mamamatysia
Fanka BB :)
Dzięki Marzenko:-).Mi również miło znowu z wami być.
A z tym 2000 postem to mam deja vu
A z tym 2000 postem to mam deja vu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojjeeeejjj...bidulek:-(P.S.
Filip ma śliwę na oku-ściągnął na siebie krzesło.
Roxy - coś Ty temu biednemu dziecku ugotowała?
.
1.Tu ci nie nie pomogę bo u nas podróże z Fifim to koszmar(a podróżujemy dużo).H
Mam do Was pytanie w związku z moja wyprawa na Śląsk ponieważ jest to nasza pierwsza dłuższa podróż.
1. Co robić żeby Zosia zniosła dobrze podróż? jedziemy za dnia.....ona nie lub jeździć po dłuższym czasie się niecierpliwi a jak często ja wkładam do fotelika i wyciągam to wogole jest kosmos...
2. Co kupić do spania tzn jakie łóżeczko a może kojec?...żeby było wygodne i praktyczne czyli mało miejsca zajmowało...może któraś z Was może polecić sprzedawce lub model?
3. Chyba nie ma sensu brać krzesełka do karmienia i wanienki?
My tez mamy playa ale Adam zostawia go w pracy.Mmatysia...Witaj:-) Fajnie że już masz neta....ja gdybym nie kupiła tego playa to do tej pory bym kwiczała bez...przy moim chłopie,nie śpieszy mu się
Biedny Fifi....jeszcze ten guz:-( Moja młoda też uwielbia schody u T i wspinanie...mnie już plecy bolą przez asekurowanie jej non stop
Trzymam kciuki za ogarnięcie wszystkiego....dasz rade Kto jak nie Ty;-):-)
Toby się Nadia z Filipem dogadałaMoje dziecko wygląda jakby się boksowało...odkąd zaczęła chodzić to jest masakra
Na dzień dzisiejszy....zdarta broda,guz na czole...siniak na policzku(malutki ale jest) no mówię Wam.....szalonaaaaaa;-)
No baaa...już pisałam dziewczynom ze spacer po parku chorzowskim lub zoo obowiązkowy...oczywiście w miłym towarzystwie innych chętnych Mamuś:-)To będziesz Agnieszko w naszych stronach;-)
Badziew straszny....my dokupywaliśmy materacRoxy, Mmatysiu a czy ja muszę dokupić materac dodatkowo taki normalny? bo do łóżeczek dodają chyba badziew?