reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Dzień Dobry
wczoraj siedziałam na forum, ale przez ten cholerny ból głowy nie miałam weny, wybaczcie, ale dziś idę do lekarza, bo wczoraj po południu położyłam się spać z Mają później wstałam ale i tak nic nie przeszło, po 19 poszłam spać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Jestem zła na siebie, bo przez to wszytsko dni uciekają mi przez palce :-:)-(. Nie mogę się nacieszyc dzieckiem i m........

monika1977- spoźnione życzonka dla Mikołajka.. niech każdy dzień będzie wypełniony uśmiechem i zabawą :-):-):-) Jeny jak przeczytałam o tej przygodzie z kawą to aż zamarłam. dobrze, ze wszytsko skończyło się dobrze....

m&ms- kurcze mnie tak boli już od m-ca , ale dziś ide do lekarza, bo te bóle trwają już za długo! No i zwieksza się ich częstotliwość i długość trwania :-( Wiesz co uważam, ze Twoje narwy na teściową są słuszne. kuźwa beszczelna jest na maxa... z tymi zaproszeniami, a z tym hotelem.. to już przegięła na maxa, co ona kuźwa na zjazd hodowców zwierząt jedzie czy na slub syna:confused:
Super masz avatarek :-) i ślicznie wyglądasz na fotce :-) ja dziewczynka ze średniej szkoły :-p

jola466- mi to aż cała głowa pulsuje i te bóle się na siliły i potrafią trwać po 7 godzin :-(. dziś idę do lekarza. Wydaje mi się, ze nie warto bagatelizować tego. Oj kochana ja tez mam z m wspólne konto, ale mam dostęp do wszytkiego i kart i itp, bo kurcze, jak m wpadł na pomysł, zeby moją karte zlikwidować do myślałam, że się wscieknę :wściekła/y:, ja chcę mieć pełen dostęp do wszytskiego! mam nadzieję, że szybko wyjaśnicie sobie te niejasności :-)

aga- historia z ciotką pierwsza klasa :-D:-D:-D:-D oj biedna Zosieńka :-(, ale takie ćwiczenia z zaklejaniem oczka daja rezultaty :-). Co do wyjazdu to możecie robić często jakieś przystanki, ja mam łóżeczko taki jest rewelacyjne CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka . Krzesełko i wanienke sobie odpuść. Nakarmić możesz na kolanach a kąpać w dużej wannie, moja maja już od 2 m-cy kapie się w dużej wannie.

mamamatysia- witaj :-), współczuuję ci remontu, ja nie nawidzę tego całego bałaganu, ale efekt końcowy cieszy oko ;-)Biedny mój zięciunio , nie przyzpinaj go do kaloryfera tylko ucałuj od Majuni. Ja mam rocznicę za pare dni, ja tez chcę jakis extra prezent!!!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

bohaciefka- nigdy nie miałam problemów z takimi bólami, teraz od jakiegoś m-ca mam, najgorsze jest to, ze ich częstotliwość i czas trwania się zwiekszył, dlatego dzis idę do lekarza. Mam nadzieję, że Gabunia dostanie się do przedszkola :-) kciuki zacisnięte

mamastud- oj bidulko dużo zdrówka dla Andrzejka :-)

reklama
Hallo!

m&m's ślicznie wyglądasz:tak::tak::tak:!!!

AgA ja też stawiam na drożdzówki:tak::tak::tak::tak::tak::tak:!!!

Roxy - oj jak to dobrze, że Nadii nic nie jest:-D! uffff:-D!!! to może teraz P coś ugotujesz:-D??? Jak ja ostatnio wstawiałm dla Młodej cielęcinkę to Sławek marudził, że on też dawno cielęcinki nie jadł:-D:-D:-D:-D...

Ankzoc daj znać po lekarzu. A jak dziś się czujesz???

Monia - ale na śniadanie jesz też makrele? chyba nie, co:no:? kurcze niby fajna ta dieta, bo nie trzeba się jakoś specjalnie głodzić, ale ta monotonia mnie wkurza... i tak bym pizze albo kebeb zjadła... mniam:-D!

Aguś - a Ty tej swojej dietki masz więcej przepisanej? Bo ja dostałam tylko pierwszy tydzień i początek drugiego. Masz więcej? Możesz mi przesłać?

marzena80- do lekarza idę dopiero na 13, wiec jak jeszcze wróce do pracy to napiszę a jak nie to odezwę się wieczorkiem! W sumie boli mnie trochę, ale nie tak jak wczoraj wieczorem :baffled:

Marzena....rozbawiłaś mnie z rana:-D;-)
Nie pisałam ale P też zrobiłam wczoraj obiad...miałam przypływ natchnienia kulinarnego:dry::-D
Była zapiekanka...i o dziwo przeżył:tak::-p

Ankzoc...powodzenia kochana u lekarza...i koniecznie daj nam znać:tak::-)

Witam.
Ankzoc to koniecznie daj znać co powiedział lekarz.
m&m nie no kobieto rozbrajasz,wiedziałam że jesteś piękną kobietą a teraz się tylko w tym utwierdziłam,super fryzurka:tak:
Roxy mówisz miałaś natchnienie kulinarne to M chyba szczęśliwy i żyją także nie jest tak źle:-D

roxy- dziękuję na pewno napiszę

kasia1208- dam znać :), a co się stało u ortodonty??? że napisałaś, ze Cię nastraszył?

Witam i ja.
Ankzoc ,dziękuje za życzenia dla Mikołaja. Koniecznie napisz co powiedział lekarz.
Marzenko czasami i makrele jem na śniadanie. Ja jeszcze pociągnę tą dietkę do końca miesiąca i zobaczę wyniki. Jeśli będzie marnie to przejdę na dietkę Agi.
Roxy ,wolałabyś żeby P nie przeżył?:-D:-D:-D

Wiktoria ma za wąską górną szczękę i przy pomocy specjalnego aparatu zakładanego na podniebie na stałe gipsowanego będzie miała ją rozszerzaną:wściekła/y:to coś zakłada się na minimum pół roku ,zęby jej nie wychodzą bo za mało miejsca i chyba będzie musiała mieś usówane:no:a najlepsze jest to że dzieci do 12 roku życia są leczone ortodątycznie bezpłatnie ale te wszystkie zabiegi ,które musi mieć są oczywiście nie refundowane i ten aparat rozszerzający to koszt 600 zł natychmiast.W poniedziałek ide do innego lekarza prywatnie zobaczymy co on powie:-(.

reklama
Witam dziewczynki po raz drugi.

Dzieć śpi, kuchnia ogarnięta, obiad mam wczorajszy jeszcze a pokoju sprzątać mi się nie chce bo jak demolka wstanie to i tak zrobi piernik

ankzoc napisz co powiedział lekarz

Roxy a bałaś się, że P nie przeżyje??

Do góry