reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Bosze jak ja mam dość dietetycznego jedzenia!!!!!!!!!!!!!!!!:baffled:

Gdzie jest Martusia? Buszowała po forum a na główny nie zajrzała:confused:
Martuś,wszystko ok?

Mmatysia a Ty gdzie? Czekam aż wrzucisz linki z jakimiś fajnymi buciorkami. Oglądam na allegro ale jakoś nie mogę się zdecydować. W sumie to sama nie wiem co mi się podoba.

No i Malinki nie ma już dosyć długo.

reklama
pewnie mi niewiele brakuje:confused::confused::confused: ale nie wiem, bo nie mam wagi i nie chcę mieć:no: jedyne pocieszenie w tej tragicznej sytuacji to moje 180 cm wzrostu:sorry2:

no to po twoim wzroscie nie widac nadwagi .

wszystkie was przebilam...

KASIA ladniutka parka ,nawet podobni do siebie

mlody cos marudny ,pomalu do kapania i spac .

jutro mam termin do gin ,kontrola ale nie chce mi sie isc ...

pa

chyba zmienie avatar, co myslicie o tym?
hipopotam.jpg

a tak poważniej, mam 172 cm wzrostu i brakuje mi tylko kilka kilo do 100, więc na fałdy tłuszczu moge stawać w szranki?!

jestem wyczrepana... Byłam przez weekend na osiemnastce kuzynki, na Krystyny, Bożenki i jeszcze u kumpeli, Iza ma nowego zabka, rozbiła sobie brodę w łożeczku (Fifi i Różyczka na zdjęciu mają balustradę łóżeczka mniej więcej na linii oczu, a nasze łożeczko jest niższe i Iza ma ją poniżej pach, więc jak trzyma się i skacze, to zaryła zębami w balustradę) a i u mojej cioci jej lekko nieupilnowałam i sobie szuflada przycieła paluszek... ale tyle było wokół niej cioć i wujków, że nie miałabym i tak szans zainterweniować... oczywiście burza w raju i kłoce się z małżonem... oczywiście o głupoty, ale jednak, i dziś przyjechała trzecia prababcia Izy, jest u nas do jutra, a jutro miałam dżampreze zrobić dla znajomych z roku... porażka, ani imprezy ani nic...

ale chociaż mamy nowy wózek- reszta w odpowiednim dziale...

moniq i jak? i jak? i jak?

Damiś to jest mały cwaniaczek. Mój M to nie może uwierzyć,że on ma tyko 9 miesięcy.
po mamusi to ma:-D:-D:-D:sorry2:

Witajcie mamuśki, ja dziś w pracy i jakoś nie mogłam się wcześniej ogarnąć.
Na początek życzenia dla naszego przystojniachy Marcelitka , 100 lat facet, jak dalej tak będziesz ładniał to Twoja mama osiwieje :-D
15miqma.jpg

poodpisuję tak po łebkach bo ciągle ktoś coś ode mnie chce :dry:

z tego co pamiętam...
Okruszku już z tyłkiem Damiana jest ok...to widocznie było chwilowe i już przeszło. Smarowałam mu maścią chłodzącą z apteki i jest ok . Dziękuję za troskę :sorry2:
A co do filmiku to zainstaluj sobie najnowsza wersję Flash Playera, być może pomoże ;-)

Kasiu ja, ja , JA mam dość już tej zimy, wczoraj chciałam wyjść z Damisiem na spacer bo świeciło piękne słońce. Jak wyszłam to w jednej sekundzie zerwała się taka śnieżyca ,że musiałam zawrócić :baffled: masakra normalnie ...

Moniq...no weź już nas nie trzymaj w niepewności...daj znać jak Ci poszło...jakkolwiek by to nie było. Trzymałyśmy mocno kciuki za Ciebie :tak:

nie dam rady tak odpisywać, co chwilę muszę odrywać się od kompa, w międzyczasie mnie wylogowuje i tak w kółko...
napiszę tylko pokrótce ,ze mam dziś dziwaczny dzień...do tego mam jakiegoś dołka. Irytuje mnie to ,że ja i M zasuwamy jak dzikie woły i nic z tego nie mamy, nawet jak chcę kupić wózek dla Damisia to najpierw muszę sprzedać stary bo nie byłoby mnie stać na kupno nowego...za co to wszystko? Grrr
Podminowana dziś jestem :wściekła/y:
Damian na razie nic nowego się nie nauczył :-D na żarty mi się zbiera.

Monika1977 a ty na NK jesteś? Muszę Cię poszukać...a może ja Cie już mam? Ale by była gafa :zawstydzona/y:Mam Cię?

dziewczyny jak oduczyć się dotykania twarzy? Cholera mnie zaraz weźmie, cały czas ręce wędrują mi w kierunku twarzy a potem płacz ze mam jakieś wypryski :baffled:
nerwicę natręctw mam czy co? Jak się tego oduczyć??? Help :confused:

Witam was kobietki..ja tylko na chwilke....
Widze ze pytacie o egzamin Moniqsan.....(mam nadzieje ze Moni nie bedzie miala mi za zle ze napisze)....otoz Monika przelozyla sobie egzamin....i nadal sie uczy....:tak::tak:

Tsarina ja bym w życiu nie powiedziała,ze Ty tyle ważysz. Dużo nowości u Ciebie.Gratuluje nowego kiełka. Mój Tomek też już zdążył przywalić brodą w łóżeczko,przyciąć rączki szufladą także to teraz normalka u naszych szkrabów. Ciężko obserwować 24 na dobę. Ciężki weekend ale ile ja bym dała żeby się z Tobą zamienić. Mam dość siedzenia w domu.Dżampry szkoda-jest szansa ,ze babciunia się wcześniej wyniesie i spotkanie się odbędzie? Kłótnie z M przejdą -zapowiadają ocielenie i depresja zimowa zniknie.

Confi, nie wątpiłam,ze Damiś zdolniacha po mamusi.:-D:-D:-D:-
Pocieszę Cię,że mnie też nie stać na extra wydatki bez wyrzeczeń.
Na NK Cię nie mam.Jak będę miała chwile to zobaczę u dziewczyn i wyślę zaproszenie. Chyba,ze Ty pierwsza znajdziesz to Ty wyślij.
Co do ostatniego pytania-proponuje kaftan bezpieczeństwa:-D

Hej Jolu.Jak tam u Ciebie? Siostry ksero grzeczne?

Współczuje Moniq tej nauki. Najgorsze,że nie można się skupić bo mały szkrab nie daje o sobie zapomnieć .

Ostatnia edycja:
Jolu dzięki za informację :tak:jak masz chwilkę napisz koniecznie co u Was;-).
Tsarina ja też bym nie powiedziała że tyle ważysz :no:lepiej zmień wagę bo cię oszukuję:tak:.
Confi niestety nasza szara rzeczywistość pracujecie jak woły i co i g....,u Nas tak samo M od świtu do nocy w robocie a My żadnych przyjemności z tego nie mamy wrrrrr.

aaa od czwartku ma być wiosna:tak: chce w to wierzyć:sorry2:

no to po twoim wzroscie nie widac nadwagi .
i tak kupa tłuszczu i nic więcej...

KASIA ladniutka parka ,nawet podobni do siebie
ej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jutro mam termin do gin ,kontrola ale nie chce mi sie isc ...
ja też powinnam iść:sorry2::sorry2::sorry2:

Bosze jak ja mam dość dietetycznego jedzenia!!!!!!!!!!!!!!!!:baffled:
boszzz ja też! pizze bym zjadła albo chipsy:tak::tak::tak:!!! a najgorsze jest to, że się katuję, a nie ma efektów:no::no::no:

chyba zmienie avatar, co myslicie o tym?
hipopotam.jpg

supppeeeerrrrr:tak::tak::tak::tak::tak:!!! też taki chcę:-D:-D:-D:-D:-D!!!

Joleńko, a co z Tobą? Tak mało ostatnio piszesz???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry