nina2003
Mama Julianka i Łucji
Ty Kasiu też w domku siedzisz ( nie pracujesz) tak?no właśnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty Kasiu też w domku siedzisz ( nie pracujesz) tak?no właśnie
No faktycznie Oni tam jedzą same paskudztwa i widać po nichnie móeę ,że w Polsce wszyscy się zdrowo odżywiają ale USA to królestwo fastwodów
ja jeszcze namiętnie TVN Style oglądam i Zone Club. Tak to jest jak się w domu siedzi
ojjj ja też uwielbiam TVN Style!!! A szczególnie: Czary-mary Goka, Gotuj i chudnij, Nigella expresowo, Druga strona medalu, itp...
no tak ktoś musi Im oglądalność zwiększaćnawet nie wiem na którym to kanale...jak można wiecznie wiadomości oglądać i to te same w kółko...To ja chyba jakaś inna jestem...u mnie non stop tvn24
W zasadzie to nie wiemno tak ktoś musi Im oglądalność zwiększaćnawet nie wiem na którym to kanale...jak można wiecznie wiadomości oglądać i to te same w kółko...