reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie Majóweczki
Od 5.40 nie śpimy:baffled:...chyba mnie los pokarał za spanie w życiu do 11.00....ehhh....jak jestem w pracy M. kładzie spać Zosie już o 19.00 i takie są tego skutki:baffled:
Dziś mamy wizytę u okulisty...ciekawe co powie na ociekające oczko

Confi - wczoraj dzwoniłaś...przepraszam nie mogłam odebrać bo byłam cały dzień w pracy i miałam do tego szkolenie o narkotykach....nawet smsa nie mogłam wysłać bo 0 zł na koncie.
Moniko czy Twój Mikołajek ma dziś Urodzinki?
m&m's - bez komentarza...ale zgadzam się z Marzenką...nie będziesz musiała patrzeć na nią w hotelu....
Moniq - trzymam kciuki.....

Ja miałam taka wścibska ciotkę która wtrącała się do wszystkiego. Przyjechała na pogrzeb mojego ojca i mój kuzyn miał ją zawieźć autem do kościoła na msze. Oczywiście kłóciła się z nim, ze nie do tego kościoła ją wiezie, że ma ja zawieźć do innego (bliżej cmentarza) no i zawiózł:-D ...ciocia była na mszy na cudzym pogrzebie:-D....a potem jeszcze miała pretensje do kuzyna....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Ja nie śpię od 5.50:baffled: cośik się mojemu dziecku przestawiło w głowie:confused:

AgA moje dziecko dzisiaj kończy 4 latka a wydaje mi się,że dopiero go przyniosłam ze szpitala.
Mama Niki prześlij mi ta swoją dietę na email nowakmonika77@interia.eu.Mam nadzieje,ze na mnie podziała bo i mi potrzeba schudnąć parę kilosków

Hej. Ja nie śpię od 5.50:baffled: cośik się mojemu dziecku przestawiło w głowie:confused:

AgA moje dziecko dzisiaj kończy 4 latka a wydaje mi się,że dopiero go przyniosłam ze szpitala.
Mama Niki prześlij mi ta swoją dietę na email nowakmonika77@interia.eu.Mam nadzieje,ze na mnie podziała bo i mi potrzeba schudnąć parę kilosków

To w takim razie
dużo Buziaków dla Mikołaja, niech słonko zawsze mu świeci

Mikołaj wszystkiego najlepszego dla Ciebie mały przystojniaczku
Z okazji urodzin,
które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe
i pełne uroku
Składam Tobie szczere życzenia
Aby się spełniły
najskrytsze marzenia

witajcie,

Monia, sto lat dla Mikołajka!!!!! :-)

dziękuję wam wszystkim za słowa wsparcia w sprawie T. szczerze mówiąc to nie bardzo widzę żeby to tak zostawić. Bo ona będzie z tymi zwierzętami wszędzie chodzić, mówię wam!! muszę dziś pogadać z M, a potem z T.

Aga, Monia, u mnie dzieci wstają między 7 a 7:30 i i tak chce mi się wyć. a wy tu jakieś takie szatańskie godziny!! szok!!! nie wiem jak wy dajecie radę.

Mama Niki, trzymam kciuki za powodzene w odchudzaniu (no i Monika za ciebie też!!).

Jolu jak tam jedzenie dziewczynek??

Martuś dziękujemy za życzenia.
Tomek zazwyczaj nie wstaje o tak wczesnej porze. Dzisiaj mu coś odwaliło.

hmmm rozumiem... nie znoszę jak dzieciom coś odwala. :baffled::baffled::baffled:

pisalam właśnie do Mamstud. Nie ma jej bo ma zepsuty komp. A do tego Andrzejek ma zapelenie oskrzeli i znowu miał atak. na szczęście Gaba jest zdrowa.
Mamstud pozdrawia i tęskni.

a mmatysia, miała awarię netu, ale już ma, i powinna niedługo się odezwać.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry dziewczynki.
Tak jak Marta pisała miałam awarię netu:wściekła/y:.Wybaczcie ale nie nadrobie zaległosci bo po prostu nie mam czasu:-(. Z góry przepraszam jeśli przemilczę jakaś ważną sprawę:zawstydzona/y:.Postaram się być na bieżąco z postami.
Nasz mały remont przerodził się w remont ogromny ,od kilku dni oddychamy gipsem:baffled:. Święta za pasem ja ze sprzątaniem "w lesie" o organizacjii zbliżającej się komunii i roczku nie wspomnę. .Dziś dopiero zamówiłam zaproszenia:zawstydzona/y: jutro muszę pojechać obejrzeć garnitury dla chłopców .Wpadła nam jeszcze impreza na 30 rocznice slubu rodziców i to oczywiscie na mnie zrzucono wyszukanie odpowiedniego prezentu.Musze znaleźć całe AGD do nowej kuchni i odpowiednie dodatki najpóźniej do piątku.Roboty w bród a ja sama z tym wszystkim bo Adam siedzi w pracy:dry:
Filip oczywiście zmierzły jak diabli -ząbkuje pełna para.W ciągu dwóch dni wyszły dwie górne jedynki i dwie dolne dwójki.Po prostu toniemy w ślinie.No i zaliczył pierwszy upadek ze schodów.Potłukł się troszkę ale to niestety nie zniechęciło go do podjęcia kolejnych prób wspinaczkowych:no:. Czasem najchętniej przypięłabym go do kaloryfera.
Na koniec mojego wywodu składam zaległe życzenia ostatnim solenizantom;
Małgosi,Tymonkowi i Marcelkowi

Do góry