reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

się zawstydziła?....
idę sprzątać jakby cos to głośno wołajcie:-)

edit:
dla mnie taki dr Hause jest drożdżówka

reklama
bosze no ja nie mogę:-D:-D:-D:-D, wy to rąbnięte jesteście. hi hi hi :-D:-D:-D

a co to za zdjęcie nie poznaję cię:szok:

nie grzeszę....ciacho:tak:...ciacho.:tak: nie da się ukryć:tak:
....chociaż ja wole takich....hmmmm...jakby to nazwać brutali...z zarostem, blizna na twarzy.....szelmowskim spojrzeniem....porównując z ciachem to raczej taka drożdżówkę?

wiem o czym mówisz!! tym bardziej że ja też uwielbiam takich "niegrzecznych";-);-);-). Ten jeden taki mi się trafił... hi hi hi:-D:-D:-D

Załączniki

• SNB13127b..jpg
    SNB13127b..jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pięknie wyglądasz:tak:...nie wiem jak to jest ale to nie Ty powinnaś być zazdrosna o M. ale raczej On o Ciebie:-)....już się nie mogę doczekać ślubnych zdjęć - będziecie wyglądać jak z okładki najlepszego pisma...zapewne lepiej niż nie jedna wystylizowana para z showbiznesu:tak:
No i kto by pomyślał ze jesteś matka 2 dzieci i do tego zestresowana i zaganiana....tez tak chce;-)

Podpinam się pod Agę. Marta wyglądasz jak nastolatka. I ja też tak chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzień Dobry Laseczki:-):-):-)

Marzenko....z Nadią wszystko w porządku:-D;-):tak:

M&m,s....cudnie wyglądasz:szok::tak: Śliczna jesteś i tyle co tu więcej pisać,myśle dokładnie to samo co dziewczyny:tak:
Zdjęcia ślubne to dopiero będzie:szok::szok::szok: Już nie mogę się doczekać;-)

reklama
Do góry