reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
We mnie już są nowe siły a piękne słonko tyko polepszyło nastrój. Jutro mój starszak kończy 4 latka-jak ten czas szybko biegnie.Pamiętam jak go przywoziłam ze szpitala a tu już 4 urodziny.

Hej dziewczyny

My już po imprezie - udała się.

M&M's a co ta mamuśka twojego (już niedługo) M wymyśliła. Powiedz jej co Ty na to a jak się afera rozpęta to powiedz, że to stres przed ślubem:)
To tak troszkę pół serio, a tak na poważnie napisz nam o co chodzi.

Dziewczyny ja własnie zajadam lody z truskawkami( pamiętacie rok temu, jak w ciąży byłyśmy i się zajadałyśmy )
Zaserwujcie sobie coś w tym stylu może się poprawią humorki:)

Piszecie o drzemkach maluchów po godzinie dwóch, u Julka godzina to jest dużo, buuuu to moje dziecko. A słyszałam, że kuzyn mojego M nie przespał nocy do 5 roku życia - czujecie no i jest jedynakiem:)

Marzenka miłej pracy, Ankzoc Tobie też życzę(ale Tobie mało zostało już)

Ok:-)
Posłucham się Was....ostatnio faktycznie folgowała sobie ze spaniem u babci:baffled::tak:
W domu to ona mi mało śpi....dzisiaj spała 35 min i w południe już wstała....zobaczymy jak to dzisiaj będzie:tak:
Ankzoc...kochana mnie też ostatnio głowa boli:baffled: zwalam na pogodę i ciśnienie:sorry2:

nina2003- dziekuję, ja o 14 do domku zmykam....... super, że imprezka się udała :-)
ps. mam nadzieję, że nasze dzieci do 5 lat nie będą takim markami nocnymi :baffled:

roxy- troche mi lżej bo widzę, ze nie jestem sama

A ja mam problem:-D:-D:baffled:
P przywiózł od swojej mamy cielęcinę dla Nadii:baffled: i co ja mam z tym zrobić:-D:baffled::confused:

Nina...fajnie że imprezka się udała:tak:

Oj cielęcinka super..
ja bym pokroiła na małe porcyjki i zamroziła, a robiąc np rosół ugotowała porcję dla dziecka, albo zrób normalnie obiadki.

Nina jakieś fotki z imprezki będą?
Roxy z moim lenistwem to pokroiłabym mięsko na porcję i do zamrażarki.
Co do bólu głowy to ostatnio oglądałam program i tam lekarz stwierdził,że za mało pijemy płynów.Pierwsza reakcja organizmu na brak wody to właśnie ból głowy.

Dzisiaj zabawiłam się we fryzjera i obcięłam Tomkowi włosy. Normanie miał już takie długie,ze wyglądał jak dziewczynka.

reklama
czesc

i tak kupa tłuszczu i nic więcej...

ja też powinnam iść:sorry2::sorry2::sorry2:

tak jak umnie kupa tluszczu...jak ja sie moglam tak zapuscic...

bylam u gina i zrobilam sobie dodatkowe badania na raka,czyli jak sie okazalo dokladniejsze USG.nic nie znalazl bardzo sie ciesze,teraz jeszcze czekam na wyniki z cytologi.

witajcie wieczorową porą :-)

martalis, Moniko - przestańcie się Kobity licytować!!! Nie liczby ważne, a... całość!!! a całościowo wyglądacie extra!!!

dzieki kochana,milo sie slyszy takie slowa.
nie wyglad najwazniejszy lecz co sie ma w srodku.

roxy jak masz za duzo cielecinki to podrzuc mi chetnie wezme!:-)

tak normalnie moje dziecko jada ino drob,chyba ze kupie w sloiczku to ma cielecinke.

u nas snieg nie spadl , juz prawdopodobnie nie ma byc,
na weekend temperatura ma dochodzic do 20 stopni,wreszcie.

Ostatnia edycja:
Do góry