reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

kasica bardzo ladnie,ja tez tak sie scinam,

a kiedys mialam wlosy do pasa...nigdy bym juz nie chciala

tikanis przykro mi ,ze Kubus dalej sie budzi w nocy ale musicie to przeczekac jak nie ma innych

sposobow..przyjdzie czas ze przespi cala noc:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasico super fryzurka:-).Byłam posiadaczka takowej przez ostatnie trzy lata;-).Nie jest kłopotliwa w utrzymywaniu,włosy same się układają tylko trzeba pamiętać o regularnym ścinaniu(u mnie niestety co trzy tygodnie:baffled:)

Dziękuje Wam za mile słowa:-)

Marzenko...ale się uśmiałam z tych bodziaków,może one tak szyte dziwnie;-)

Nino...Wszystkiego Dobrego dla Twojego M:tak:
Ja też mam lenia jeżeli chodzi o prasowanie,przeważnie mama P to robi jak przyjeżdza:zawstydzona/y:

AgA...czekam na fotke:tak::-p

Kasica...wooowww,super fryzurka....ładnie Ci w niej:tak:
Ja nigdy nie miałam krótkich włosów,nie mam odwagi...a czasem bym chciała:tak:

A ja dalej ganiam za małolatą:baffled::dry:

AgA - czekam na fotkę!!! czuję, że jesteś baaardzo zadowolona :-)

Kasico - suuuper!!! Wielka zmiana... i powiem Ci, że bardzo do twarzy Ci w tej fryzurce:-):-):-)

Kasica - świetna fryzurka:tak:! i jakby dla Ciebie stworzona:tak:! na prawdę ładnie Ci!!! Ja raz obcięłam się na tak krótko i oczywiście wyglądałam fatalnie:szok:...!!! ale ja mam twarz jak księżyc w pełni więc co się dziwić:tak:!!!

Roxy - ależ leniwa jesteś:-D! prawie jak ja:-D;-)! T Ci prasuje:szok:??? ej no przestań! to ja już bym wolała w pogniecionych chodzić niż by mi T miała prasować... zresztą ja mało prasuję... wiruję na niskich obrotach, wytrzepuję dość mocno i schnie i zazwyczaj nie są tak bardzo wygniecione:tak:... a jak coś komuś nie pasuje to rączki każdy ma:-p...

Maleństwo już śpi...ufff;-)

A czy wiecie że forum może być chłopcem lub dziewczynką:szok::-D...chodzi o kolor...dopiero teraz to odkryłam:baffled::-D

Marzenko...ładnie tak się śmiać ze starej koleżanki:-D;-)
To nie jest tak że zawsze...tzn ona uwielbia to robić i jak przychodzi i widzi że mam sterte to prasuje:tak::zawstydzona/y: nie przeszkadza mi to:-D;-)
No i fakt....leniwa jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczynki dziękuje za miłe słowa co do fryzury. To było spontaniczne :-D Chciałam krócej, ale ze względu na bliznę się nie dało:-(

Roxy bo ta opcja jst "świeżutka"

Marzenko to zależy od obcięcia. Moja sis ma buźkę jak księżyc w pełni ale najlepiej jej w krótkich, ale gładko opadających

reklama
Do góry