reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Małgosiu, Alicjo, Amelko, Tymonku.... wszystkiego najlepszego!

27_b.jpg

reklama
[/CENTER]

Ja dopiero wieczorem mogę wrzucić ale Confi tez robiła...:tak:
:-Dhahahahaha...no cóż nasze dzieci nie tracą czasu na spacerowanie za rączkę.....Damian leżał na plecach na podłodze a moja Zosia wlazła na niego :sorry2:....:-D...za późno złapałyśmy za aparaty...
robiłam robiłam jednak mam coś z aparatem...jak dojdę do tego co to jest i zrzucę zdjecia to zaraz wyślę Tobie i pokaże na forum:sorry2:
a Zośka dała czadu z tą zabawą w doktora :-D:-D:-D

czy Jagoda o tym wie:szok::szok::szok::-D:-D:-D???
jeszcze nie :szok::szok::szok::-D:-D:-D

i będzie wojna o Damisia :szok::cool2::cool2:
jakbym była młodsza to sama bym się biła o takiego facecika :-D:-D:-D
Jagódko.....:sorry2:nie musisz się niczego obawiać to był jednorazowy wyskok....próba wierności....:-Di próbę zdał....:tak:
a Zosia później groźnie marszczyła brwi jak Damiś zbliżał się na wyciągnięcie ręki....:-D
Myślę ze zostaną tylko znajomym
zaraz zaraz, próbe wierności to miał na basenie, tym razem była to ewidentna zdrada :-D:-D:-D
a brwi marszczyła rewelacyjnie...nie mogłam z niej ...taka niedostępna i zimna księżna

Mamy drugą dolną jedynkę ;-)

Dobra idziemy na spacer

Gratulacje Kasiu :tak: ja napisze tego posta i tez zmykamy zażyc słoneczka bo piiiknie dziś w Gda...AgA szkoda ze w pracy kwitniesz ;-)
AgA, czyli rozumiem że to Zosia odrzuciła Damisia? :nerd:

był to rozwód bez orzekania o winie :-D:-D:-D

Wzięła do głowy wykłady swojego ojca:-D.....Zosia ma być lesbijką:sorry2: albo iść do klasztoru:baffled:
hahahahaha :-D:-D:-D
córeczka tatusia

Witam mamusie:-)
Aga,Confi-super pewnie spotkanie było świetne:tak:a te zabawy Zosi i Damianka super:tak:Aż mam zazdroszcze tej dzisiejszej pogody!u mnie zimno ,szaro i wieje tak co mało głó w nie pourywa,tak więc siedzimy obie w domku.M jak co niedziela nas zostawił i zwiał na ryby:wściekła/y::-(
Ale słysze dzwonek do drzwi to pewnie wrócił.
Dziś wyciagłam Niki skoczka ,znajoma mi porzyczyła ,ale widze że Niki niebardzo kuma oco biega,potem spróbuje jeszcze raz jak będzie wyspana może załapie.W sobote zamontowaliśmy hustawke w futrynie no i zadowolona trafny zakup,niechciałam tej stojącej bo chce zaoszczędzić miejsca.Teraz obmyślam jaki kupić jeździk pchacz,a kurat na teraz bo Niki dopiero raczkuje i czasem tylko lekko się podniesie,więc myśle,że pchacz by ją zachęcił,wy to już dawno zakup pchacza macie za sobą my dopiero teraz nad tym myslimy ,w poniedziałek na Alegro musze zamówić.Miała moze któraś z was ten z Fisher Price lew?bo myśle nad tym,doradźcie coś kochane prosze!!!!
niegniewajcie się ,że tak ogólnikowo ale jakoś myśli niemogłam zebrać,miłej niedzieli wszystkim i udanych spacerów:tak::-)

[/CENTER]

Ja dopiero wieczorem mogę wrzucić ale Confi tez robiła...:tak:
:-Dhahahahaha...no cóż nasze dzieci nie tracą czasu na spacerowanie za rączkę.....Damian leżał na plecach na podłodze a moja Zosia wlazła na niego :sorry2:....:-D...za późno złapałyśmy za aparaty...

o proszę czego się Teściowa dowiaduje... pięknie.... A swatowa tak "grzecznie" ze mną wczoraj pisała, jakby NIC się nie stało:wściekła/y::-p:-p:-p

czy Jagoda o tym wie:szok::szok::szok::-D:-D:-D???

no właśnie - Obie żyłyśmy w pięknej nieświadomości:dry::-p

Confi...no,no,no...Damianek jest świetny,faktycznie spryciarz:tak:
Ja to też jestem ciekawa jak Jagódka zareaguje na te rewelacje:dry::-D:-D:-D
[/COLOR][/SIZE][/B]

hehehehe - udaje, że ją to nie obeszło

Roxy - ależ Ci zazdroszczę tych zakupków !!! Ale nic to...za miesiąc i ja poszaleje (w tym m-cu juz stopuje - za duze mieliśmy wydatki :-()

Jagódko.....:sorry2:nie musisz się niczego obawiać to był jednorazowy wyskok....próba wierności....:-Di próbę zdał....:tak:
a Zosia później groźnie marszczyła brwi jak Damiś zbliżał się na wyciągnięcie ręki....:-D
Myślę ze zostaną tylko znajomym

no to uffff :-):-):-D:-D:-D

Mamy drugą dolną jedynkę ;-)

GRATULACJE Roksanko!!!

a Zośka dała czadu z tą zabawą w doktora :-D:-D:-D

zaraz zaraz, próbe wierności to miał na basenie, tym razem była to ewidentna zdrada :-D:-D:-D
a brwi marszczyła rewelacyjnie...nie mogłam z niej ...taka niedostępna i zimna księżna

był to rozwód bez orzekania o winie :-D:-D:-D

[/COLOR][/FONT]

no spoko... a ja tu sobie wszystko "grzecznie" czytam :dry::-:)-p

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TYMONKA!!!

Confi - Damianku - jestem w pozytywnym szoku patrząc na najnowsze wyczyny (łożkowe;-))- SUPER!!!:-):-):-)

Witam.

Barmanko Kochana bardzo Ci dziękuję za Twoją pamięć o mnie i Tymonku :-) jesteś Kochana!!!!!
Nie pisałam, bo miałam duży spadek nastroju....:-( ta zima mnie już wykańcza... mam jej tak dosyć, że chciałbym się schować, zasnąć i obudzić się jak przyjdzie już ciepłe powietrze ...słońce itd... :sorry2: Wiem... nie jestem jedyna... ale mimo iż staram się czasem bardzo...to znów gdzieś podupadam... eh... Oczywiście były też dni bardzo fajne. Wybraliśmy się z M i Tymkiem pod Warszawę...do rodzinki na parę dni, było cudownie i wspominam to bardzo miło... :tak: po powrocie długo ie mogłam się odnaleźć, bo tam duża rodzina, gwarno i wesoło...a u nas... cisza i jakoś wesoło nam nie było :sorry2:... Mimo to nabrałam nadziei...napełniłam się ciepłem rodzinnym i już już miało być tak pięknie... Ale i tak się popsuło :-(. Nie chcę o tym pisać na BB ale mam smutkowy czas...czekam aż minie... czekam na wiosnę z wielkim utęsknieniem.
Ale widziałam na wątku fotkowym, Wasze zdjęcia...:szok::-) no pięknie wyglądacie...!!! Marcelek ma tak cudne oczka.... szok... i cały jest fajniusi... Ty również śliczną mamusią jesteś...miło było popatrzeć :tak:

Dziękuję również pozostałym dziewczynkom za pamięć o nas...:sorry2::-) to miłe z Waszej strony...

Bohaciefko i dla Twojej Małgosi i dla Ciebie dużo słonka i radości...:-)

Confi i jak tam pupa Daminka :confused: a filmiku ja nie widzę :dry: nie wiem czemu:confused:

Kasica gratuluję drugiej jedyneczki :-) no Tymek też ma dwie dolne jedynki i cisza...:cool2: - pewnie przed burzą :shocked2:

Pozdrawiam Was Dziewczynki wszystkie... życzę Wam zdrówka i dużo dużo radości!!!! :-D
WIOSNO PRZYBYWAJ!!!!!!!!!:-D

Okruszku - jak fajnie, że się pojawiłaś!!! :-):-):-)

AgA - łeeee - 11-sty??!!!! ehhhh... może za 2 tygodnie pójdzie mu lepiej:sorry2::dry:

No wiesz tatus stwierdził ze nie strawi żadnego faceta w pobliżu Zosi:baffled:

Confi...fakt Zosia poszła na żywioł ..matki się zagadały a dzieciaki szalały....dobrze ze z tego dzieci nie ma;-)...zabawne wydarzenie

Okruszku - jak fajnie, że się pojawiłaś!!! :-):-):-)

AgA - łeeee - 11-sty??!!!! ehhhh... może za 2 tygodnie pójdzie mu lepiej:sorry2::dry:

Damiś na zawsze będzie Jagódkowy...nawet nie pasuje mu inna panna:tak:
Oj Aguś 11-sty ale tak naprawdę z 21 miejsca chłopak musiał nadrabiać.
Ważne ze wygrał mój ulubieniec Alonso...a jak Ty się odnajdujesz po tych zmianach...dla mnie masakra na nowo musze załapac kolory bolidów, nazwiska kierowców...ehhh....
:baffled:

AgA - nooo i to mi się podoba...:tak::-D:-D:-D

a co do Formuły - to... przyznam się szczerze, że wczoraj jakoś nie czułam tego wyścigu, emocji, itp...:zawstydzona/y::sorry2::zawstydzona/y:
Ale już dzisiaj przed 13:00 na nowo podgrzała się we mnie atmosferka - i ... było całkiem, całkiem...
Jak się odnajduję?? hmmm - KIEPSKO...:dry: Wszystko jest takie "inne".
Też lubie Alonso - wydaje się być mega sympatyczny ( a przy tym jest taki... śmieszny;-))...a jaki przystojny...:-):-):-)
Wierze, że kolejny tor będzie szczęśliwszy dla Roberta :tak:

Dziewczyny - czy Wy też macie dzisiaj takiego "Wielkiego Lenia"??? Normalnie na nic nie mam ochoty... Naj to bym dzień w łóżku spędziła:sorry2:

reklama
Do góry