Witajcie majóweczki :-) parę dni mnie nie było ale cieżko mi coś było się zorganizować wiecznie mało czasu a mały tak dokazuje ze mam czasem dosc wszystkiego..... Wpadlam tylko sie przywitac i zlozyc wszystkim solenizantom wszystkiego najlepszego, zarowno te spoznione zyczonka jak i te aktualne :-) Amelko,Alu, Małgosiu wszystkiego najlepszego, ide Was troche ponadrabiac moze pozniej mi sie uda zajzec, o ile Wiciu mi pozwoli .......
reklama
Amelko...Alicjo...Małgosiu...Wszystkiego Dobrego Dziewczynki...Uśmiechu na Buzkach:-)
Hej dziewczyny:-)
Mama Niki...jeju jak ja Ci zazdroszcze tych masaży tak by mi się przydał...buuu. Mam znajomego masażyste ale P powiedział że obcy facet nie będzie mnie dotykał
AgA...no co Ty,wcale nie wyglądasz jak plastuś mi się podoba,kolorek też
Prosze jak znajdziesz sposób na ukatrupienie "ciche" M to napisz,przyda się;-)
Z prasowaniem to dokładnie jak u mnie:-)
Owco...Witaj:-)
Dziewczyny,miłego dnia i udanego weekendu:-):-):-)
Hej dziewczyny:-)
Mama Niki...jeju jak ja Ci zazdroszcze tych masaży tak by mi się przydał...buuu. Mam znajomego masażyste ale P powiedział że obcy facet nie będzie mnie dotykał
AgA...no co Ty,wcale nie wyglądasz jak plastuś mi się podoba,kolorek też
Prosze jak znajdziesz sposób na ukatrupienie "ciche" M to napisz,przyda się;-)
Z prasowaniem to dokładnie jak u mnie:-)
Owco...Witaj:-)
Dziewczyny,miłego dnia i udanego weekendu:-):-):-)
kasica212
Sanka & Samka
Amelko, Alicjo, Małgosiu wszystkiego co najlepsze aby uśmiech z waszych buziek nie znikał
M
Marzena80
Gość
Alicjo, Amelio, Małgosiu - wszystkiego najlepszego!!!
Roxy, AgA - u mnie też pranie "schło" kiedyś ładnych kilka dni... ale teraz jak się przeprowadziliśmy to wieszam pranie na klatce schodowej... mamy z sąsiadką zabudowaną i swobodnie można tam roskładać suszarkę, więc teraz nie wypada mi, żeby wisiało przsez tydzień, więc staram się szybko je chować jak tylko jest już suche... zresztą u mnie czasmi przez tydzień codziennie nowa partia jest wieszana...
AgA - fajna ta fryzurka! Na 3 fotce najlepiej widać... a gdzie ta żółta cera czy co tam jeszcze???
Roxy, AgA - u mnie też pranie "schło" kiedyś ładnych kilka dni... ale teraz jak się przeprowadziliśmy to wieszam pranie na klatce schodowej... mamy z sąsiadką zabudowaną i swobodnie można tam roskładać suszarkę, więc teraz nie wypada mi, żeby wisiało przsez tydzień, więc staram się szybko je chować jak tylko jest już suche... zresztą u mnie czasmi przez tydzień codziennie nowa partia jest wieszana...
AgA - fajna ta fryzurka! Na 3 fotce najlepiej widać... a gdzie ta żółta cera czy co tam jeszcze???
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Roxy, gratulację dla Nadinki
hmm to może wyślij swojego m na jakiś kurs masażu to wtedy on Cie będzie masował ;-) e nieee głupi to pomysł potem będzie chciał coś "w zamian" lepiej na masaż iść do obcucha jakiegoś - upieczesz dwie korzyści na jednym ogniu - 1) dostaniesz full wypas masaż, 2) bez żadnego "a czym się odwdzięczysz?"
Kasica, piękna fryzura, twarzowo Ci w niej, bardzo dobre strzyżenie
AgA głuptasie gdzie Ty widzisz plastusia? podoba mi się Twoja fryzurka, jest taka lekka, młodzieżowa i kolorek też bardzo fajny
biedactwo a czym Ci m zalazł za skórę? ;-)
mamo Niki, ale Ci fajnie z tymi masażami, zazdroszczę
hmm to może wyślij swojego m na jakiś kurs masażu to wtedy on Cie będzie masował ;-) e nieee głupi to pomysł potem będzie chciał coś "w zamian" lepiej na masaż iść do obcucha jakiegoś - upieczesz dwie korzyści na jednym ogniu - 1) dostaniesz full wypas masaż, 2) bez żadnego "a czym się odwdzięczysz?"
Kasica, piękna fryzura, twarzowo Ci w niej, bardzo dobre strzyżenie
AgA głuptasie gdzie Ty widzisz plastusia? podoba mi się Twoja fryzurka, jest taka lekka, młodzieżowa i kolorek też bardzo fajny
biedactwo a czym Ci m zalazł za skórę? ;-)
mamo Niki, ale Ci fajnie z tymi masażami, zazdroszczę
Jola, całuski dla Amelki i Alicji
Bohaciefka, uściski dla Małgosi
Bohaciefka, uściski dla Małgosi
Witajcie,
pozniejszym popoludniem postaram sie cos więcej napisać - w tej chwili Jaga domaga się spania, a Ja nie wiem w co później mam rączki wsadzić
miłego dzionka!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA:
ALI I AMELKI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 11 MIESIĄCA (oraz dla ich cudownej Mamusi - Joli)
ORAZ
DLA MAŁGOSI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 10 MIESIĄCA (oraz dla cudownej Mamusi - Bohaciefki)
DLA MAŁGOSI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 10 MIESIĄCA (oraz dla cudownej Mamusi - Bohaciefki)
życzy Aga i Jaga:-):-):-)
a w prezencie cosik słodkiego i dla Dziewczynek i dla Mamuś
pozniejszym popoludniem postaram sie cos więcej napisać - w tej chwili Jaga domaga się spania, a Ja nie wiem w co później mam rączki wsadzić
miłego dzionka!!!
mama Niki
Ewelina
ALICJO AMELKO I MAŁGOSIU-samych słonecznych dni,wiele radości uśmiechów wrzasków,zdobywania coraz to nowszych umiejętności i poznawania świata, co by was rodzice obsypywali zabawkami i innymi prezentami:-)
Witam kochane:-)ja tylko na momencik i uciekam obowiązki wzywają a o 15 kliętke musze podskoczyć obciąć ,na szczęście niemam daleko bo unas na osiedlu:-)
Roxy,barmanka-mnie nikt nie masuje,chodze się masować na takim wynalazku co wygląda jak fotelmożna na niego siadać ,kłaść się np,na brzuchu,jest to taki wałek obrotowy z takimi drewnianyi jakby wypustkami,na necie napewno znajdziecie rollmasaż,a chodze bo łoncze go z dietką i wtedy są rewelacyjne efekty,skóra jest jędrna i napięta.Mam na celu stracić15kg,także bez rollmasażu to napewno po stracie wagi skóra nie wygladała by atrakcyjnie.Fajnie by było chodzić na masaż do kogośale taki i tak jest fajny i relaksujesama jestem w pomieszczeniu przez godzine,nikt nie rozrabia i nie marudzi:-)no to jest relaks.Mam karnet na14 wejść ,czyli 14 godzin no i śmigam 2razy w tygodniu.
Nie gniewajcie się kochane ,że niezwracałam się do wszystkich ale czas goni,a chciałam choć troszke napisaćmiłego dzionka kochane
Witam kochane:-)ja tylko na momencik i uciekam obowiązki wzywają a o 15 kliętke musze podskoczyć obciąć ,na szczęście niemam daleko bo unas na osiedlu:-)
Roxy,barmanka-mnie nikt nie masuje,chodze się masować na takim wynalazku co wygląda jak fotelmożna na niego siadać ,kłaść się np,na brzuchu,jest to taki wałek obrotowy z takimi drewnianyi jakby wypustkami,na necie napewno znajdziecie rollmasaż,a chodze bo łoncze go z dietką i wtedy są rewelacyjne efekty,skóra jest jędrna i napięta.Mam na celu stracić15kg,także bez rollmasażu to napewno po stracie wagi skóra nie wygladała by atrakcyjnie.Fajnie by było chodzić na masaż do kogośale taki i tak jest fajny i relaksujesama jestem w pomieszczeniu przez godzine,nikt nie rozrabia i nie marudzi:-)no to jest relaks.Mam karnet na14 wejść ,czyli 14 godzin no i śmigam 2razy w tygodniu.
Nie gniewajcie się kochane ,że niezwracałam się do wszystkich ale czas goni,a chciałam choć troszke napisaćmiłego dzionka kochane
AgA - świetny kolorek, i ładniutkie cięcie - bardzo ładnie Ci w tej fryzurce :-):-)
no i ja się pyatm gdzie ten Plastuś, coo
mamo Niki - a mi cięzko się wybrać na rollki...:-zawstydzona/y::-( kurcze a bez nich ta dietka nie do końca jest super. Połączenie tych dwóch skladników jest dla mnie KONIECZNE!!
a przyrząd wygląda tak: Rollmasaż - chudnij bez wysiłku;-)
no i ja się pyatm gdzie ten Plastuś, coo
mamo Niki - a mi cięzko się wybrać na rollki...:-zawstydzona/y::-( kurcze a bez nich ta dietka nie do końca jest super. Połączenie tych dwóch skladników jest dla mnie KONIECZNE!!
a przyrząd wygląda tak: Rollmasaż - chudnij bez wysiłku;-)
Dobry wieczór, widzę ,że tu standardowo w weekend pustki. Szkoda bo ja mam wolne i mogłabym z Wami popisać ..
Dobra, na początek spieszę z życzeniami najpierw spóźnione dla ROKSANKI i KASICY
buziaki dziewczynki ( Kasica bardzo Ci do twarzy w tej fryzurze, dużo lepiej niż przedtem )
Następnie ALA I AMELKA nasze słodkie siostry ksero i JOLA, 100 LAT ( O MATKO JUŻ ZA MIESIĄC ROCZEK )
oraz MAŁGOSIA i BOHACIEFKA także wszystkiego najlepszego
ja spędziłam dziś wyjątkowo miły dzień, odwiedziły nas AgA i Zosia :-)
dzieciaki bawiły się u mnie w domu a potem poszłyśmy na spacerek nad morze. Dzięki Aguś za fajnie spędzony czas muaah :*
Roxy wielkie gratki dla Nadusi, super fotka no i jakby nie było to pierwsza chodząca majowa dziewuszka brawa !!!
Damian przechodzi samego siebie...jest takim maksi kombinatorem z ja czasem nie wierzę ,że ten "szczylek" ma 9,5 miesiąca dopiero z resztą...co ja wam będę gadać,same zobaczcie
[video=youtube;xr8JRzeOQGk]http://www.youtube.com/watch?v=xr8JRzeOQGk[/video]
nie przejmujcie się gaciami mojego M...nie chciał wyjśc z kadru
MamaNiki zachęciłaś mnie tym rollmasażem, już nawet zorientowałam się jak to wygląda w Gdańsku i znalazłam na Starym mieście salom z taką usługą. Pół godziny kosztuje 10 zł a godzina 20zł. Powiedz jak to wygląda ...trzeba iśc na godzinę czy wystarczy pół? Jakie u Was są ceny bo nie wiem czy to tanio czy drogo jak drogo to będę szukac dalej ;-)
Dobra, na początek spieszę z życzeniami najpierw spóźnione dla ROKSANKI i KASICY
buziaki dziewczynki ( Kasica bardzo Ci do twarzy w tej fryzurze, dużo lepiej niż przedtem )
Następnie ALA I AMELKA nasze słodkie siostry ksero i JOLA, 100 LAT ( O MATKO JUŻ ZA MIESIĄC ROCZEK )
oraz MAŁGOSIA i BOHACIEFKA także wszystkiego najlepszego
ja spędziłam dziś wyjątkowo miły dzień, odwiedziły nas AgA i Zosia :-)
dzieciaki bawiły się u mnie w domu a potem poszłyśmy na spacerek nad morze. Dzięki Aguś za fajnie spędzony czas muaah :*
Roxy wielkie gratki dla Nadusi, super fotka no i jakby nie było to pierwsza chodząca majowa dziewuszka brawa !!!
Damian przechodzi samego siebie...jest takim maksi kombinatorem z ja czasem nie wierzę ,że ten "szczylek" ma 9,5 miesiąca dopiero z resztą...co ja wam będę gadać,same zobaczcie
[video=youtube;xr8JRzeOQGk]http://www.youtube.com/watch?v=xr8JRzeOQGk[/video]
nie przejmujcie się gaciami mojego M...nie chciał wyjśc z kadru
MamaNiki zachęciłaś mnie tym rollmasażem, już nawet zorientowałam się jak to wygląda w Gdańsku i znalazłam na Starym mieście salom z taką usługą. Pół godziny kosztuje 10 zł a godzina 20zł. Powiedz jak to wygląda ...trzeba iśc na godzinę czy wystarczy pół? Jakie u Was są ceny bo nie wiem czy to tanio czy drogo jak drogo to będę szukac dalej ;-)
reklama
mama Niki
Ewelina
Confi-ale z Damianka spryciaż:-)skubany ale ma opanowane znikanie z łóżkaa moja panna tylko raczkuje ,wstawać jej sie nie chce,trzeba zaopatrzyć się w pchaczaW mojej mieścinie karnet na rolki wynosi100zł,jest na14 wejść,ja jednorazowo masuje się godzine,chodze 2razy w tygodniu.Kiedyś karnet kosztował140 zł i był na10 a teraz jest taniej:-)możesz chodzic jak Ci odpowiada,niektórzy na początek chodzą na30 minut ,fajna sprawa:-)ja łoncze to z dietką i mam nadzieje,że szybko strace15kg :-)