reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

hej

Alicjo ,Amelko, Malgosiu duzo dobrego na kolejny miesiac!

to Damian ma juz opanowane schodzenie z lozka...nie spadnie
co do M to ma proste chudziutkie nozki ,moj ma chude krzywe

mamaNiki napewno szybko stracisz moj kuzynka tez chodzila na takie masaze ...bardzo zadowolona ale nie pilnowala sie i przytyla spowrotem

aga do kogo ty sie porownujesz ,wcale plastusiem nie jestes

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!!!

Dziękujemy za życzenia 10-miesięcznicowe :).

Kochane 10-miesięczniaki i 11-miesięczniaki Alicjo i Amelko, dużo zdrówka, ząbków białych rządek (zgrzytania niezbyt częstego:-)) i sprawnego siekania jedzenia a nie rodzicielskiego ciała, silnych nóżek i dobrej równowagi w pionie i jak najmniej kanciastych mebli na swej drodze dla
Xavera, Filipka, Kamila, Gaby, Kasi, Szymonka, Majki (m&m's), Filipka (kasi12089), Gucia, Nataszy, Diany, Juliana, Michała, Liliany, Tymona i Roksanki, Nadii i Nicol

confi - no, no, zuch chłopak!!!! Jestem pod wrażeniem!!!! Mówca wyśmienity to jeszcze wysportowany :).
AgA - ładna fryzurka, pasemka i ładnie wycieniowane :).

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Majóweczki
Dziękuje za miłe słowa z tym Plastusiem wcale nie przesadzałam:no:, całe życie długie włosy, źle sie czuje w krótkich a poprzednie ciecie nie układało mi się, włosy takie ulizane, fryzurka a'la przylizany paź..ble...czułam się jak klapek-plastus....naprawdę:tak:...teraz jest trochę lepiej.....ale i tak podjęłam decyzje ze koniec z obcinaniem.

Dziękujemy Confi za spotkanie i miło spędzony czas....naprawdę warto tak od czasu do czasu zmienić otoczenie i wyrwać się do kogoś w odwiedziny....już Ci to mówiłam ze mieszkanko fakt małe (wielkości mojego dużego pokoju) ale bardzo przytulne:tak:
Fajnie było:-D...no i ten nóż:sorry2:hahaha:-D....od każdego po trochu i zacznę kompletować sztućce

Dziśw pracy:-(...zamuła jak co niedziele...a za oknem piękna pogoda ehhhhh....
Aguś dziś o 13.00 trzymamy kciuki.....!!!!!!!Kubica gołgołgoł:-D

Ostatnia edycja:
AgA, Confi - e!!!!!!... gdańszczanki, na przyszłość pamiętajcie o wejherowiance, szczupła nie jestem ale zmieszczę się do przytulnaego mieszkanka Confi :-).

AgA, Confi - e!!!!!!... gdańszczanki, na przyszłość pamiętajcie o wejherowiance, szczupła nie jestem ale zmieszczę się do przytulnaego mieszkanka Confi :-).

Jasne Kochana:tak: będziemy pamiętać!, tylko tym razem to był spontan:-)...piękna pogoda za oknem i chęć spaceru w miłym towarzystwie, na szczęście obie miałyśmy wolny dzień. W zasadzie autem mam do Asi 15 min bez korków:tak:

Witajcie kochane, wpadłam na chwilkę, wczoraj cały dzień byłysmy u prababci mai, wróciliśmy późno, od razu padłam :blink:. Kupiliśmy też małej kilka ciuszków!!! Ja powinnam mieć zakaz wchodzenia do sklepów z dzieciecymi ubrankami, zabawkami, butami!!! :-D:-D:-D
Wczoraj rano było cudowniem, cieplutko a później masakra snieg, wiatr ehhhhhh jak chce wiosnę!!!! :baffled:. Ale dziś zapowiad się ładny dzień więc chyba wybierzemy się na spacerek.

Aga- ty jesteś plastusiem hmmmmm ciekawe gdzie :confused: I gdzie ten blond kochana!!!! zabrtakło odwagi :confused: Super wyglądasz ;-) A i zazdroszcze wam tego spotkania........ :zawstydzona/y:

Kasica- super fryzurka, bardzo Ci pasuje :-)

Confi- brawo dla Damianka, małego spryciulka, ale muszę się pochwalić, że Majusia też tak robi od 3 tygodni :-). Pisałam, juz do Agi, ze starsznie Wam zazdroszczę spotkania :zawstydzona/y:

SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA
AMELCI, ALICJI I MAŁGOSI
ROŚNIJCIE ZRDOWO!

Witam kobietki.
Wczoraj Mnie nie było więc dzisiaj składam
Najserdeczniejsze życzenia dla sióstr AA z okazji ukończenia 11 miesiąca-Za miesiąc imprezka:-)
Małgosiu i dla ciebie moc buziaków na ten 10 miesiąc:tak:

Confi, nono Damiś wymiata! Mały bystrzacha:tak::tak: spryciarz ;-)

AgA, Confi - a macie jakieś foteczki ze spotkania? To poprosimy w odpowiednim wątku :tak: chętnie popatrzymy jak mamusie się kawką delektowały a dzieciaczki za rączkę spacerowały po pokoju :tak::-)

ankzoc..... ty wiesz już co?:-p rób fotki zakupów i wstaw do wątku zakupowego :tak::tak:

Okruszku, wszystkiego dobrego dla Tymonka
p.s. czemu już do nas nie zaglądasz? :-:)-(

vmuhqv.jpg

reklama
Confi, nono Damiś wymiata! Mały bystrzacha:tak::tak: spryciarz ;-)

AgA, Confi - a macie jakieś foteczki ze spotkania? To poprosimy w odpowiednim wątku :tak: chętnie popatrzymy jak mamusie się kawką delektowały a dzieciaczki za rączkę spacerowały po pokoju :tak::-)

ankzoc..... ty wiesz już co?:-p rób fotki zakupów i wstaw do wątku zakupowego :tak::tak:

Okruszku, wszystkiego dobrego dla Tymonka
p.s. czemu już do nas nie zaglądasz? :-:)-(

AgA Confi ja też poproszę o parę foteczek:tak:

Ja dopiero wieczorem mogę wrzucić ale Confi tez robiła...:tak:
:-Dhahahahaha...no cóż nasze dzieci nie tracą czasu na spacerowanie za rączkę.....Damian leżał na plecach na podłodze a moja Zosia wlazła na niego :sorry2:....:-D...za późno złapałyśmy za aparaty...

Do góry