reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Hej dziewczynki:-)

Confi...no,no,no...Damianek jest świetny,faktycznie spryciarz:tak:
Ja to też jestem ciekawa jak Jagódka zareaguje na te rewelacje:dry::-D:-D:-D

A ja w końcu odwiedziam mame,mam tutaj dwie świetne opiekunki do dziecka i troche luzu:tak:
A moje dziecie ma pole do popisu,mama zlikwidowała stół w pokoju...jednym słowem młoda rządzi:-D:tak:
Dziękuje jeszcze raz za miłe słowa:-)
Miłego dnia:-)

Achh....Barmanko,szykuje dla Ciebie niespodzianke na wątku zdjęciowym...ale to jutro:-D:-D:-D

Tymonku...Wszystkiego Dobrego:-)

Jagódko.....:sorry2:nie musisz się niczego obawiać to był jednorazowy wyskok....próba wierności....:-Di próbę zdał....:tak:
a Zosia później groźnie marszczyła brwi jak Damiś zbliżał się na wyciągnięcie ręki....:-D
Myślę ze zostaną tylko znajomym

[/CENTER]

Ja dopiero wieczorem mogę wrzucić ale Confi tez robiła...:tak:
:-Dhahahahaha...no cóż nasze dzieci nie tracą czasu na spacerowanie za rączkę.....Damian leżał na plecach na podłodze a moja Zosia wlazła na niego :sorry2:....:-D...za późno złapałyśmy za aparaty...
Ach ta młodzież teraz szybko zaczyna :szok::-D

Roksanko gratuluję zębolka;-)

A ja czekam na gości ,koleżanka z porodówki z Różyczką:-)zrobiłam szybką sałatkę i ciasteczka do kawy zakupiłam ,czyli na ploteczki jestem przygotowana:tak:.

a Zosia później groźnie marszczyła brwi jak Damiś zbliżał się na wyciągnięcie ręki....:-D
Myślę ze zostaną tylko znajomym
AgA, czyli rozumiem że to Zosia odrzuciła Damisia? :nerd:

kasica, gratuluje ząbka :tak:

a nam też się wczoraj przebił kolejny - górna dwójeczka :tak:

Roxy, haa wiedziałam :-)

kasia, miłej niedzieli

my też dziś idziemy na obiadek do znajomych ;-)

reklama
Do góry