reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

witajcie wieczorową porą :-)

Jolu - dziękuję, za przekazanie informacji od Moniq (miałam to zrobic wcześniej, ale Jagoda mi skutecznie uniemożliwiła uczynienie tego czynu).
Teraz jeszcze bardziej widać, jak mozno ambitna jest nasza Moniq :tak::-)
Kochana - celujących nie ma na studiach ;-):-D ale... trzymam kciuki!!!

Kasiu - ale fajna parka (koleżeńska rzecz jasna;-)) z Filiśka i Róży. A Różyczka to piękna Dziewczynka:tak::-)

Tsarina - gratulujemy kolejnego kła!!! a co do Twojej wagi - w życiu bym Ci tyle nie dała!!!

Confi - i ja mam dziś jakiś lewy dzień:-( dzień świra normalnie... Bałam się, że Jaga do wieczora zostawi gdzieś głowę bądź palce... a ja psychicznie się wykończe... Na szczęście już usnęła :tak::-)

martalis, Moniko - przestańcie się Kobity licytować!!! Nie liczby ważne, a... całość!!! a całościowo wyglądacie extra!!!

reklama
Ja też chcę pizzę!!!!!!!!!!!!
taka?
Brooklyn%20Style%20Pizza-712w.jpg

taka?
pizza_margarita.jpg

czy taka...
jh_pizza-0e1cff0df41aa150b023a37b92d3bb0b.jpg

wredna jestem, co nie?

Tsarina - wredna???? nie chce nawet napisać... co pomyślałam!!!
muszę brzuchola zgubić!!! Tylko, i aż tylko!!! więc... pizza może dopiero w lecie...

hahaha - właśnie zauważyłam, że... raz jeszcze będziecie musiały przeczytać moją "mowę" z okazji 4000 posta :-D:-D:-D
Biedne WY ;-):-D:-D:-D

Cześć Monia....Witajcie kobietki:-)
Monia....humor do bani...pogoda mnie dobija:wściekła/y:

A ja widze że licytacji kto jest grubszy ciąg dalszy:-D czy to się kiedyś skończy:confused::-D:-D:-D
Jesteście niemożliwe:tak::-D
Ja jestem najgrubsza!!!!:tak:;-):-)

Tsarina....avatar jest superancki:tak: Gratuluje kolejnego zębolka:szok::tak:

Kasia...Filipek z Różyczką śliczne dzieciaki:tak:

I ja nie wiem co pisać...:sorry2:

Moje dziecie zmieniło tryb spania...zasypia znowu koło 23:00...budzi się w nocy na flache...nie wiem o co kaman:baffled::dry:
W ciągu dnia to jakby mogła to wcale by nie spała:baffled:

Aaaa...Moniq...powodzenia na egzaminie,współczuje tej nauki....ale potem będziesz miała spokój:tak:

Roxy pogoda ma się poprawić i ma przyjść wiosna.
Moniq egzamin przełożyła więc stresu ciąg dalszy.
Bosze jak by Tomek zasypiał o 23 to bym zabiła się własną pięścią.Na jedzonko budzi się czasami ale staram się go przetrzymywać do rana. Czasami się uda a czasami nie.
Muszę ogarnąć chatkę ale weny mi brak.Chodzę jeszcze w koszuli .

reklama
Witajcie.
Humor całkiem całkiem;-).Pogoda też już nie najgorsza:sorry2:przynajmniej śnieg nie pada:-).
Moni ja też jeszcze w koszuli:confused:.
Moje dziecko śpi,chatka zgarnięta,obiadek na dzisiaj mam,co ja będę do południa robić:sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry