reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dzien dobry dziewczyny!!!
Ja znow "jak po ogien"....zeby nie bylo wpadne pozniej i napisze co tam u nas slychac...
No ale...chcialam was pozdrowic od Iwee...:-):-)..wczoraj ucielysmy sobie pogawedke...
U niej wszystko dobrze..maluchy rosna , ale niestety daja jej niezle w kosc...:sorry2:
Umowilysmy sie tez na spotkanie w weekend....:-)

Lece teraz posprzatac i na jakis spacerek bo u nas ciag dalszy pieknej pogody....:tak::tak::tak:..Mamy dzis juz 10stopni i piekne sloneczko...:-D:-D:-D:-D

Kasiu....wpadnij do mnie u mnie jeszcze nic nie zrobione a wiec cos sie znajdzie....:-)))).Wez Fifiego ze soba to sie pobawi z dziewczynami...:-))))))))))

reklama
Pogoda ma się zmienić...taaakk....ale kiedy:confused: u nas śniegu pełno,blleeeee:sorry2:
Kobity ja też jeszcze nie ubrana po ludzku,nic mi się nie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kawe wypiłam i dalej ziewam....burdello w domu nieziemskie:zawstydzona/y:

Witajcie.
Humor całkiem całkiem;-).Pogoda też już nie najgorsza:sorry2:przynajmniej śnieg nie pada:-).
Moni ja też jeszcze w koszuli:confused:.
Moje dziecko śpi,chatka zgarnięta,obiadek na dzisiaj mam,co ja będę do południa robić:sorry2:

U nas piękne słonko. Szybko się obrobiłaś z domkiem.

Jolu nie uciekaj!!!

Kasiu....wpadnij do mnie u mnie jeszcze nic nie zrobione a wiec cos sie znajdzie....:-)))).Wez Fifiego ze soba to sie pobawi z dziewczynami...:-))))))))))
Nawet nie wyobrażasz sobie jak bym chciała....czekam na posta później .
Moni 45 metrów ile można sprzątać...poza tym ja odkurzam a Filip wtedy usypia:-D:sorry2:

hej hej,
wybaczcie ja też jak po ogień.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale dziś siostra wyjeżdża to może uda mi się wrócić do normy.:sorry2::sorry2:

ja wybaczcie że o sobie, ale muszę to z siebie wyrzucić. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Teściowa mnie tak wkur.....(zyła) że normalnie mam dość!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::growl::growl::growl:chodzi o ślub. wymyśliła sobie coś, i rozwala mi tym organizację ślubu. bosze no tak mnie wkurzyła. może to i drobiazg, może głupota, ale mnie denerwuje.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

tęsknię za Wami!!!

Martuś wiedziałam że cię coś gnębi ostatnio:-(to twój ślub i spróbuj porozmawiać z T że masz troszkę inne plany,trzymaj się i pisz częściej;-)

Hallo!!!

pogoda do bani:wściekła/y:... śniegu mnóstwo:wściekła/y:... teraz nie sypie, ale w nocy znowu napadało...
ja też jeszcze w pidżamie:sorry2:... ale muszę się szykować, bo niedługo do pracy muszę się zbierać....
dziecię mi dopiero zasnęło:tak::tak::tak:...
Roxy - ja popieram słowa Moniki... nie wytrzymałabym gdyby mi Natasza o 23 szła spać:no::no::no:... toż to ja ostatnio o 22 chodzę spać:tak:! ciekawe kto kogo by kąpał:-D... a licytacja się skończy jak bedziemy po 60 kg ważyć:tak::tak::tak:! czyli w moim przypadku nigdy:-D:-D:-D!!!

emenemsiku - my też tęsknimy!!! wraaj do nas!!! a co z tą T???

M&m,s....bidulko:-( Faktycznie teściowej się coś pokiełbasiło...Ona chyba już po ślubie,to co się wtrąca,ehhhh:no:

Monia,Marzena....co ja mam poradzić na to jej spanie:-:)baffled: mam nadzieje że to przejściowe:tak:
Ja też ostatnio chodziłam wcześniej spać,bo bez przerwy niewyspana jestem...a teraz to już wogóle:-(
Marzena...miłej pracy:-)

reklama
Dzień Dobry.......
przywitam się ładnie mam jakiś totalny brak weny, od jakiegoś m-ca codziennie o różnych porach dnia boli mnie głowa, normalnie mam już dosyć......
wczoraj bolała mnie przez 7 godzin myślałam, ze padnę, po południu poszłam z Majką spać , wstałyśmy o 18.15 :zawstydzona/y:, przez co przestawiła nam się pora spania.
Siedzę w pracy i najchętniej bym się połozyła, nie mam ochoty nic robić!

Do góry