reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Roxy ,dziękujemy !!!!!!!!!!!!:tak:Nadinka obiadek zje później chyba,ze jakiś trujący ugotowałaś:szok::-D:cool2:

Mmatysia ja mam rocznie 8 maja. W prawdzie nie taką okrąglutką ale też ważną bo pierwszą- wyślij nas do jakiegoś spa:tak: Jak ja lubię te Twoje prezenty. Masz fajne pomysły.
:-D:-D:-D:-D
Dziękuję.
Sto lat dla Mikołaja!!! 4 urodziny to powazny wiek:-):-D.Właśnie uświadomiłam sobie,że Matysiowe były 5 lat temu:szok:.

P.S.
Filip ma śliwę na oku-ściągnął na siebie krzesło:wściekła/y:.

reklama
Matysia widać że Ty pracuś jesteś:-)powodzenia we wszystkich zamierzonych celach:tak:
Mamstud trzymaj się kochana a przede wszystkim dużo zdrówka dla Andrzejka
bohaciewka super że młoda wraca do przedszkola to naprawdę dużo daje dziecku:tak:kciuki dla M zaciśnięte daj znać jak poszło;-)

A my byliśmy dzisiaj u ortodonty z Wiktorią i tak mnie nastraszyła,że mam dosyć:-(

Mmatysia ten Twój Fifi to jest agent pierwszej klasy.Czy on dożyje roczku bez jakiegoś złamania. Mikołaj dziękuje za życzenia.Pyta się''mama czy ciocia przyjdzie z prezentem ?''. Mały materialista już wie po co ma urodziny.
Mmatysia mam nadzieję,że wzniesiesz jakiś toast na spotkaniu AA z okazji 2000 posta.

Idę na spacer . Później zajrzę.Pa

Mmatysia ten Twój Fifi to jest agent pierwszej klasy.Czy on dożyje roczku bez jakiegoś złamania. Mikołaj dziękuje za życzenia.Pyta się''mama czy ciocia przyjdzie z prezentem ?''. Mały materialista już wie po co ma urodziny.
Mmatysia mam nadzieję,że wzniesiesz jakiś toast na spotkaniu AA z okazji 2000 posta.

Idę na spacer . Później zajrzę.Pa
Ej, ale ja miałam już 2000 posta:szok::szok::szok:.
Kobity co tu jest grane????????Ktoś pousuwał posty???

Co do Filipa to nie wiem:no::no::no: .Ja go już z oka nie spuszczam:baffled:.Ręce mi opadają:no2:.
A z Mikołaja to niezły agent:-D:-D:-D

Kasiu witaj:-).
ja pracusiem jestem z konieczności:sorry2:.Chętnie bym się poleniła:zawstydzona/y:

Wszystkiego najlepszego dla Mikołajaka!!!

Mmatysia - jak miło, że jesteś:tak:!!!
Mamstud - dużo zdrówka dla Andrzejka:happy2:!!!
Monika - a co jesz na diecie dunkana? no i który tydzień ją stosujesz? i ile schudłś:sorry2:?
bohaciefa - trzymam kciuki za M:tak:!!!
Roxy - coś Ty temu biednemu dziecku ugotowała:-D:-D:-D?
Kasia - no mów co z tym ortopedą...

reklama
Do góry