reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

mamomatysia, wow ale Ci zazdroszczę tych pierwszych słówek Filipka :tak::zawstydzona/y: mój Marcel jakoś mało rozmowny jest :-( pewnie ma to po mamusi :baffled:

roxy, a co ty tak późno na forum się pojawiasz? :sorry2::-p

a ja czekam aż ten mój z drzemki się obudzi i zmykam na miasto, wypatrzyłam takie fajne sandałeczki na lato ;-)

reklama
moniqsan- tak cisza, chociaż gdzieś tam ahahahah :-D idzie jej ta 1 górna i coś wyjśc nie może strasznie sie mała męczy i cały czas językiem jeździ po dziąsłach i cmoka jak stara babcia bezzębna :-D:-D Zapewne wiesz o co mi chodzi;-).
Wsatw Lili suwaczek zębowy :-p

U nas jest dokładnie tak samo.
To znaczy Lili językiem nie "jeździ", ale od dawna coś się szykuje i nic. A reszta już tak pożądnie wyszła :tak:
A nad suwaczkiem sie cały czas waham ... czy w ogóle mi potrzebny ... potem trzeba to kontrolować ... :sorry2:

Kurcze, dziewczyny, robiłam wczoraj cytowanie kilku postów pod rząd, i teraz za każdym razem te kilka postów się znów cytuje :baffled: Jak to wyłączyć :confused:

roxy, a co ty tak późno na forum się pojawiasz? :sorry2::-p ;-)

Oj kochana bo moje dziecie dopiero teraz zasnęło a od rana biegam za nią po pokoju bo spodobało się jej chodzenie i boję się żeby sobie krzywdy nie zrobiła.
Lece poczytać co napisałyście i fotke wkleje:tak::baffled:

No i już pospała,całe 15 min:wściekła/y:
Jeszcze śniadania nie jadłam:baffled:

Ostatnia edycja:
moniqsan- no właśnie może to jakaś cisza przed burzą :confused: Wiesz co musiałabyś się cofnąć do tych postów i odznaczyć te, które chciałaś cytować, mi raz się też taki błąd wkradł!

roxy- jak to Nadia zaczęła już chodzić???

roxy- jak to Nadia zaczęła już chodzić???

Na to wygląda:baffled:
Nie bardzo mnie to cieszy bo nie mogę kompletnie nic zrobić:wściekła/y:
Cały pokój mi przeszła...a nie jest mały...drze się jak ją łapie:baffled::no:

Załączniki

• 004..jpg
    004..jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Wiesz co musiałabyś się cofnąć do tych postów i odznaczyć te, które chciałaś cytować, mi raz się też taki błąd wkradł!

Och, dzięki .... bo za parę dni miałabym większy problem ze znalezieniem tych postów.
Ufff, zrobiłam

A teraz już sobie idę!

Roxy, gratulacje dla Nadii!!!

Bohaciefko...Witaj:-)

M&m,s....słońce ja mam ostatnio wogóle problem z organizacją czegokolwiek oprócz dziecka,Ona pochłania cały mój czas:tak:
Fajnie że udał się wypad na basen...i życze aby oczko Majeczki już wyzdrowiało:tak:

AgA...udanego wypadu do fryzjera...a potem foteczka:tak:
Nadia jeszcze nie zgrzyta zębami bo ma tylko 2 dolne...górna jedynka przebija się już chyba od miesiąca i jakoś jej nie widać:baffled:

Mmatysiu....Witaj:-)
Dobrze że już wyzdrowieliście:tak: Wooow,będziesz miała nową kuchnie-super:tak:
Filipek to duży chłopczyk...no i Tata-Adam wymiata:-D

Moje dziecko znów śpi...chyba coś się jej przyśniło:sorry2:

Fryzjer???? Qrna.....mam być o 14.00 o 12.30 miał być jakiś koleś z ubezpieczalni i jeszcze go nie ma....Qrka i z kim ja Zosie zostawię jak M. mi z chaty wyjdzie....a najgorsze ze wstyd bo nie mam pieniędzy...lipa co....głupio pójść do fryzjera i powiedzieć ze zapłacę potem...
Roxy...super gratuluje!!!!!
Marzenko, jakie rozmyśle...nie ma mowy! tylko burza z piorunami mnie zniechęci...najpierw umawiam się z kumplem na sesje fot. w Będzinie jak wyznaczy mi termin to wtedy umawiam się z Wami :)
MamoMatysiu - Tobie tez gratuluje zdolnego Fifiego.....moje 100 lat za murzynami...i kurujcie sie

Ostatnia edycja:
reklama
Roxy - GRATULACJE!!! nie mogę się napatrzeć na tą fotkę... jaka Ona jest pewna swoich kroczków - wow!!!

AgA - i ja czekam na foteczkę z fryzjerskiego wypadu:-)
kurcze... własnie doczytałam... kiepska sytuacja z tymi ubezpieczycielami... i kaską :sorry2::-(
nie wiem co Ci doradzić...

Ostatnia edycja:
Do góry