M
Marzena80
Gość
czy Jagoda o tym wie???hahahahaha...no cóż nasze dzieci nie tracą czasu na spacerowanie za rączkę.....Damian leżał na plecach na podłodze a moja Zosia wlazła na niego .......za późno złapałyśmy za aparaty...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy Jagoda o tym wie???hahahahaha...no cóż nasze dzieci nie tracą czasu na spacerowanie za rączkę.....Damian leżał na plecach na podłodze a moja Zosia wlazła na niego .......za późno złapałyśmy za aparaty...
haha dobre[/CENTER]hahahahaha...no cóż nasze dzieci nie tracą czasu na spacerowanie za rączkę.....Damian leżał na plecach na podłodze a moja Zosia wlazła na niego .......za późno złapałyśmy za aparaty...
upssssczy Jagoda o tym wie???
niech zgadnę... piękna Nadia w pięknych sukienkach;-)Achh....Barmanko,szykuje dla Ciebie niespodzianke na wątku zdjęciowym...ale to jutro
niech zgadnę... piękna Nadia w pięknych sukienkach;-)
już nie mogę się doczekać
Gratuluję zębolka:-)Mamy drugą dolną jedynkę ;-)
Dobra idziemy na spacer
Ach ta młodzież teraz szybko zaczyna[/CENTER]
Ja dopiero wieczorem mogę wrzucić ale Confi tez robiła...
hahahahaha...no cóż nasze dzieci nie tracą czasu na spacerowanie za rączkę.....Damian leżał na plecach na podłodze a moja Zosia wlazła na niego .......za późno złapałyśmy za aparaty...
AgA, czyli rozumiem że to Zosia odrzuciła Damisia?a Zosia później groźnie marszczyła brwi jak Damiś zbliżał się na wyciągnięcie ręki....
Myślę ze zostaną tylko znajomym
AgA, czyli rozumiem że to Zosia odrzuciła Damisia?