reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

mamomatysia, wow ale Ci zazdroszczę tych pierwszych słówek Filipka :tak::zawstydzona/y: mój Marcel jakoś mało rozmowny jest :-( pewnie ma to po mamusi :baffled:

roxy, a co ty tak późno na forum się pojawiasz? :sorry2::-p

a ja czekam aż ten mój z drzemki się obudzi i zmykam na miasto, wypatrzyłam takie fajne sandałeczki na lato ;-)

reklama
moniqsan- tak cisza, chociaż gdzieś tam ahahahah :-D idzie jej ta 1 górna i coś wyjśc nie może strasznie sie mała męczy i cały czas językiem jeździ po dziąsłach i cmoka jak stara babcia bezzębna :-D:-D Zapewne wiesz o co mi chodzi;-).
Wsatw Lili suwaczek zębowy :-p

U nas jest dokładnie tak samo.
To znaczy Lili językiem nie "jeździ", ale od dawna coś się szykuje i nic. A reszta już tak pożądnie wyszła :tak:
A nad suwaczkiem sie cały czas waham ... czy w ogóle mi potrzebny ... potem trzeba to kontrolować ... :sorry2:

Kurcze, dziewczyny, robiłam wczoraj cytowanie kilku postów pod rząd, i teraz za każdym razem te kilka postów się znów cytuje :baffled: Jak to wyłączyć :confused:

roxy, a co ty tak późno na forum się pojawiasz? :sorry2::-p ;-)

Oj kochana bo moje dziecie dopiero teraz zasnęło a od rana biegam za nią po pokoju bo spodobało się jej chodzenie i boję się żeby sobie krzywdy nie zrobiła.
Lece poczytać co napisałyście i fotke wkleje:tak::baffled:

No i już pospała,całe 15 min:wściekła/y:
Jeszcze śniadania nie jadłam:baffled:

Ostatnia edycja:
moniqsan- no właśnie może to jakaś cisza przed burzą :confused: Wiesz co musiałabyś się cofnąć do tych postów i odznaczyć te, które chciałaś cytować, mi raz się też taki błąd wkradł!

roxy- jak to Nadia zaczęła już chodzić???

roxy- jak to Nadia zaczęła już chodzić???

Na to wygląda:baffled:
Nie bardzo mnie to cieszy bo nie mogę kompletnie nic zrobić:wściekła/y:
Cały pokój mi przeszła...a nie jest mały...drze się jak ją łapie:baffled::no:

Załączniki

• 004..jpg
    004..jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Wiesz co musiałabyś się cofnąć do tych postów i odznaczyć te, które chciałaś cytować, mi raz się też taki błąd wkradł!

Och, dzięki .... bo za parę dni miałabym większy problem ze znalezieniem tych postów.
Ufff, zrobiłam

A teraz już sobie idę!

Roxy, gratulacje dla Nadii!!!

Bohaciefko...Witaj:-)

M&m,s....słońce ja mam ostatnio wogóle problem z organizacją czegokolwiek oprócz dziecka,Ona pochłania cały mój czas:tak:
Fajnie że udał się wypad na basen...i życze aby oczko Majeczki już wyzdrowiało:tak:

AgA...udanego wypadu do fryzjera...a potem foteczka:tak:
Nadia jeszcze nie zgrzyta zębami bo ma tylko 2 dolne...górna jedynka przebija się już chyba od miesiąca i jakoś jej nie widać:baffled:

Mmatysiu....Witaj:-)
Dobrze że już wyzdrowieliście:tak: Wooow,będziesz miała nową kuchnie-super:tak:
Filipek to duży chłopczyk...no i Tata-Adam wymiata:-D

Moje dziecko znów śpi...chyba coś się jej przyśniło:sorry2:

Fryzjer???? Qrna.....mam być o 14.00 o 12.30 miał być jakiś koleś z ubezpieczalni i jeszcze go nie ma....Qrka i z kim ja Zosie zostawię jak M. mi z chaty wyjdzie....a najgorsze ze wstyd bo nie mam pieniędzy...lipa co....głupio pójść do fryzjera i powiedzieć ze zapłacę potem...
Roxy...super gratuluje!!!!!
Marzenko, jakie rozmyśle...nie ma mowy! tylko burza z piorunami mnie zniechęci...najpierw umawiam się z kumplem na sesje fot. w Będzinie jak wyznaczy mi termin to wtedy umawiam się z Wami :)
MamoMatysiu - Tobie tez gratuluje zdolnego Fifiego.....moje 100 lat za murzynami...i kurujcie sie

Ostatnia edycja:
reklama
Roxy - GRATULACJE!!! nie mogę się napatrzeć na tą fotkę... jaka Ona jest pewna swoich kroczków - wow!!!

AgA - i ja czekam na foteczkę z fryzjerskiego wypadu:-)
kurcze... własnie doczytałam... kiepska sytuacja z tymi ubezpieczycielami... i kaską :sorry2::-(
nie wiem co Ci doradzić...

Ostatnia edycja:
Do góry