reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

My też jak będziemy jechać to tylko w nocy ,M woli jeździć w nocy a dzieci nie marudzą;-)
Martuś jak Majeczka???

reklama
:-D:-D:-Di co smakowało:baffled: ja też chce na plaże :cool2:

chyba smakowało, bo strasznie się wkurzyła jak jej zabrałam.:cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D

A co do plaży, to ochhhh. ja już tak strasznie cieszę się że jest wiosna. jest tak cudnie. co prawda jak pomyślę o wyprawie na plaże z Mikołajem i z Mają to mam dreszcze. Bo chyba wielbłąda będę potrzebowała, ale i tak się nie mogę doczekać

Ostatnia edycja:
wiesz co, ja bym powiedziała że tak w sam raz. jak idziemy sami to idziemy jakiś 7 minut a jak z dziećmi to 15.
No i to fakt. a teraz jak ciepło to już też się nie mogę doczekać, bo z drugiej strony mamy park i jest też tam super.

m&m's - świetna foteczka w avatarze!!! Chwal się swoja fryzurką na duzych fotkach - bo jest czym!!! zazdroszczę tej plaży...i ciepełka

a Jaga nadal wariuje...

reklama
a co to za zdjęcie nie poznaję cię:szok:

hi hi hi hi hi hi, :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ej no to ja tylko w takiej "sexi" wersji hi hi hi :-p:-p:-p;-);-);-)

m&m's - świetna foteczka w avatarze!!! Chwal się swoja fryzurką na duzych fotkach - bo jest czym!!! zazdroszczę tej plaży...i ciepełka

a Jaga nadal wariuje...

dziekuję, nie ma się czym chwalić serio. wszytsko po staremu, długie, niesforne, tylko trochę grzywki - pozadzrosciłam wam... :-):-):-) tak gadałyście o grzywkach ostatnio..:-D:-D:-D:-D

a co do Jagodzi, współczuję.
Moje potwory śpią.

Do góry