reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Bosze jak ja mam dość dietetycznego jedzenia!!!!!!!!!!!!!!!!:baffled:

Gdzie jest Martusia? Buszowała po forum a na główny nie zajrzała:confused:
Martuś,wszystko ok?

Mmatysia a Ty gdzie? Czekam aż wrzucisz linki z jakimiś fajnymi buciorkami. Oglądam na allegro ale jakoś nie mogę się zdecydować. W sumie to sama nie wiem co mi się podoba.

No i Malinki nie ma już dosyć długo.

reklama
pewnie mi niewiele brakuje:confused::confused::confused: ale nie wiem, bo nie mam wagi i nie chcę mieć:no: jedyne pocieszenie w tej tragicznej sytuacji to moje 180 cm wzrostu:sorry2:

no to po twoim wzroscie nie widac nadwagi .

wszystkie was przebilam...

KASIA ladniutka parka ,nawet podobni do siebie

mlody cos marudny ,pomalu do kapania i spac .

jutro mam termin do gin ,kontrola ale nie chce mi sie isc ...

pa

chyba zmienie avatar, co myslicie o tym?
hipopotam.jpg

a tak poważniej, mam 172 cm wzrostu i brakuje mi tylko kilka kilo do 100, więc na fałdy tłuszczu moge stawać w szranki?!

jestem wyczrepana... Byłam przez weekend na osiemnastce kuzynki, na Krystyny, Bożenki i jeszcze u kumpeli, Iza ma nowego zabka, rozbiła sobie brodę w łożeczku (Fifi i Różyczka na zdjęciu mają balustradę łóżeczka mniej więcej na linii oczu, a nasze łożeczko jest niższe i Iza ma ją poniżej pach, więc jak trzyma się i skacze, to zaryła zębami w balustradę) a i u mojej cioci jej lekko nieupilnowałam i sobie szuflada przycieła paluszek... ale tyle było wokół niej cioć i wujków, że nie miałabym i tak szans zainterweniować... oczywiście burza w raju i kłoce się z małżonem... oczywiście o głupoty, ale jednak, i dziś przyjechała trzecia prababcia Izy, jest u nas do jutra, a jutro miałam dżampreze zrobić dla znajomych z roku... porażka, ani imprezy ani nic...

ale chociaż mamy nowy wózek- reszta w odpowiednim dziale...

moniq i jak? i jak? i jak?

Damiś to jest mały cwaniaczek. Mój M to nie może uwierzyć,że on ma tyko 9 miesięcy.
po mamusi to ma:-D:-D:-D:sorry2:

Witajcie mamuśki, ja dziś w pracy i jakoś nie mogłam się wcześniej ogarnąć.
Na początek życzenia dla naszego przystojniachy Marcelitka , 100 lat facet, jak dalej tak będziesz ładniał to Twoja mama osiwieje :-D
15miqma.jpg

poodpisuję tak po łebkach bo ciągle ktoś coś ode mnie chce :dry:

z tego co pamiętam...
Okruszku już z tyłkiem Damiana jest ok...to widocznie było chwilowe i już przeszło. Smarowałam mu maścią chłodzącą z apteki i jest ok . Dziękuję za troskę :sorry2:
A co do filmiku to zainstaluj sobie najnowsza wersję Flash Playera, być może pomoże ;-)

Kasiu ja, ja , JA mam dość już tej zimy, wczoraj chciałam wyjść z Damisiem na spacer bo świeciło piękne słońce. Jak wyszłam to w jednej sekundzie zerwała się taka śnieżyca ,że musiałam zawrócić :baffled: masakra normalnie ...

Moniq...no weź już nas nie trzymaj w niepewności...daj znać jak Ci poszło...jakkolwiek by to nie było. Trzymałyśmy mocno kciuki za Ciebie :tak:

nie dam rady tak odpisywać, co chwilę muszę odrywać się od kompa, w międzyczasie mnie wylogowuje i tak w kółko...
napiszę tylko pokrótce ,ze mam dziś dziwaczny dzień...do tego mam jakiegoś dołka. Irytuje mnie to ,że ja i M zasuwamy jak dzikie woły i nic z tego nie mamy, nawet jak chcę kupić wózek dla Damisia to najpierw muszę sprzedać stary bo nie byłoby mnie stać na kupno nowego...za co to wszystko? Grrr
Podminowana dziś jestem :wściekła/y:
Damian na razie nic nowego się nie nauczył :-D na żarty mi się zbiera.

Monika1977 a ty na NK jesteś? Muszę Cię poszukać...a może ja Cie już mam? Ale by była gafa :zawstydzona/y:Mam Cię?

dziewczyny jak oduczyć się dotykania twarzy? Cholera mnie zaraz weźmie, cały czas ręce wędrują mi w kierunku twarzy a potem płacz ze mam jakieś wypryski :baffled:
nerwicę natręctw mam czy co? Jak się tego oduczyć??? Help :confused:

Witam was kobietki..ja tylko na chwilke....
Widze ze pytacie o egzamin Moniqsan.....(mam nadzieje ze Moni nie bedzie miala mi za zle ze napisze)....otoz Monika przelozyla sobie egzamin....i nadal sie uczy....:tak::tak:

Tsarina ja bym w życiu nie powiedziała,ze Ty tyle ważysz. Dużo nowości u Ciebie.Gratuluje nowego kiełka. Mój Tomek też już zdążył przywalić brodą w łóżeczko,przyciąć rączki szufladą także to teraz normalka u naszych szkrabów. Ciężko obserwować 24 na dobę. Ciężki weekend ale ile ja bym dała żeby się z Tobą zamienić. Mam dość siedzenia w domu.Dżampry szkoda-jest szansa ,ze babciunia się wcześniej wyniesie i spotkanie się odbędzie? Kłótnie z M przejdą -zapowiadają ocielenie i depresja zimowa zniknie.

Confi, nie wątpiłam,ze Damiś zdolniacha po mamusi.:-D:-D:-D:-
Pocieszę Cię,że mnie też nie stać na extra wydatki bez wyrzeczeń.
Na NK Cię nie mam.Jak będę miała chwile to zobaczę u dziewczyn i wyślę zaproszenie. Chyba,ze Ty pierwsza znajdziesz to Ty wyślij.
Co do ostatniego pytania-proponuje kaftan bezpieczeństwa:-D

Hej Jolu.Jak tam u Ciebie? Siostry ksero grzeczne?

Współczuje Moniq tej nauki. Najgorsze,że nie można się skupić bo mały szkrab nie daje o sobie zapomnieć .

Ostatnia edycja:
Jolu dzięki za informację :tak:jak masz chwilkę napisz koniecznie co u Was;-).
Tsarina ja też bym nie powiedziała że tyle ważysz :no:lepiej zmień wagę bo cię oszukuję:tak:.
Confi niestety nasza szara rzeczywistość pracujecie jak woły i co i g....,u Nas tak samo M od świtu do nocy w robocie a My żadnych przyjemności z tego nie mamy wrrrrr.

aaa od czwartku ma być wiosna:tak: chce w to wierzyć:sorry2:

no to po twoim wzroscie nie widac nadwagi .
i tak kupa tłuszczu i nic więcej...

KASIA ladniutka parka ,nawet podobni do siebie
ej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jutro mam termin do gin ,kontrola ale nie chce mi sie isc ...
ja też powinnam iść:sorry2::sorry2::sorry2:

Bosze jak ja mam dość dietetycznego jedzenia!!!!!!!!!!!!!!!!:baffled:
boszzz ja też! pizze bym zjadła albo chipsy:tak::tak::tak:!!! a najgorsze jest to, że się katuję, a nie ma efektów:no::no::no:

chyba zmienie avatar, co myslicie o tym?
hipopotam.jpg

supppeeeerrrrr:tak::tak::tak::tak::tak:!!! też taki chcę:-D:-D:-D:-D:-D!!!

Joleńko, a co z Tobą? Tak mało ostatnio piszesz???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry