reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

dziewczyny chcialam tylko poinformowac ze moniq mi odpisala i wszytsko gra..:)

aga-k-m,aga,moniq- no hehe wy sie smiejecie z szuflady z skarpetami a moj maly doapdnie szuflady z majtkami od meza to dopiero jest zabawa a polega na tym ze maly wyjmuje po jednej parze majtek bierze do raczki przygryza i rzuca na podloge.. i tak cala szuflade.. az mu sie znudzi.. hehehe:p pol godziny moje:)

a ja tak z innej beczki bo malego przestalam karmic w grudniu i teraz mialam 3 okres ale ten 3 okres byl dosyc dziwny,, bo zaczal sie w niedziele poznym wieczorem a dzis juz prawie koniec.. jest to normlane??? hmm wczesniej mialam 5 dni znaczy te 2 poprzednie.. co 29dni..hmmm

reklama
witam,melduje sie!przepraszam ze nie nadrabiasm i nie odp kazdej z osobna,ale nie mam siły,mój maluch stał sie diabłem wcielonym,nie wiem czy to przez zeby...ciagle chce chodzic,kregosłup strzela,nie zlicze ile razy sie puknał w główke az sie boje jak tylko sie podnosi do stania:(i tez trzepie szafkami,albo drzwiami,zamyka otwiera...powiedzcie czy Wasze maluchy tez taknie niespokojne?i niech mnie któras pocieszy ze jej maluch tez nocy nie rzesypia:( bo mój ma 2 pobudki...to i tak lepiej niz jak 1msc wczesniej,co 2 h

dziewczyny chcialam tylko poinformowac ze moniq mi odpisala i wszytsko gra..:)

aga-k-m,aga,moniq- no hehe wy sie smiejecie z szuflady z skarpetami a moj maly doapdnie szuflady z majtkami od meza to dopiero jest zabawa a polega na tym ze maly wyjmuje po jednej parze majtek bierze do raczki przygryza i rzuca na podloge.. i tak cala szuflade.. az mu sie znudzi.. hehehe:p pol godziny moje:)

a ja tak z innej beczki bo malego przestalam karmic w grudniu i teraz mialam 3 okres ale ten 3 okres byl dosyc dziwny,, bo zaczal sie w niedziele poznym wieczorem a dzis juz prawie koniec.. jest to normlane??? hmm wczesniej mialam 5 dni znaczy te 2 poprzednie.. co 29dni..hmmm

z tymi majtkami dobre!!! Kubuś po prostu kasuje gacie Taty - daj mu coś na ząb, no nie bądź taka... bo gotów bieliznę Ojca zjeść:-D:-D:-D

z okresem nie pomogę... bo nadal nie mam:sorry2:
witam,melduje sie!przepraszam ze nie nadrabiasm i nie odp kazdej z osobna,ale nie mam siły,mój maluch stał sie diabłem wcielonym,nie wiem czy to przez zeby...ciagle chce chodzic,kregosłup strzela,nie zlicze ile razy sie puknał w główke az sie boje jak tylko sie podnosi do stania:(i tez trzepie szafkami,albo drzwiami,zamyka otwiera...powiedzcie czy Wasze maluchy tez taknie niespokojne?i niech mnie któras pocieszy ze jej maluch tez nocy nie rzesypia:( bo mój ma 2 pobudki...to i tak lepiej niz jak 1msc wczesniej,co 2 h

Layla - moja mala nigdy nie przespala calej nocy!!! NIgdy!!! Zawsze byla jakas pobudka...

aga_k_m jakbym miała jedna pobudke fajnie by było,ale ja mam 2 minimum:(nawet mleko na pepti zmienilismy bo lekarz alergie podejrzewał,pomogło,bo mały budzi sie rzadziej,ale jakos tak mimo wszystko ciezko mu przespac dłuzej niz 5-6h

Witam.
Z tymi szufladami to świetny pomysł:tak: muszę Filipowi jaką udostępnić :sorry2::-D.
W ogóle od paru dni Filip jest strasznie marudny i więcej śpi:sorry2:M oczywiście zwala na zęby... a niech tak będzie:tak:.Za to nocki dalej bez zmian czyli super i bez pobudek:-).
A dzisiaj chodziłam sobie po domku w bluzce obcisłej i nagle patrzę a na bluzce mleko z piersi przeciekło:confused: a nie karmie 4 miesiące :dry:.

Layla znajdziesz tu kilka takich dziewczyn, których dzieciaki wstają w nocy.
Ja już przywykłam już 10 miesięcy pobudek i to nie jedna tylko min 3-4, a bywało więcej.

Tikanis dobre z tymi majtkami. Ja też jeszcze nie miałam okresu - nie pomogę.

A w ogóle zbieracie się dzisiaj na obradach AA

Tikanis ,ja bardzo lubię tańczące maluchy bo można się zdrowo uśmiać.
Swojemu szkrabowi otwieram szafkę z ubraniami i mam spokój.
Co do spania to u nas rewelacja. Pierwszą pobudkę mamy po piątej ,szóstej wiec nie narzekam.
Kasiu mleko w piersiach może być jeszcze przez jakiś czas.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry