reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

się zawstydziła?....
idę sprzątać jakby cos to głośno wołajcie:-)

edit:
dla mnie taki dr Hause jest drożdżówka

reklama
bosze no ja nie mogę:-D:-D:-D:-D, wy to rąbnięte jesteście. hi hi hi :-D:-D:-D

a co to za zdjęcie nie poznaję cię:szok:

nie grzeszę....ciacho:tak:...ciacho.:tak: nie da się ukryć:tak:
....chociaż ja wole takich....hmmmm...jakby to nazwać brutali...z zarostem, blizna na twarzy.....szelmowskim spojrzeniem....porównując z ciachem to raczej taka drożdżówkę?

wiem o czym mówisz!! tym bardziej że ja też uwielbiam takich "niegrzecznych";-);-);-). Ten jeden taki mi się trafił... hi hi hi:-D:-D:-D

Załączniki

• SNB13127b..jpg
    SNB13127b..jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pięknie wyglądasz:tak:...nie wiem jak to jest ale to nie Ty powinnaś być zazdrosna o M. ale raczej On o Ciebie:-)....już się nie mogę doczekać ślubnych zdjęć - będziecie wyglądać jak z okładki najlepszego pisma...zapewne lepiej niż nie jedna wystylizowana para z showbiznesu:tak:
No i kto by pomyślał ze jesteś matka 2 dzieci i do tego zestresowana i zaganiana....tez tak chce;-)

Podpinam się pod Agę. Marta wyglądasz jak nastolatka. I ja też tak chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzień Dobry Laseczki:-):-):-)

Marzenko....z Nadią wszystko w porządku:-D;-):tak:

M&m,s....cudnie wyglądasz:szok::tak: Śliczna jesteś i tyle co tu więcej pisać,myśle dokładnie to samo co dziewczyny:tak:
Zdjęcia ślubne to dopiero będzie:szok::szok::szok: Już nie mogę się doczekać;-)

reklama
Do góry