reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kasia1208- ja chetnie podrzuće Majkę, tylko nie wiem jak sobie z nia poradzisz, bo ona od obcych trzyma się z daleka, owszem usmiechnie sie jak jest u mnie , ale jak ktos ją na rece weźmie to drze się jak opętana :sorry2:, strasznie mnie to denerwuje, wyrwa się do mnie i trzyma kurczowo!

barmanka79- kobieto weź ten tort tak!!!!! anie mi tu smaka robisz w pracy :cool:

ankzoc ty się nie śmiej tylko dawać mi tu Te Wasze maluszki a szybko je nauczę spać Marzenka mi pomoże i zobaczycie jakie aniołki dostaniecie:-D:-Dale nie wiem czy dzieciom to się spodoba...co ty na to Marzenko:confused::-D:-D

nie ma sprawy! pomogę! tylko wiesz - dzieciom jak dzieciom - ale mamusie to będą płakać:-D:-D:-D

Wszystkiego dobrego dla Roksanki i Filipka

Witam się ... i zmykam

Mmatysia, witaj w klubie (rotawirus). Aż się boję to napisać .... - biedny Fifi :sorry2:
"tata Adam" no nie mogę .... a co na to "tata Jacek" :-D:rofl2: i w ogóle jak ten pirtek mówi to "adam" ... nie mogę sobie tego wyobrazić. Ale musicie mieć ubaw :tak:

Ankzoc, już dawno miałam to napisać. Wiesz, że nasze dzieci mają identyczny zestaw uzębienia? :-) U Ciebie też tak wyszły, a teraz cisza?

Miłego dnia dziewczyny!

barmanka79- kobieto weź ten tort tak!!!!! anie mi tu smaka robisz w pracy :cool:
sama bym zjadła :tak: tylko że mi sie piec nie chce :zawstydzona/y:

nie ma sprawy! pomogę! tylko wiesz - dzieciom jak dzieciom - ale mamusie to będą płakać:-D:-D:-D
może na początku i będą płakać, ale potem to będą Was po stopach całować w podzięce za pomoc ;-):tak::-)

moniqsan- tak cisza, chociaż gdzieś tam ahahahah :-D idzie jej ta 1 górna i coś wyjśc nie może strasznie sie mała męczy i cały czas językiem jeździ po dziąsłach i cmoka jak stara babcia bezzębna :-D:-D Zapewne wiesz o co mi chodzi;-).
Wsatw Lili suwaczek zębowy :-p

barmanka, agakm- a mi to objetnie byle kawałek ugryźć

reklama
Witam się ... i zmykam

Mmatysia, witaj w klubie (rotawirus). Aż się boję to napisać .... - biedny Fifi :sorry2:
"tata Adam" no nie mogę .... a co na to "tata Jacek" :-D:rofl2: i w ogóle jak ten pirtek mówi to "adam" ... nie mogę sobie tego wyobrazić. Ale musicie mieć ubaw :tak:
Mamy ubaw bo nasz maluch codziennie raczy nas czymś nowym.Dzisiaj z rana było"to... beeeee" a powiedział to gdy Adam złapał go na gorącym uczynku jak grzebał w kociej karmie.
Takich perełek mamy więcej:-);-)

Do góry