reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Roxy, gratulacje dla Nadii!!!

roxy- i tak cicho siedzisz :dry:, zamiast sie chwalić. Gratulacje dla was dziewczynki :-)

Roxy...super gratuluje!!!!!

Roxy - GRATULACJE!!! nie mogę się napatrzeć na tą fotkę... jaka Ona jest pewna swoich kroczków - wow!!!

Roxy gratulacje dla Nadusi ( a co ja tam w tle na lapku widzę;-))

Dziękujemy dziewczyny:-):-):-)
Właśnie moje dziecko jest tak uparte...Ona myśli że całe mieszkanie zwojuje i nie ma zmiłuj...pędzi,krzyk okrutny jak na pupę upadnie:baffled:
To takie pierwsze podrygi ale nizle jej wychodzą:-D:tak:

Kasica...tak,tak kochana dobrze widzisz:tak: Podczytuje jak mam chwilke:-p

AgA...oby się facet z ubezpieczalni pojawił...i kaska też:tak:

Moniq....wkurzające jest to cofanie sie do postów i odznaczanie:baffled: nie wiem może jakoś inaczej sie to da zrobić...ale ja nie mam pojecia:sorry2:

witm kochane:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ROKSANKI I FILIPKA!ROŚNIJCIE SZKRABY ZDROWO!I ZAWSZE BĄDŹCIE RADOSNE!
Niki śpi to moge na moment zostać:-)tylko nie wiem jak to śpiunianie długo potrwa,bo te moje dwa mechaniki ,tłuką się pod nami w warsztacie i już narobili niezłego rabanu:no:ale odpukać narazie Niki nieruszył hałas.Jakiś szybki obiadek dla m sklepie zaraz,a ja jak zwykle warzywka i jakjko sadzone,jak dieta to dieta.Po obiadku trzeba na jakiś spacerek wyjść:-)
Roxy-gratki:tak:ale Nadia zasuwa:szok:świetnie wygląda taka pewna siebie,wiadomo będzie Ci teraz trudniej ale powód do dumy megaśny:tak:Ja dopiero będe pchacza zamawiać,bo Niki narazie tylko raczkuje,jak ją coś zaciekawi to podnosi się mocniej,ale nie martwie się bo jeszcze daje rade ją upilnować a potem to będzie masakra:tak:tornado w domu:-DAle ciesze się bo Niki sporo mówi,ma to po mamie:-Dmama mega gaduła:tak:Niki z nowości to nauczyła się -dadek a czasem powie dziadek.Kółko,brawo mówi i klaszcze,daj ,dać,nie ma,mama,tata,baba,na psa teściów woła Aba,kuku,bach,bam bam,i ołpa chyba wszystko ,jak narazie starczy bo jak czasem zacznie nawijać:-)i piszczeć to nam starczy:-Da jak mega śmiesznie wygląda ,jak składa usta do gwizdania:-Drobi taki dziubek i próbuje ołpe naśladować,normalnie wymiekamy wtedy wszyscy ze śmiechu:tak:ok bo pisze tylko o nas:zawstydzona/y:
*Aga*-udanego wypadu do fryzjera życze-zrelaksuj sie troszke toż to sama przyjemność:tak:
Bochaciewko-witam się z tobą:-)
m&m's-mozemy sobie rączki podać,ja też cośik mam problem z organizacją,ale myśle,że w moim przypadku wiąże się to z moim ostatnim kiepskim samopoczuciem,ale naszczęście poszło precz i mam lepszy humor:tak:wreszcie m ze mną jest fizycznie i psychicznie:-)u mnie już ok:-)Mam nadzieje,że tobie kochana poprawi się samopoczucie i humor!:tak:
Mamomatysia-gratki tych słowek:tak:szkoda ,że nie mozemy tego usłyszeć napewno byśmy wymiękły!super fajna sprawa:tak:
moniq-u nas do góry nie ma nic,Niki wyszły tylko te 3dolne i długo długo nic,ale to może lepiej bo straszne były męki z tym ząbkowaniem dla Niki,a mnie wiadoma sprawa serce bolało bo smarowanie żelem ,niewielkie przynosiło efekty.A co tak uciekłaś?obowiązki?a jak nauka-pewnie mnie zdzielisz za to pytanie:-Dale mi trudno przy małej było by się skoncentrować:tak:ale u mnie jak narazie edukacja zakończona pare latek temu i póki co nieplanuje nic w tym kierunku,starczy mi średnie bo kocham to moje fryzjerstwo,i przy tym zostane:tak:oj niemoge się doczekać jak Niki śmignie do przedszkola a ja wtedy,jak się uda myk do pracy:tak:
Confi-Tobie jak dzionek mija,w pracy jesteś???jak tak to spokojnego dnia w pracy życze
Owca-melduj co u was:tak:
Ok bo ja jak zwykle się rozpisałam:tak::-Dnorma:zawstydzona/y:uciekam miłego dzionka kochane:tak:

Roxy - gratulacje dla Nadii:tak::tak::tak:!!! Dopiero zobaczyłam to zdjęcie, bo jakoś mi umknęło.. już miałam wołać, że nie wem gdzie ono jest! Super:-D!!! Ach i chyba mamy takie same bodziak! U nas też takie duże:szok:!!!

AgA nie martw się fryzjerem... ja 2 miesiące marudziłam, że do fryzjera chcę iść, a jak już wróciłam to marudziłam, że mi się fryzura nie podoba:sorry2:... tak, że patrząc na mój przykład - siedź w domu:tak::tak::tak:!!!

Roksanko wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 10 miesięcy. Rośnij zdrowa i szczęśliwa.

Nadia brawo maleńka, brawo.A Tobie Roxy gratuluje.

Mamomatysia dobrze, że już wyzdrowieliście. A Fifi super zdolny z tym gadaniem.

Mój M ma dziś urodziny, jutro imprezka. Tort zrobiłam, karkówka na szaszłyczki się marynuje, jutro jajka z łososiem, muffinki wytrawne i sałatka z kus kus. Resztę teściowa i moja Mama zrobią. A ja idę do marketu po upatrzony prezent.
Wczoraj dostaliśmy dwie reklamówki ciuszków dla Julka i dziś znów prałam. Pamiętacie jak nas cieszyło pierwsze prasowanie ciuszków dziecięcych w ciąży. A teraz ... nie chce mi się.

Zapomniałam napisać wczoraj że dobrze, że Iza w końcu zaszczepiona.

mamomatysia, wow ale Ci zazdroszczę tych pierwszych słówek Filipka :tak::zawstydzona/y: mój Marcel jakoś mało rozmowny jest :-( pewnie ma to po mamusi :baffled:
Filip gadulstwo ma po mnie:-D.Mati zaczął mówić jak miał 3 latka dlatego każdy nowy zwrot Fifcia napawa nas rodzicielską dumą:sorry2:.
Roxy-BRAWO dla Nadii.Jestem w szoku.Zuch dziewczyna.Filip na razie chodzi za jedna rączkę:sorry2:
Aga-Dzięki za gratki.Fryzjerem się nie martw przed wiosna na pewno zdążysz;-)

AgA - i ja czekam na foteczkę z fryzjerskiego wypadu:-)
kurcze... własnie doczytałam... kiepska sytuacja z tymi ubezpieczycielami... i kaską :sorry2::-(
nie wiem co Ci doradzić...

AgA...oby się facet z ubezpieczalni pojawił...i kaska też:tak:

*Aga*-udanego wypadu do fryzjera życze-zrelaksuj sie troszke toż to sama przyjemność:tak:

AgA nie martw się fryzjerem... ja 2 miesiące marudziłam, że do fryzjera chcę iść, a jak już wróciłam to marudziłam, że mi się fryzura nie podoba:sorry2:... tak, że patrząc na mój przykład - siedź w domu:tak::tak::tak:!!!

Kochane jesteście
:-D:-D:-D:-Dmuszę sprostowanie napisać:-D facet od ubezpieczenia miał przyjść do auta z M. się umówił (o 12.00 i jeszcze go nie ma) zrobić fot. wiec M. miał pójść z nim .... a Zosia? bez opieki kiedy ja u fryzjera?
a ja pieniędzy nie miałam na fryzjera w portfelu a bankomatu na osiedlu brak wiec wstyd tak mi było iść i powiedzieć ze zapłacę za kilka godzin jak wybiorę kasę:-D

No ale byłam, włoski zrobione, nawet fot. pstryknęłam ale wstawię za jakaś chwile bo najpierw posprzątam burdello bo dziś T. przychodzi i trochę wstyd:sorry2:

hej

pare dni mnie nie bylo ,troche stresik w domu no ale juz troche lepiej....ach ci faceci..

dla solenizantow

DIANY
NADIi
JULIANA
MICHALA
LILIANY
ROKSANY
FILIPA

wszystkiego dobrego rybki!!

nie bede wracac do postow z przed paru dnI...takze od dzis

roxyno ale super Nadia wyszla na fotce..pewna siebie ,zadowolona.

mmatysia chlopcy podobno pozniej zaczynaja mowic ,tazke 3 latka to nic w porownaniu do mojego brata ,zaczol jak mial 4 szok!
jak Oliveri byl maly to nie moglam sie doczekac kiedy zacznie mowic ..a teraz mam nieraz dosc, caly dzien gadanie...

AGA to pokazuj jak wygladasz po zmienie
szukam do siebie nowej fryz w necie ,moze znajde cos...

aha
mmatysia jestem ciekawa jak Filip mowi "tata Adam "moze wrzucisz filmik...

Ostatnia edycja:
reklama
aga- no niezly mamy ubaw z ta szyflada i majtasami od meza hehe:p
a co do programow to ja uwielbiam goka.. on jest swietny w kazdej kobicie chocby nie wiem jak byla gruba i brzydka widzi pieknosc.. normlanie podziwiam faceta .. jest gienialny:) ale moze dlatego ze to gej...:)

leyla- ja cie rozmiem bo moj maly od urodzenia budzi sie w nocy po kilka razy czasami nawet co 20 min.. i probowalismy juz doslownie wszytskiego, mleczek, kaszek i innych specyfikow na noc ale nic nie pomoglo.. nawet dostalismy lek ziolowy na noc ale niestety albo stesty on tez nie pomogl..

monika-ja tez lubie tanczace dzieciaczki to dpiero jest zabawa,, a jeszcze jak wymawiaja swoje pierwsze slowa to zabawa jeszcze lepsza:)

wszytskiego naj dla filipka i roksanki

aneteczka - gdzie jestes kochana???

Do góry