reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu ja jestem ale zmieniam swoją stronkę:confused: po nalocie rodzinki padam, co prawda miło było, ale dostaliśmy kawał cielaka i było trzeba go podzielić i schować do zamrażarki a M pracuje więc to należało do mnie

reklama
czyli po kolei
1. dodałam fotkę na stronie głównej
2. zbiłam w całość rok '08 i '09
3. dodałam zakładkę kontakt i zapraszam / polecam
4. udostępniłam księgę gości
5 zmieniłam kolejność pod stronek
6. dodałam pewne "stwierdzenie" na stronie głównej "witam"

Po za tym szykuje się z zamiarem przejścia na własną domenę a nie korzystania z republiki

Dobra teraz padam idę do łóżeczka

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry :-)
A miała napisać, że u nas znowu full śniegu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

barmanka79, roxy- ok postaram się :-)

aga- to miałyscie wesoło :-D, a wyobrażasz sobie co by robili w 6, jakbysmy sie spotkały :confused: :cool:

kasica212, barmanka79- gratuluję ząbków :-)

mamaNiki- u nas hustwaka w futrynie to strzał w 10, maja uwielbia sie bujać :-), co do pchacza to mamy lwa z fisher price, ma skałdane siedzonko i można na nim usiąść i jeździć odpychając się nózkiami, FISHER PRICE Chodzik Jezdzik Pchacz 2w1 LEW kurier (942224497) - Aukcje internetowe Allegro
własnie doczytałam dalej twój post i pytasz o tego lwa :-D:-D:-D:-D. No u mnie sie sprawdza rewelacyjnie Majka czasami chodzi przy nim, czasami jezdzi, oczywiście muszę ją pchać, a czasami siedzi i dla zabawy naciska nosek wtedy zaczyna się swiecić i wygrywa melodyjki :-)

agakm- kurcze kochana u nas wczoraj była taka ładna pogoda, do południa bo póxniej zasypało nas sniegiem, ale nie miałam ochoty wyjść z małą a do tego potwornie bolała mnie głowa

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA MARCELKA
ROŚNIJ ZDROWO
PRZYSTOJNIACZKU

Ostatnia edycja:
Cześć:-)
Na razie wpadam na chwilke;-)
Marcelku...Wszystkiego Najwspanialszego
Uściski od cioci i Nadusi:-)
12-630x561.jpg

Marcelku...rośnij zdrowo i nadzwyczaj kolorowo, bądź synkiem grzecznym i bajecznym :-D:-D:-D niech świat dla Ciebie będzie niezwykle ciekawy, zdobywaj góry i ucz się fajnej zabawy :laugh2::laugh2::laugh2: ...a Mamusia niech codziennie się cieszy i w swe siły zawsze wierzy... :tak: Niech duma ją rozpiera... a radość nigdy nie umiera :tak::-):yes:

Pozdrawiamy Okruszek i Tymonek :-):-)

Marcelku Wszystkiego najlepszego na ten kolejny miesiąc:tak:Buziaki od cioci Kasi i Filiśka ;-)

U Nas też niestety znowu śnieg:-(czy ktoś jeszcze nie ma tego dostyć...
Pozdrawiam i miłego poniedziałku życzę :tak:;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane

Leniwy weekend nareszcie za nami, wiec apeluję o sporą dawkę weny !!!

Marcelku - Moniko - Wszystkiego najlepszego Kochani
na ten 10 miesiąc!!!
Oby zdróweczko nadal dopisywało, oby skaza poszła precz(!!!), a kulinarnym podróżom nigdy nie było końca :-):-):-):-):-):-).
Mamusi życzymy wiekszego wsparcia ze strony M, wiecej czasu dla siebie, i .... przyjemnego powrotu do pracy
buziaki - Aga i Jagodziara

a oto i torcik dla Was ;-):-)

mc8zgp.jpg
.... więc pierwszy milion macie (na strart) od Nas ;-) :***

Ankzoc - u nas podobnie było z tą pogodą... Od rana lekko mżało, ale dobił mnie widok śniegu za drzwiami :wściekła/y: (mojego M, i Tatę jeszcze bardziej... bo z rana musieli odśnieżać przed domkiem:dry:)

Moniq - trzymam kciuki !!! Będzie bdb!!! :-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry