reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Marcelku, duzo radości na 10 miesięcy!
_dzieci_tort_kubus.jpg

Mam nadzieje, że mi wybaczycie, że tak rzadko zaglądam, ale mam nawał pracy... Mam dość...

reklama
Wszystkiego naj dla Amelki,Alicji, Małgosi,Tymonka ,Marcelka!!!
Torcik dla dziewczynek.

Torcik dla chłopców.

Moniq ,trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje,że będzie ok.

Biorę się za czytanie zaległości o ile moje dziecko mi na to pozwoli.Jęczy dzisiaj od samego rana i ciężko z nim wytrzymać.

Ostatnia edycja:
Hello,co tu dzisiaj tak pusto. Jak tak dalej pójdzie to nadrobię zaległości na NK za całe dwa miesiące.

Tsarina ,właśnie oglądam Twój profil na NK.Z Twojego opisu myślałam,z wyglądasz jak hipopotam- nic bardziej mylnego -wyglądasz rewelacyjnie.Wychodzi na to,ze to ja jestem największym hipopotamem na majówkach:-(

Ostatnia edycja:
No jestem;-) bo Moni już same ze sobą piszę:-Dmłody śpi,młoda robi lekcje,M w pracy... więc mam chwilkę dla siebie:-).Moni już tam wszystkich na NK obejrzałaś ,pochlebne opinie wystawiłaś ???To opowiadaj Jak tam twoi faceci???

Ostatnia edycja:
No jestem;-) bo Moni już same ze sobą piszę:-Dmłody śpi,młoda robi lekcje,M w pracy... więc mam chwilkę dla siebie:-).Moni już tam wszystkich na NK obejrzałaś ,pochlebne opinie wystawiłaś ???To opowiadaj Jak tam twoi faceci???

Właśnie Tomek się obudził po 3 godzinach spania.Muszę dać mu coś pojeść.Postaram się zaraz wrócić.
Kasia, Ciebie zostawiłam sobie na deser ale niuniek się obudził i nie zajrzałam.

Na mnie nie wchodź, nic tam ciekawego nie znajdziesz:-D;-)a to dlatego tak się nudziłaś 3 h super:tak:a z tym hipciem to troszkę przesadziłaś :sorry2:.

reklama
Do góry