reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Kasia jakoś tak mi się przypomniało jak napisałaś o odkurzaczu .Moja znajoma po trzech ciążach to zawsze mówi,ze ma piersi stojące jak na kolanach myje podłogę.

reklama
Kasia jakoś tak mi się przypomniało jak napisałaś o odkurzaczu .Moja znajoma po trzech ciążach to zawsze mówi,ze ma piersi stojące jak na kolanach myje podłogę.
:-D:-Dświęta prawda,ja co prawda po dwóch ale tak samo:crazy:a ja się śmieję to trzeba płakać:confused2:
ostatnio oglądałam program,gdzie babie wstrzykiwali coś do piersi, chyba botox i miała takie pięknie stojące.....mi też się takie marzą:sorry::sorry:

U mnie nie jest tak zle i jakoś nigdy nie miałam natchnienia na operacje plastyczną czy cuś.

Masz program discovery travel& living? O 21.30 będzie fajny program -chirurgia otyłości.Zobacz jak w USA wyglądają ludzie otyli-masakra. Na tym kanale jest też program o chirurgii plastycznej i tez jest ciekawy

No faktycznie Oni tam jedzą same paskudztwa i widać po nich:sorry2:nie móeę ,że w Polsce wszyscy się zdrowo odżywiają ale USA to królestwo fastwodów

Jedna nie ma w domu skarpet druga szuflad halllołł:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry