reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie Majóweczki
Od 5.40 nie śpimy:baffled:...chyba mnie los pokarał za spanie w życiu do 11.00....ehhh....jak jestem w pracy M. kładzie spać Zosie już o 19.00 i takie są tego skutki:baffled:
Dziś mamy wizytę u okulisty...ciekawe co powie na ociekające oczko

Confi - wczoraj dzwoniłaś...przepraszam nie mogłam odebrać bo byłam cały dzień w pracy i miałam do tego szkolenie o narkotykach....nawet smsa nie mogłam wysłać bo 0 zł na koncie.
Moniko czy Twój Mikołajek ma dziś Urodzinki?
m&m's - bez komentarza...ale zgadzam się z Marzenką...nie będziesz musiała patrzeć na nią w hotelu....
Moniq - trzymam kciuki.....

Ja miałam taka wścibska ciotkę która wtrącała się do wszystkiego. Przyjechała na pogrzeb mojego ojca i mój kuzyn miał ją zawieźć autem do kościoła na msze. Oczywiście kłóciła się z nim, ze nie do tego kościoła ją wiezie, że ma ja zawieźć do innego (bliżej cmentarza) no i zawiózł:-D ...ciocia była na mszy na cudzym pogrzebie:-D....a potem jeszcze miała pretensje do kuzyna....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Ja nie śpię od 5.50:baffled: cośik się mojemu dziecku przestawiło w głowie:confused:

AgA moje dziecko dzisiaj kończy 4 latka a wydaje mi się,że dopiero go przyniosłam ze szpitala.
Mama Niki prześlij mi ta swoją dietę na email nowakmonika77@interia.eu.Mam nadzieje,ze na mnie podziała bo i mi potrzeba schudnąć parę kilosków

Hej. Ja nie śpię od 5.50:baffled: cośik się mojemu dziecku przestawiło w głowie:confused:

AgA moje dziecko dzisiaj kończy 4 latka a wydaje mi się,że dopiero go przyniosłam ze szpitala.
Mama Niki prześlij mi ta swoją dietę na email nowakmonika77@interia.eu.Mam nadzieje,ze na mnie podziała bo i mi potrzeba schudnąć parę kilosków

To w takim razie
dużo Buziaków dla Mikołaja, niech słonko zawsze mu świeci

Mikołaj wszystkiego najlepszego dla Ciebie mały przystojniaczku
Z okazji urodzin,
które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe
i pełne uroku
Składam Tobie szczere życzenia
Aby się spełniły
najskrytsze marzenia

witajcie,

Monia, sto lat dla Mikołajka!!!!! :-)

dziękuję wam wszystkim za słowa wsparcia w sprawie T. szczerze mówiąc to nie bardzo widzę żeby to tak zostawić. Bo ona będzie z tymi zwierzętami wszędzie chodzić, mówię wam!! muszę dziś pogadać z M, a potem z T.

Aga, Monia, u mnie dzieci wstają między 7 a 7:30 i i tak chce mi się wyć. a wy tu jakieś takie szatańskie godziny!! szok!!! nie wiem jak wy dajecie radę.

Mama Niki, trzymam kciuki za powodzene w odchudzaniu (no i Monika za ciebie też!!).

Jolu jak tam jedzenie dziewczynek??

Martuś dziękujemy za życzenia.
Tomek zazwyczaj nie wstaje o tak wczesnej porze. Dzisiaj mu coś odwaliło.

hmmm rozumiem... nie znoszę jak dzieciom coś odwala. :baffled::baffled::baffled:

pisalam właśnie do Mamstud. Nie ma jej bo ma zepsuty komp. A do tego Andrzejek ma zapelenie oskrzeli i znowu miał atak. na szczęście Gaba jest zdrowa.
Mamstud pozdrawia i tęskni.

a mmatysia, miała awarię netu, ale już ma, i powinna niedługo się odezwać.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry dziewczynki.
Tak jak Marta pisała miałam awarię netu:wściekła/y:.Wybaczcie ale nie nadrobie zaległosci bo po prostu nie mam czasu:-(. Z góry przepraszam jeśli przemilczę jakaś ważną sprawę:zawstydzona/y:.Postaram się być na bieżąco z postami.
Nasz mały remont przerodził się w remont ogromny ,od kilku dni oddychamy gipsem:baffled:. Święta za pasem ja ze sprzątaniem "w lesie" o organizacjii zbliżającej się komunii i roczku nie wspomnę. .Dziś dopiero zamówiłam zaproszenia:zawstydzona/y: jutro muszę pojechać obejrzeć garnitury dla chłopców .Wpadła nam jeszcze impreza na 30 rocznice slubu rodziców i to oczywiscie na mnie zrzucono wyszukanie odpowiedniego prezentu.Musze znaleźć całe AGD do nowej kuchni i odpowiednie dodatki najpóźniej do piątku.Roboty w bród a ja sama z tym wszystkim bo Adam siedzi w pracy:dry:
Filip oczywiście zmierzły jak diabli -ząbkuje pełna para.W ciągu dwóch dni wyszły dwie górne jedynki i dwie dolne dwójki.Po prostu toniemy w ślinie.No i zaliczył pierwszy upadek ze schodów.Potłukł się troszkę ale to niestety nie zniechęciło go do podjęcia kolejnych prób wspinaczkowych:no:. Czasem najchętniej przypięłabym go do kaloryfera.
Na koniec mojego wywodu składam zaległe życzenia ostatnim solenizantom;
Małgosi,Tymonkowi i Marcelkowi

Do góry