reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Roxy ,dziękujemy !!!!!!!!!!!!:tak:Nadinka obiadek zje później chyba,ze jakiś trujący ugotowałaś:szok::-D:cool2:

Mmatysia ja mam rocznie 8 maja. W prawdzie nie taką okrąglutką ale też ważną bo pierwszą- wyślij nas do jakiegoś spa:tak: Jak ja lubię te Twoje prezenty. Masz fajne pomysły.
:-D:-D:-D:-D
Dziękuję.
Sto lat dla Mikołaja!!! 4 urodziny to powazny wiek:-):-D.Właśnie uświadomiłam sobie,że Matysiowe były 5 lat temu:szok:.

P.S.
Filip ma śliwę na oku-ściągnął na siebie krzesło:wściekła/y:.

reklama
Matysia widać że Ty pracuś jesteś:-)powodzenia we wszystkich zamierzonych celach:tak:
Mamstud trzymaj się kochana a przede wszystkim dużo zdrówka dla Andrzejka
bohaciewka super że młoda wraca do przedszkola to naprawdę dużo daje dziecku:tak:kciuki dla M zaciśnięte daj znać jak poszło;-)

A my byliśmy dzisiaj u ortodonty z Wiktorią i tak mnie nastraszyła,że mam dosyć:-(

Mmatysia ten Twój Fifi to jest agent pierwszej klasy.Czy on dożyje roczku bez jakiegoś złamania. Mikołaj dziękuje za życzenia.Pyta się''mama czy ciocia przyjdzie z prezentem ?''. Mały materialista już wie po co ma urodziny.
Mmatysia mam nadzieję,że wzniesiesz jakiś toast na spotkaniu AA z okazji 2000 posta.

Idę na spacer . Później zajrzę.Pa

Mmatysia ten Twój Fifi to jest agent pierwszej klasy.Czy on dożyje roczku bez jakiegoś złamania. Mikołaj dziękuje za życzenia.Pyta się''mama czy ciocia przyjdzie z prezentem ?''. Mały materialista już wie po co ma urodziny.
Mmatysia mam nadzieję,że wzniesiesz jakiś toast na spotkaniu AA z okazji 2000 posta.

Idę na spacer . Później zajrzę.Pa
Ej, ale ja miałam już 2000 posta:szok::szok::szok:.
Kobity co tu jest grane????????Ktoś pousuwał posty???

Co do Filipa to nie wiem:no::no::no: .Ja go już z oka nie spuszczam:baffled:.Ręce mi opadają:no2:.
A z Mikołaja to niezły agent:-D:-D:-D

Kasiu witaj:-).
ja pracusiem jestem z konieczności:sorry2:.Chętnie bym się poleniła:zawstydzona/y:

Wszystkiego najlepszego dla Mikołajaka!!!

Mmatysia - jak miło, że jesteś:tak:!!!
Mamstud - dużo zdrówka dla Andrzejka:happy2:!!!
Monika - a co jesz na diecie dunkana? no i który tydzień ją stosujesz? i ile schudłś:sorry2:?
bohaciefa - trzymam kciuki za M:tak:!!!
Roxy - coś Ty temu biednemu dziecku ugotowała:-D:-D:-D?
Kasia - no mów co z tym ortopedą...

reklama
Do góry