reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Hej dziewczynki:-)

Confi...no,no,no...Damianek jest świetny,faktycznie spryciarz:tak:
Ja to też jestem ciekawa jak Jagódka zareaguje na te rewelacje:dry::-D:-D:-D

A ja w końcu odwiedziam mame,mam tutaj dwie świetne opiekunki do dziecka i troche luzu:tak:
A moje dziecie ma pole do popisu,mama zlikwidowała stół w pokoju...jednym słowem młoda rządzi:-D:tak:
Dziękuje jeszcze raz za miłe słowa:-)
Miłego dnia:-)

Achh....Barmanko,szykuje dla Ciebie niespodzianke na wątku zdjęciowym...ale to jutro:-D:-D:-D

Tymonku...Wszystkiego Dobrego:-)

Jagódko.....:sorry2:nie musisz się niczego obawiać to był jednorazowy wyskok....próba wierności....:-Di próbę zdał....:tak:
a Zosia później groźnie marszczyła brwi jak Damiś zbliżał się na wyciągnięcie ręki....:-D
Myślę ze zostaną tylko znajomym

[/CENTER]

Ja dopiero wieczorem mogę wrzucić ale Confi tez robiła...:tak:
:-Dhahahahaha...no cóż nasze dzieci nie tracą czasu na spacerowanie za rączkę.....Damian leżał na plecach na podłodze a moja Zosia wlazła na niego :sorry2:....:-D...za późno złapałyśmy za aparaty...
Ach ta młodzież teraz szybko zaczyna :szok::-D

Roksanko gratuluję zębolka;-)

A ja czekam na gości ,koleżanka z porodówki z Różyczką:-)zrobiłam szybką sałatkę i ciasteczka do kawy zakupiłam ,czyli na ploteczki jestem przygotowana:tak:.

a Zosia później groźnie marszczyła brwi jak Damiś zbliżał się na wyciągnięcie ręki....:-D
Myślę ze zostaną tylko znajomym
AgA, czyli rozumiem że to Zosia odrzuciła Damisia? :nerd:

kasica, gratuluje ząbka :tak:

a nam też się wczoraj przebił kolejny - górna dwójeczka :tak:

Roxy, haa wiedziałam :-)

kasia, miłej niedzieli

my też dziś idziemy na obiadek do znajomych ;-)

reklama
Do góry