reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Dzien dobry dziewczyny!!!
Ja znow "jak po ogien"....zeby nie bylo wpadne pozniej i napisze co tam u nas slychac...
No ale...chcialam was pozdrowic od Iwee...:-):-)..wczoraj ucielysmy sobie pogawedke...
U niej wszystko dobrze..maluchy rosna , ale niestety daja jej niezle w kosc...:sorry2:
Umowilysmy sie tez na spotkanie w weekend....:-)

Lece teraz posprzatac i na jakis spacerek bo u nas ciag dalszy pieknej pogody....:tak::tak::tak:..Mamy dzis juz 10stopni i piekne sloneczko...:-D:-D:-D:-D

Kasiu....wpadnij do mnie u mnie jeszcze nic nie zrobione a wiec cos sie znajdzie....:-)))).Wez Fifiego ze soba to sie pobawi z dziewczynami...:-))))))))))

reklama
Pogoda ma się zmienić...taaakk....ale kiedy:confused: u nas śniegu pełno,blleeeee:sorry2:
Kobity ja też jeszcze nie ubrana po ludzku,nic mi się nie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kawe wypiłam i dalej ziewam....burdello w domu nieziemskie:zawstydzona/y:

Witajcie.
Humor całkiem całkiem;-).Pogoda też już nie najgorsza:sorry2:przynajmniej śnieg nie pada:-).
Moni ja też jeszcze w koszuli:confused:.
Moje dziecko śpi,chatka zgarnięta,obiadek na dzisiaj mam,co ja będę do południa robić:sorry2:

U nas piękne słonko. Szybko się obrobiłaś z domkiem.

Jolu nie uciekaj!!!

Kasiu....wpadnij do mnie u mnie jeszcze nic nie zrobione a wiec cos sie znajdzie....:-)))).Wez Fifiego ze soba to sie pobawi z dziewczynami...:-))))))))))
Nawet nie wyobrażasz sobie jak bym chciała....czekam na posta później .
Moni 45 metrów ile można sprzątać...poza tym ja odkurzam a Filip wtedy usypia:-D:sorry2:

hej hej,
wybaczcie ja też jak po ogień.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale dziś siostra wyjeżdża to może uda mi się wrócić do normy.:sorry2::sorry2:

ja wybaczcie że o sobie, ale muszę to z siebie wyrzucić. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Teściowa mnie tak wkur.....(zyła) że normalnie mam dość!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::growl::growl::growl:chodzi o ślub. wymyśliła sobie coś, i rozwala mi tym organizację ślubu. bosze no tak mnie wkurzyła. może to i drobiazg, może głupota, ale mnie denerwuje.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

tęsknię za Wami!!!

Martuś wiedziałam że cię coś gnębi ostatnio:-(to twój ślub i spróbuj porozmawiać z T że masz troszkę inne plany,trzymaj się i pisz częściej;-)

Hallo!!!

pogoda do bani:wściekła/y:... śniegu mnóstwo:wściekła/y:... teraz nie sypie, ale w nocy znowu napadało...
ja też jeszcze w pidżamie:sorry2:... ale muszę się szykować, bo niedługo do pracy muszę się zbierać....
dziecię mi dopiero zasnęło:tak::tak::tak:...
Roxy - ja popieram słowa Moniki... nie wytrzymałabym gdyby mi Natasza o 23 szła spać:no::no::no:... toż to ja ostatnio o 22 chodzę spać:tak:! ciekawe kto kogo by kąpał:-D... a licytacja się skończy jak bedziemy po 60 kg ważyć:tak::tak::tak:! czyli w moim przypadku nigdy:-D:-D:-D!!!

emenemsiku - my też tęsknimy!!! wraaj do nas!!! a co z tą T???

M&m,s....bidulko:-( Faktycznie teściowej się coś pokiełbasiło...Ona chyba już po ślubie,to co się wtrąca,ehhhh:no:

Monia,Marzena....co ja mam poradzić na to jej spanie:-:)baffled: mam nadzieje że to przejściowe:tak:
Ja też ostatnio chodziłam wcześniej spać,bo bez przerwy niewyspana jestem...a teraz to już wogóle:-(
Marzena...miłej pracy:-)

reklama
Dzień Dobry.......
przywitam się ładnie mam jakiś totalny brak weny, od jakiegoś m-ca codziennie o różnych porach dnia boli mnie głowa, normalnie mam już dosyć......
wczoraj bolała mnie przez 7 godzin myślałam, ze padnę, po południu poszłam z Majką spać , wstałyśmy o 18.15 :zawstydzona/y:, przez co przestawiła nam się pora spania.
Siedzę w pracy i najchętniej bym się połozyła, nie mam ochoty nic robić!

Do góry