reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

witajcie wieczorową porą :-)

Jolu - dziękuję, za przekazanie informacji od Moniq (miałam to zrobic wcześniej, ale Jagoda mi skutecznie uniemożliwiła uczynienie tego czynu).
Teraz jeszcze bardziej widać, jak mozno ambitna jest nasza Moniq :tak::-)
Kochana - celujących nie ma na studiach ;-):-D ale... trzymam kciuki!!!

Kasiu - ale fajna parka (koleżeńska rzecz jasna;-)) z Filiśka i Róży. A Różyczka to piękna Dziewczynka:tak::-)

Tsarina - gratulujemy kolejnego kła!!! a co do Twojej wagi - w życiu bym Ci tyle nie dała!!!

Confi - i ja mam dziś jakiś lewy dzień:-( dzień świra normalnie... Bałam się, że Jaga do wieczora zostawi gdzieś głowę bądź palce... a ja psychicznie się wykończe... Na szczęście już usnęła :tak::-)

martalis, Moniko - przestańcie się Kobity licytować!!! Nie liczby ważne, a... całość!!! a całościowo wyglądacie extra!!!

reklama
Ja też chcę pizzę!!!!!!!!!!!!
taka?
Brooklyn%20Style%20Pizza-712w.jpg

taka?
pizza_margarita.jpg

czy taka...
jh_pizza-0e1cff0df41aa150b023a37b92d3bb0b.jpg

wredna jestem, co nie?

Tsarina - wredna???? nie chce nawet napisać... co pomyślałam!!!
muszę brzuchola zgubić!!! Tylko, i aż tylko!!! więc... pizza może dopiero w lecie...

hahaha - właśnie zauważyłam, że... raz jeszcze będziecie musiały przeczytać moją "mowę" z okazji 4000 posta :-D:-D:-D
Biedne WY ;-):-D:-D:-D

Cześć Monia....Witajcie kobietki:-)
Monia....humor do bani...pogoda mnie dobija:wściekła/y:

A ja widze że licytacji kto jest grubszy ciąg dalszy:-D czy to się kiedyś skończy:confused::-D:-D:-D
Jesteście niemożliwe:tak::-D
Ja jestem najgrubsza!!!!:tak:;-):-)

Tsarina....avatar jest superancki:tak: Gratuluje kolejnego zębolka:szok::tak:

Kasia...Filipek z Różyczką śliczne dzieciaki:tak:

I ja nie wiem co pisać...:sorry2:

Moje dziecie zmieniło tryb spania...zasypia znowu koło 23:00...budzi się w nocy na flache...nie wiem o co kaman:baffled::dry:
W ciągu dnia to jakby mogła to wcale by nie spała:baffled:

Aaaa...Moniq...powodzenia na egzaminie,współczuje tej nauki....ale potem będziesz miała spokój:tak:

Roxy pogoda ma się poprawić i ma przyjść wiosna.
Moniq egzamin przełożyła więc stresu ciąg dalszy.
Bosze jak by Tomek zasypiał o 23 to bym zabiła się własną pięścią.Na jedzonko budzi się czasami ale staram się go przetrzymywać do rana. Czasami się uda a czasami nie.
Muszę ogarnąć chatkę ale weny mi brak.Chodzę jeszcze w koszuli .

reklama
Witajcie.
Humor całkiem całkiem;-).Pogoda też już nie najgorsza:sorry2:przynajmniej śnieg nie pada:-).
Moni ja też jeszcze w koszuli:confused:.
Moje dziecko śpi,chatka zgarnięta,obiadek na dzisiaj mam,co ja będę do południa robić:sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry