reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

hej

Alicjo ,Amelko, Malgosiu duzo dobrego na kolejny miesiac!

to Damian ma juz opanowane schodzenie z lozka...nie spadnie
co do M to ma proste chudziutkie nozki ,moj ma chude krzywe

mamaNiki napewno szybko stracisz moj kuzynka tez chodzila na takie masaze ...bardzo zadowolona ale nie pilnowala sie i przytyla spowrotem

aga do kogo ty sie porownujesz ,wcale plastusiem nie jestes

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!!!

Dziękujemy za życzenia 10-miesięcznicowe :).

Kochane 10-miesięczniaki i 11-miesięczniaki Alicjo i Amelko, dużo zdrówka, ząbków białych rządek (zgrzytania niezbyt częstego:-)) i sprawnego siekania jedzenia a nie rodzicielskiego ciała, silnych nóżek i dobrej równowagi w pionie i jak najmniej kanciastych mebli na swej drodze dla
Xavera, Filipka, Kamila, Gaby, Kasi, Szymonka, Majki (m&m's), Filipka (kasi12089), Gucia, Nataszy, Diany, Juliana, Michała, Liliany, Tymona i Roksanki, Nadii i Nicol

confi - no, no, zuch chłopak!!!! Jestem pod wrażeniem!!!! Mówca wyśmienity to jeszcze wysportowany :).
AgA - ładna fryzurka, pasemka i ładnie wycieniowane :).

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Majóweczki
Dziękuje za miłe słowa z tym Plastusiem wcale nie przesadzałam:no:, całe życie długie włosy, źle sie czuje w krótkich a poprzednie ciecie nie układało mi się, włosy takie ulizane, fryzurka a'la przylizany paź..ble...czułam się jak klapek-plastus....naprawdę:tak:...teraz jest trochę lepiej.....ale i tak podjęłam decyzje ze koniec z obcinaniem.

Dziękujemy Confi za spotkanie i miło spędzony czas....naprawdę warto tak od czasu do czasu zmienić otoczenie i wyrwać się do kogoś w odwiedziny....już Ci to mówiłam ze mieszkanko fakt małe (wielkości mojego dużego pokoju) ale bardzo przytulne:tak:
Fajnie było:-D...no i ten nóż:sorry2:hahaha:-D....od każdego po trochu i zacznę kompletować sztućce

Dziśw pracy:-(...zamuła jak co niedziele...a za oknem piękna pogoda ehhhhh....
Aguś dziś o 13.00 trzymamy kciuki.....!!!!!!!Kubica gołgołgoł:-D

Ostatnia edycja:
AgA, Confi - e!!!!!!... gdańszczanki, na przyszłość pamiętajcie o wejherowiance, szczupła nie jestem ale zmieszczę się do przytulnaego mieszkanka Confi :-).

AgA, Confi - e!!!!!!... gdańszczanki, na przyszłość pamiętajcie o wejherowiance, szczupła nie jestem ale zmieszczę się do przytulnaego mieszkanka Confi :-).

Jasne Kochana:tak: będziemy pamiętać!, tylko tym razem to był spontan:-)...piękna pogoda za oknem i chęć spaceru w miłym towarzystwie, na szczęście obie miałyśmy wolny dzień. W zasadzie autem mam do Asi 15 min bez korków:tak:

Witajcie kochane, wpadłam na chwilkę, wczoraj cały dzień byłysmy u prababci mai, wróciliśmy późno, od razu padłam :blink:. Kupiliśmy też małej kilka ciuszków!!! Ja powinnam mieć zakaz wchodzenia do sklepów z dzieciecymi ubrankami, zabawkami, butami!!! :-D:-D:-D
Wczoraj rano było cudowniem, cieplutko a później masakra snieg, wiatr ehhhhhh jak chce wiosnę!!!! :baffled:. Ale dziś zapowiad się ładny dzień więc chyba wybierzemy się na spacerek.

Aga- ty jesteś plastusiem hmmmmm ciekawe gdzie :confused: I gdzie ten blond kochana!!!! zabrtakło odwagi :confused: Super wyglądasz ;-) A i zazdroszcze wam tego spotkania........ :zawstydzona/y:

Kasica- super fryzurka, bardzo Ci pasuje :-)

Confi- brawo dla Damianka, małego spryciulka, ale muszę się pochwalić, że Majusia też tak robi od 3 tygodni :-). Pisałam, juz do Agi, ze starsznie Wam zazdroszczę spotkania :zawstydzona/y:

SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA
AMELCI, ALICJI I MAŁGOSI
ROŚNIJCIE ZRDOWO!

Witam kobietki.
Wczoraj Mnie nie było więc dzisiaj składam
Najserdeczniejsze życzenia dla sióstr AA z okazji ukończenia 11 miesiąca-Za miesiąc imprezka:-)
Małgosiu i dla ciebie moc buziaków na ten 10 miesiąc:tak:

Confi, nono Damiś wymiata! Mały bystrzacha:tak::tak: spryciarz ;-)

AgA, Confi - a macie jakieś foteczki ze spotkania? To poprosimy w odpowiednim wątku :tak: chętnie popatrzymy jak mamusie się kawką delektowały a dzieciaczki za rączkę spacerowały po pokoju :tak::-)

ankzoc..... ty wiesz już co?:-p rób fotki zakupów i wstaw do wątku zakupowego :tak::tak:

Okruszku, wszystkiego dobrego dla Tymonka
p.s. czemu już do nas nie zaglądasz? :-:)-(

vmuhqv.jpg

reklama
Confi, nono Damiś wymiata! Mały bystrzacha:tak::tak: spryciarz ;-)

AgA, Confi - a macie jakieś foteczki ze spotkania? To poprosimy w odpowiednim wątku :tak: chętnie popatrzymy jak mamusie się kawką delektowały a dzieciaczki za rączkę spacerowały po pokoju :tak::-)

ankzoc..... ty wiesz już co?:-p rób fotki zakupów i wstaw do wątku zakupowego :tak::tak:

Okruszku, wszystkiego dobrego dla Tymonka
p.s. czemu już do nas nie zaglądasz? :-:)-(

AgA Confi ja też poproszę o parę foteczek:tak:

Ja dopiero wieczorem mogę wrzucić ale Confi tez robiła...:tak:
:-Dhahahahaha...no cóż nasze dzieci nie tracą czasu na spacerowanie za rączkę.....Damian leżał na plecach na podłodze a moja Zosia wlazła na niego :sorry2:....:-D...za późno złapałyśmy za aparaty...

Do góry