tsarina
MamaPower!
Małgosiu, Alicjo, Amelko, Tymonku.... wszystkiego najlepszego!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
że coWzięła do głowy wykłady swojego ojca.....Zosia ma być lesbijką albo iść do klasztoru
robiłam robiłam jednak mam coś z aparatem...jak dojdę do tego co to jest i zrzucę zdjecia to zaraz wyślę Tobie i pokaże na forum[/CENTER]
Ja dopiero wieczorem mogę wrzucić ale Confi tez robiła...
hahahahaha...no cóż nasze dzieci nie tracą czasu na spacerowanie za rączkę.....Damian leżał na plecach na podłodze a moja Zosia wlazła na niego .......za późno złapałyśmy za aparaty...
jeszcze nieczy Jagoda o tym wie???
jakbym była młodsza to sama bym się biła o takiego facecika
i będzie wojna o Damisia
zaraz zaraz, próbe wierności to miał na basenie, tym razem była to ewidentna zdradaJagódko.....nie musisz się niczego obawiać to był jednorazowy wyskok....próba wierności....i próbę zdał....
a Zosia później groźnie marszczyła brwi jak Damiś zbliżał się na wyciągnięcie ręki....
Myślę ze zostaną tylko znajomym
Mamy drugą dolną jedynkę ;-)
Dobra idziemy na spacer
był to rozwód bez orzekania o winieAgA, czyli rozumiem że to Zosia odrzuciła Damisia?
hahahahahaWzięła do głowy wykłady swojego ojca.....Zosia ma być lesbijką albo iść do klasztoru
[/CENTER]
Ja dopiero wieczorem mogę wrzucić ale Confi tez robiła...
hahahahaha...no cóż nasze dzieci nie tracą czasu na spacerowanie za rączkę.....Damian leżał na plecach na podłodze a moja Zosia wlazła na niego .......za późno złapałyśmy za aparaty...
czy Jagoda o tym wie???
Confi...no,no,no...Damianek jest świetny,faktycznie spryciarz
Ja to też jestem ciekawa jak Jagódka zareaguje na te rewelacje
[/COLOR][/SIZE][/B]
Jagódko.....nie musisz się niczego obawiać to był jednorazowy wyskok....próba wierności....i próbę zdał....
a Zosia później groźnie marszczyła brwi jak Damiś zbliżał się na wyciągnięcie ręki....
Myślę ze zostaną tylko znajomym
Mamy drugą dolną jedynkę ;-)
a Zośka dała czadu z tą zabawą w doktora
zaraz zaraz, próbe wierności to miał na basenie, tym razem była to ewidentna zdrada
a brwi marszczyła rewelacyjnie...nie mogłam z niej ...taka niedostępna i zimna księżna
był to rozwód bez orzekania o winie
[/COLOR][/FONT]
No wiesz tatus stwierdził ze nie strawi żadnego faceta w pobliżu Zosiże co
Okruszku - jak fajnie, że się pojawiłaś!!! :-):-):-)
AgA - łeeee - 11-sty??!!!! ehhhh... może za 2 tygodnie pójdzie mu lepiej