reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Roxy nie daj jej spać po 16 i będzie ok. Mój właśnie zasnął. Pośpi ze dwie,trzy godziny i już do wieczora go nie położę. Jeśli wstanie po godzinie to daje mu jeszcze godzinkę spania około 15.Pózniej to bym musiała z nim tańczyć do 22 a w końcu i mi się należy chwila relaksu.

Czy spotkanie w sprawach organizacyjnych AA aktualne?

Ankzoc a jakaś tableteczka?Może głowa boli od stresów?

Ostatnia edycja:
reklama
monika1977- wiesz co nie wiem od czego w sumie, analizując moje zycie raczej nie mam teraz zbyt wiele stresów i odpukać nocki są o wiele lepsze tylko 2 pobudki, a może za dużo snu.... ahhha, mój organizm nie przyzwyczajony do takich ilości snu tak reaguje ahhaha. Co do tabletek nie wiem za bardzo co mogę wziąść, bo mała jeszcze na cycu jest!!

Witam się i ja...:-):-):-)

ja też cos weny nie mam...:dry: na dodatek za jakiś czas nawiedzi mnie T (m&m's - łączę się z Tobą myślami...) ciekawe jak przetrwam jej "najazd" ... zapewne do 22:00 zabawi u nas:wściekła/y::szok::wściekła/y:.

Mała śpi... Wczoraj spała przez cały dzień z 20-30 minut, więc dzisiaj nadrabia zaległy czas.

Roxy - Monika ma rację... nie pozwalaj Nadince za długo pospać w trakcie dnia... A jak zauważysz, że ok. 17:00 jest już mega wyczerpana... to włacz jej Fasolki, odkurzacz cokolwiek, co by ją rozbudziło.. Ja tak wczoraj zrobiłam...i udalo się ją przetrzymać do 19:30. Tyle, że ... jak dziecko jest zmęczone...to i sen może być niezafajny :sorry2:

Spotkanie AA jaknajbardziej aktualne (nie wiem tylko czy ja w nim bede uczestniczyla... najwyżej będę "dochodziła)

Aniu - a może to już ta deprecha zimowa, co?? Słonka nam potrzeba!!! Przytulam Cię mocno :*

Ostatnia edycja:
Roxy nie daj jej spać po 16 i będzie ok. Mój właśnie zasnął. Pośpi ze dwie,trzy godziny i już do wieczora go nie położę. Jeśli wstanie po godzinie to daje mu jeszcze godzinkę spania około 15.Pózniej to bym musiała z nim tańczyć do 22 a w końcu i mi się należy chwila relaksu.
ja robię dokładnie tak samo:tak:... po 16 nie ma spania:no:. trudno... czasmi się męczymy, ale wtedy wiem, że o 19 padnie jak mucha:-D! i ja mam już spokój! i tak samo albo około południa ma jedną dłuższą drzemkę albo dwie takie krótsze, ale najpóźniej ją kładę o 15 i jakby co to o 16 budzę:tak:...

Czy spotkanie w sprawach organizacyjnych AA aktualne?
hmmmm ja chyba będę... a punkty 1; 1,5 oraz 2 będą omawiane:-D:-D:-D???

Ankozc - mi też wczoraj łeb nap......ł i dzisiaj też nap........a:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: może to coś z ciśnieniem...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agakm- nie wiem kochana, raczej nie czuję się źle psychicznie, więc myślę, ze to nie depresja no i ładną mamy pogodę, świeci słoneczko :-), a głowa jak bolała tak boli nadal :-(Życzę Ci kochana żeby ten dzień przeleciał Ci szybko ;-)

monika1977- kurcze już sama nie wiem chyba wreszcie przejdę sie do lekarza!

marzena80- a może i ciśnienie, ja mam strasznie niskie, więc jesli na dworzu też jest kiepsko to może stąd moje bóle! hmmm :confused:

Aniu - no u mnie wszystkie czynniki są ze sobą powiązane... niby deprechy nie mam... ale nic mi się robić nie chce, głowa pobolewa, cięnienie też mam zawsze niskie, normalnie... brakuje mi wiosny!!!

no i mój dzieć już się wyspał... w niecałą godzinkę!!! ehhhh

monika1977- nie piję kawy, ale w nd, m namówił mnie i wypiłam zero rezultatu :-(

agakm- łącze się z tobą w bólu :-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Mój też dzisiaj tylko 1,5 godzinki spał więc jeszcze jedna drzemka musowo:tak:
Aga ankzoc słyszałam ,że ten okres jest najbardziej sprzyjającym depresji :-(ale już wkrótce będzie wiosna i nowe siły w nas wstąpią;-).

Do góry