reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry wieczór po długiej nieobecności. Czuje się zdecydowanie lepiej.
Postaram się troszku nadrobić moją nieobecność.

Roxy - moja Małgosia szczypie i drapie z uwielbieniem i do tego pokrzykuje bo ja krzyczę (cicho) jak mnie drapie, ładna zabawa co:confused:...
AgA - mojej też sie pazurki zawijają i jest problem z obcięciem bo wyszarpuje nóżkę/rączkę więc obcinam na raty. Ech... przyjemnie było widzieć za sobą te męskie spojrzenia:-) - nic straconego:tak::-) - w rozmiarze 40 tez można być z seksapilem:-).
tsarina - gratuluje sukcesu Pana Tsarina:-). To Iza-Mirka ma 2 prababcie???!!! Szczęściara:-).
barmanka - gratuluje samozaparcia w odzwyczajaniu nocnego karmienia! Śpiący Marcelito w wózku - rozbrajający widok:-).
nina - paskudna cukrzyca! Leczenie powinien ustawic specjalista anie lekarz ogólny. Moja mama ma cukrzyce insulinozależną, niestety cukier skacze nawet do 500 (wtedy pogotowie i kroplówki:-(
Oj, współczuję pogłębienia wady wzroku, faktycznie w tak krótkim czasie taka zmiana i dieta - zbieg okoliczności byłby dziwny...
aga km, aneteczka - moja zrobiła się butna potwornie i wymuszaczka. Krzyczy i zaciska piąstki jak czegoś nie pozwalam, wciska małe rączki gdzie się da - najczęściej do gniazdka i majstruje przy blokadach szafek... zaczyna się ujawniać temperament;-). A! Małgosia warczy (Gabi Ją nauczyła).
aneteczka - niestety jak Maluszek chodzi do żłobka to co rusz coś łapie. Gaba chodziła od 2 r.ż ale i tak łapała infekcję 1x w miesiącu - było trudno ale teraz choruje mało i infekcie są łagodniejsze.

hej hej

tak ciężko mi napisać.
takie mam zawalone dni. maskara!!! no płakać się chce. i to niczym szczególnym, poprostu codziennymi sprawami. ech.

Kasiu dzięki że o mnie pamiętasz. Zawsze mnie to roztkliwia.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No i fajna fryzura. :tak::tak::tak:

co do butów to ja dzisiaj dwie super pary znalazłam i przymierzałam i są bossskie. Ale jakoś mój rozsądek wziął górę. Choć nie ukrywam że cały czas o nich myślę!!!!!!!! ale już was nie będę zanudzać.

Mai nadal ropieje oczko, ale mniej.
Byliśmy na basenie i było wspaniale.

aha i ja też chcę nowy biust. Mi to naprwdę ciężko patrzeć na mój, i co z tego że ma kształt jak wielkości nie ma. ech....

Florencja, to strasznie biedna twoja córka z tą nogą jest!! dużo siły życzę:tak::tak:. A jak ona sobie z tym radzi?

Mamstud, nie wyobrażam sobie co przechodzisz i co przeżywasz teraz z Andrzejkiem. Aż mi tchu brakuje jak to czytam (tym bardiej że patrzę na swojego Mikołaja i jakoś to przekładam) i naprwdę bardzo mocno pozdrawiam i, dużo sił przesylam. I wierzę że będzie dobrze.

Witajcie dziewczyny....wszystkiego dobrego na Nowy Dzień:tak:
na początek:
serdeczne Życzenia dla
Roksanki i
Filipka.....100 lat Maluszki i dużo zdrówka

Dziś będzie ciężki dzień....o 9.00 mam zebranie w sprawie podopiecznej co z nią dalej....podjęłam decyzje ze się nie odzywam:baffled: bo mój szef zawsze powtarza ze musimy tworzyć jedność... a ja mam inne zdanie...chore:-(

No i dziś fryzjer i pasemka:tak:
bohaciefko, m&m's miło Was tu widzieć:tak:

Mam pytanie czy wasze zębatkowe dzieci zgrzytają zębami? Zosia ma ledwo 3 zęby a dziś jak zaczęła jeździć dolnymi o jeden górny to myślałam ze oszaleje i za nic nie chciała przestać...

Dzień Dobry :-)

maja dostała Danonka jak narazie brak jakiś skutków ubocznych, kupiłam poziomkowo-truskawkowe z biszkoptem- pycha polecam!!!

tsarina- super, ze Izunia pieknie się rozwija i wreszcie doszło do szczepienia :-) no i gratki z nocnikowania :-)

nina2003- dziękuję za miłe słowa :-) Co do ciązy to powiem Ci, ze ja tez mam teraz taki okres, że rozczula mnie ciąża i nie mowlaki, wczoraj oglądałam filmiki Mai jak była maleńka i wiesz co już nie pamietam jej takiej maleńkij aż łezka mi się w oku zakręciła :zawstydzona/y:

aga, moniqsan- filmiki rewelka :-D:-D:-D

tikanis- no to macie teraz wesoło :-) Majucha też udaje sztuczny s,miech i kaszel i buja się przy piosenkach, ale oczywiście nie wszytskich :cool2:Cieszę się, ze wyjasniłyście sobie wszystko :-)

kasia1208- ty już sięnie chwal tak!!!! że masz takie super nocki, bo podesle ci Maję, to zobaczysz co to znaczy nie przespana nocka :-D:-D:-D, a do tego Kubusia, Julka i Jagę :-p:-p:-p. Oczywiście żartuję, strasznie Ci zazdroszczę ehhh

Kasia jakoś tak mi się przypomniało jak napisałaś o odkurzaczu .Moja znajoma po trzech ciążach to zawsze mówi,ze ma piersi stojące jak na kolanach myje podłogę.

powaliłas mnie na kolana :-D:-D:-D:-D:-D:-D

aga- oj mam nadzieję, ze po cięzkim dniu, wizyta u fryzjera będzie ukoronowaniem dnia :-) Tak Maja zgrzyta zebami i jest to naturalne dla dzieci, bo poprostu sprawdzają sobie w ten sposób coś nowego w buźce!

ROKSANKO FILIPKU-
WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO
ROŚNIJCIE ZDROWO

Witam mamusie po długiej nieobecności:zawstydzona/y:.
U nas niestety zawitały choróbska:wściekła/y:(Martuś czosnek nie pomaga:-().
W piątek Filip nieupilnowany przez tatusia zatruł się liśćmi skrzydłokwiatu.Dostał torsji,dławił się i dusił.Trochę się odwodnił więc konieczne było podłączenie kroplówki.
potem ja złapałam jakieś rotawirusowe świństwo i poległam na trzy dni:-(.Plusem jest spadek wagi, minusem wycieńczenie organizmu:sorry2:.

Chce złożyć zaległe:)zawstydzona/y:)życzenia wszystkim solenizantkom solenizantom:
Kasi i Ninie 27
Szymonkowi i Malgoss
Majce i M&m's
Julce i Słonku
Filipkowi i Kasi
Guciowi i Malince
Nataszy i Marzenie
Dianie i Kornasi
Nadii i Roxy
Julkowi i Ninie 2003
Liliance i Moniqsan
Wszystkiego naj,naj.
Dla dzisiejszej solenizantki Roksany jej mamusi Kasicy i Filipkowi KM-rosnijcie zdrowo maluchy.
Ciesze się,że wena wróciła ale przez to mam do nadrobienia jakieś 50 stron (tylko mam majowych:sorry2:).Wątpię czy uda mi się nadrobić-Filip w natarciu-ale chociaż "przelecę "wasze posty żeby wiedzieć co w trawie piszczy
Po edycji
dziewczyny przykro mi sie zrobiło,ze otwierając majowe mamusie od razu musiałam wstąpić na kolejny konflikt:-:)-:)-(.Cieszę się ze dziewczyny jednak wykazały się dojrzałością i wyjaśniły sobie wszystko prywatnie.
Przepraszam,ze nie wypowiem się na każdy temat poruszany w ciągu ostatniego tygodnia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
M&m's ty jedna zauważyłaś ,ze mnie nie ma.....muuuuuuua.
Agus dziękuję za wczorajsze info(transport czeka na wysyłkę;-))
Kasiu,Moniko przywołałyście mnie:-D:-D:-D,wczoraj słyszałam głosy ale miałam gości i same rozumiecie:sorry2:.
Roxy dziękuję za życzenia zdrowia juz wyzdrowieliśmy:-)
Marzenko-Aga apel do was -przygarniecie jedną sierotkę na wasze kwietniowe spotkanie:sorry2:
U nas remont na całego.NARESZCIE BĘDĘ MIAŁA KUCHNIĘ:tak::tak:.Co prawda kosztem wielkanocnego wyjazdu ale co tam.Będę mogła gotować i piec ciasta w ludzkich warunkach:tak::tak:.

Zapomniałam napisac Filip wazy 10400 i mierzy 76 cm,woła "tata Adam" pokazuje okno i siebie pytany o Filipa no i chodzi pchając przed sobą pchacza:-).

Ostatnia edycja:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ROKSANKI I KASICY!!!

Mmatysia - muszę przyznać, ze ubawiło mnie hasło "tata Adam" - tak jakby miał innego:-D:-D:-D i gratuluję kuchni:tak:!!! A na kwietniowe spotkanie - oczywiście szykuj się! o ile AgA się nam nie rozmyśli:baffled:... i dziękujemy za życzenia! Mua***

AgA - moje dziecię nie zgrzyta zębami, bo te górne to dopiero co się przebiły, więc póki co za bardzo nie ma czym...

reklama

Mmatysia - muszę przyznać, ze ubawiło mnie hasło "tata Adam" - tak jakby miał innego:-D:-D:-D i gratuluję kuchni:tak:!!! A na kwietniowe spotkanie - oczywiście szykuj się! o ile AgA się nam nie rozmyśli... i dziękujemy za życzenia! Mua***

No u nas też wszyscy"spłakani".On to tak fajnie woła"tata....Adam!"
Co do kuchni to na razie będzie taka przejściówka.Żeby zrobić od A do Z to musimy rwać podłogi do samej trzciny i ściany skuwać do gołej cegły.Ale to za parę lat jak zostaniemy sami to wtedy bedzie gruntowny remont całego dołu.Ale i tak się ciesze z tego co bedzie:tak::tak:

Co do zębów to Filip lada dzień będzie miał 4 nowe(dwie dolne dwójki i dwie górne jedynki).Zgrzytać nie zgrzyta ale robi użytek z tych dwóch co ma i gryzie wszystko i wszystkich dookoła:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry