reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

mamamatysia- witaj........ i brawo dla mojego zdolnego zięciulka :-):-):-), strasznie współczuje wam choróbska... wymęczyliście sie pewnie co??

reklama
Witajcie

Wszystkiego najlepszego dla Roksanki i Kasicy z okazji wspólnie ukończonego
10 miesiąca:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)!!!
Wam to przede wszystkim życzymy mnóstwo zdrówka i wszelkiej pomyślności!!!
jhddgk.jpg

Jagoda nie zgrzyta ząbkami... jeszcze.... ;-):-)

lece Was podczytać "wstecz" ;-)

Mmatysiu - ale fajnie - "tata Adam" - pięknie!!! GRATULUJĘ!!! Jaga woła coś na zasadzie "Aga" - ale .... skoro "mama" jeszcze jej nie przeszlo przez gardlo, mam wielkie wątpliwości, czy Ona czai co mówi ...:-D:-D:-D
A "Tata" to norma... nawet się smiałam z Kasią - bo jak się spotkałyśmy z naszymi pociechami, to One tylko "tatattatata" krzyczały (zapytalam się M czy ma coś z tym wspólnego;-):-D) - ale to standard u naszych brzdąców.

Kasico - :****

Ostatnia edycja:
Witam.
Roksanka wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i uśmiechu na co dzień;-).
Matysia brawa dla Filipka Tata Adam wymiata:-D
Aga no faktycznie te Nasze dzieciaczki były mono tematyczne:-D:-D A Marczo się nie wyparł...także wiesz:-p:-D:-D
ankzoc ty się nie śmiej tylko dawać mi tu Te Wasze maluszki a szybko je nauczę spać Marzenka mi pomoże i zobaczycie jakie aniołki dostaniecie:-D:-Dale nie wiem czy dzieciom to się spodoba...co ty na to Marzenko:confused::-D:-D
Tsarina no wreście udało się zaszczepić młodą,nie udało już jej się wymigać:happy:

Właśnie robię zapiekankę postną na dzisiaj ,zobacztmy co z tego wyjdzie:sorry2:.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry