reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Marta - dawaj foty !!! i to juz... bo ja juz siedze z czolem w monitorze - podoba mi sie Twoja fryzurka - ale... zlituj sie nademna i daj jakies wieksze zdjecie!!!

Monika - tak mniej więcej wiem o co w tym dunkanie chodzi, bo postanowiłam to też zacząć stosować... wyczytałam,, że I faza to chudy nabiał, chude mięso i wędliny i jajka, a w II fazie dochodzą warzywa... tak? to co jesz - szczególnie w tej I fazie na śniadanie i na obiad??? bo w II jak już są warzywa to już jakoś da się żyć... a to Nina stosuje też tą dietę?
Marzenko np. jem makrelę, jajko na twardo , jajko na miękko,rybę na parzę .
Ninie ta dieta rzuciła sie na oczy i przestała dietować

Martus awatar boski.

Ja siedzę na skype z braciszkiem. Dzwoni do swojego ulubionego siostrzeńca i tak gadamy od 2 godzin. Jeszcze dzisiaj wyrusz na świętować dzień swiętego Patryka

Dzięki Dziewczyny:-) jak to czasem warto mądrego posłuchać:tak:
M&m's bosko wyglądasz...normalnie jako kobieta miałam ochotę polizać monitor:-D

Miałam iść sprzątać mieszkanie z butelką wina ale poczekam...:-D;-)

Aga ja to bym polizała zdjęcie M Marty. Widziałaś jego fotkę?
widziałam:tak:...z całym szacunkiem ale wole lizać swojego M....:sorry2:dla mnie za młody;-)
no nie wiem czy Marta nie bije go na głowe...tzn...swojego M.:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry