojemu to mieli w buzi.
Zazdroszczę wam tej wiosny, u nas tez dziś dużo cieplej niż dotychczas ale do wiosny to nam jeszcze daleko :-(

Aniu , nikt nie tęsknił bo nikt nie pytał :-p ale wiem ,że wy wiecie ze ja pracuję. Chciałabym mieć więcej czasu na wszystko ale niestety często trzeba wybrać i ustalić priorytety . A 27go myślę ze będa same usmiechnięte i wypoczęte mamy :-)
oj nie mogę się doczekać :tak:
Zorientowałam się w pociągach dla Ciebie..zaraz wpisze w odpowiedni watek ;-)

Monika
no własnie nie..chce ale się boi dlatego kupiłam mu pchacza z Fishera...tak do pomocy. Przyjdzie lada dzień i wtedy zobaczymy :tak:

aga_k_m mmmmm czerwony Breezer pyyyycha, ale mi narobiłaś smaka...
no i wiem ,że Ty zawsze siostro :*:*:*

Kasiu ...to miłe :tak: ja też za wami tęsknię. Czasem jak nie mogę pisać to aż poddenerwowana jestem ,że wy tu a ja nawet nie mogę wejść na bb :-D

Marzenko to nie kupuj zielonego nie dobry
dziękuję za informację! nie kupię w takim razie... no i właśnie miałam pisać, że u mnie jeszcze taki czerwonkawy był. skoro Aga poleca to może dziś tego zakosztuję!!!

Dziewczyny a ten niebieski drink to jaki ma smak?
pyszny:tak::tak::tak:!!! nawet nie wiem do czego porównać... ale smakowało! bardzo:-D dziś też sobie kupię!!!

U nas rachunki płacę ja. Mój M to nawet nie wie ile wody zużywamy
u mnie tak samo... czasmi mnie to wręcz wkurza:wściekła/y: bo zbyt lajtowo do tego podchodzi i leje wodę na umór!!! ale żyby w nocy go obudzić i wiedział ile jest na koncie to przesada w drugą stronę!!! Ankzoc a Tobie to odpowiada???

Czasem mam wrażenie ,że jak nie będę z Wami pisać to wszyscy o mnie zapomną :-(
też tak macie? To forum uzależnia :-p
chyba o nie...
a na drugie - to zdecydowanie uzależnia:tak::tak::tak:!!!

confi- kochana o mnie też nikt nie pyta.......:sorry2:, ale mam nadzieję, ze o nas myślą :-)
ja też przeglądałam pociągi i w sumie od nas jadę z przesiadką a w drodze powrotnej m odbierze nas w malborku :-)

edit

marzena80- wiesz co mój m pod względem kasy to jest oszczędny i dokładny nie oszkasz go na grosza hahah, czasami mnie to denerwuje, ale wole sie nie wtrącać w to! Tak chyba jest nam obojgu wygodniej

edit

spadam do lekarza!

Ostatnia edycja:
Confi ,dzięki za życzenia. Jak sobie mnie wyobrażałaś?:szok:

Jola nie bardzo wiem co ona mówiła ale coś o jedzeniu mięsa. Nie wiem o co biegało bo głupio było tak stać i słuchać. Myślałam,ze coś Ci będę mogła donieść ale niestety nie wyszło. Na zakupy częściej będę chodzić jak będzie ciepło bo teraz staram się nie łazić z dzieciakami bo w sklepach gorąco a na dworzu zimno.

Aga km mój M też chodzi na zakupy ale z jego zdolnościami to puściłby nas z torbami.

reklama
Do góry