reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Kasica fryzurka faktycznie jak dla ciebie:tak:
Roxy gratulację dla dziewczynki chodziarza:tak:
m&m's tęsknię bardzo,wracaj na dobre:-(;-)

Ja też już się do dziewczynki przyzwyczaiłam:sorry2:chłopczyk za niebieski:sorry2::-D

edit:
A co tu dzisiaj nie ma nikogo to znaczy mam iść już spać:-(ale mi się jeszcze nie chce:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenko...miłej pracy jutro:tak:

Dziękuję... w weekendy jest fajnie, bo jest dużo pracy i czas szybko leci!!!

no to chyba spać idę...
Roxy - Ty też leiej idź... nie siedź na allegro... to się zwykle źle kończy! wiem coś o tym! to idź już lepiej prasować... a skoro o prasowniu mowa - to dlaczego Jola tak mało tu bywa??? przed chwilą była na nk... a tu...???

a co tam szukasz?
Oglądam foteliki...tzn ceny żeby porównać w sklepie;-)

Marzenko...chyba faktycznie ide spać,wypiłam drineczka i oczy mi się kleją:sorry2:
Co do prasowania...to nie ma mowy:no::-D
Ciekawe jak tam Jola...czasem jak biegam za Nadią to myśle o Niej...że ma tak podwójnie:sorry2:

Kasica super wyglądasz w tej fryzurce. Ja tylko raz miałam krótkie włosy, a tak całe życie długie.

Mamomatysia , Mateuszek jak miał 3 latka, a Fifi 10 miesięcy niezła rozbieżność.

I znów nie pamiętam co miałam pisać.:-(

Aha Roxy dziękuje za życzenia dla mojego eMa:tak:

No tak jak ja przychodze to wszyscy pouciekali:tak:dziś jakiś nudny szary dzień grrrrrrrrr,jedynie wieczorek fajny ,mama mi została z Niki a ja pojechałam się relaksować przez godzinke na rollmasaż, potem musiałam mame odwieźć do domu.Moje dzieci już dawno śpią czyli Niki i m:-DM taki padnięty,że nawet niechciało mu się rozmawiać,no ale moze jutro będzie miał czasu więcej,musze go zagonić żeby zamontował Niki huśtawke dzisiaj przyszła:-)Jutro też na troszke uda mi się wyjść z domku,dwie klientki prosiły o strzyżenie,ciesze się bardzo:-)bo z domku wyskocze a i poplotkuje z babeczkami:-)Jedynie te sprzątanie domu mnie niecieszy:no:.Widze,że dzis klub AA nieobraduje.
Wspominałyście o Joli ,też się zastanawiałam czemu jej niema:tak:
Jolu gdzie jestes???????
Kasica-świetnie Ci w nowej fryzurce:tak:takie krótkie cieniowane fryzurki są b,wygodne:tak:jedynie trzeba często podcinać bo włoski szybko odrastają i fryzurka traci kształ,za mną chodzi fryzurka tej Pauli(kopii Edyty Górniak)ale m by się zapłakał
Kurcze chodzi za mną jakaś zachcianka,zjadła bym cośik no ale dietka:no:dopiero końcówka 1-szego tygodnia,a gdzie tam reszta.
No to uciekam jak niema nikogo,dobranoc kochane dobrej spokojnej nocy:-)

reklama
ALICJO, AMELKO - Wszystkiego Najlepszego....Dużo Radości dla Rodziców a Wam życzę zdrówka i wielu nowych umiejętności oraz pięknego miesiąca do pierwszych urodzin:tak:
MAŁGOSIU - zdróweczka i zawsze uśmiechniętej Mamy:tak:
Dla Was koniczynka na szczęście
2jbdac.jpg

Dzień dobry Majóweczki:-)
Poniżej wklejam zdjęcia 1-sze to fryzurka a'la plastuś 2-gie to już po wczorajszym - doszedł kolor i poprosiłam o poprawę strzyżenia bo w tamtej źle się czułam.
Przepraszam ze nie wczoraj ale cały wieczór obmyślałam plan jak ukatrupić swojego M a potem pozbyć się ciała;-).....
rozne 005..jpgrozne 008..jpgrozne 015..jpg

w ogóle to dopiero na zdjęciach zauważyłam jaką mam żółta cerę i podkrążone oczy:szok:

Kasica - fajna fryzurka - ja mówię ze taka na jeżozwierza:-D - w zasadzie to dobrze ze rzadko do fryzjera chodzisz bo nie ma monotonii w uczesaniu
Marzenko mi ciuszki Zosi tez T. prasuje....:tak:a to dlatego ze wiszą na suszarce kilka dni aż przyjdzie w odwiedziny :-D:-D:-D i tak jak Wam kiedyś pisałam jej zajmuje to 30 min a ja bym prasowała 2 h, swoich osobistych nie prasuje a M. sam prasuje swoje koszulki
Marzenko Spokojnego Dnia w Pracy

Weekend wiec nie pobijcie się w kolejce do BB :-D....miłego Dnia

Do góry