reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

dziewczyny chcialam tylko poinformowac ze moniq mi odpisala i wszytsko gra..:)

aga-k-m,aga,moniq- no hehe wy sie smiejecie z szuflady z skarpetami a moj maly doapdnie szuflady z majtkami od meza to dopiero jest zabawa a polega na tym ze maly wyjmuje po jednej parze majtek bierze do raczki przygryza i rzuca na podloge.. i tak cala szuflade.. az mu sie znudzi.. hehehe:p pol godziny moje:)

a ja tak z innej beczki bo malego przestalam karmic w grudniu i teraz mialam 3 okres ale ten 3 okres byl dosyc dziwny,, bo zaczal sie w niedziele poznym wieczorem a dzis juz prawie koniec.. jest to normlane??? hmm wczesniej mialam 5 dni znaczy te 2 poprzednie.. co 29dni..hmmm

reklama
witam,melduje sie!przepraszam ze nie nadrabiasm i nie odp kazdej z osobna,ale nie mam siły,mój maluch stał sie diabłem wcielonym,nie wiem czy to przez zeby...ciagle chce chodzic,kregosłup strzela,nie zlicze ile razy sie puknał w główke az sie boje jak tylko sie podnosi do stania:(i tez trzepie szafkami,albo drzwiami,zamyka otwiera...powiedzcie czy Wasze maluchy tez taknie niespokojne?i niech mnie któras pocieszy ze jej maluch tez nocy nie rzesypia:( bo mój ma 2 pobudki...to i tak lepiej niz jak 1msc wczesniej,co 2 h

dziewczyny chcialam tylko poinformowac ze moniq mi odpisala i wszytsko gra..:)

aga-k-m,aga,moniq- no hehe wy sie smiejecie z szuflady z skarpetami a moj maly doapdnie szuflady z majtkami od meza to dopiero jest zabawa a polega na tym ze maly wyjmuje po jednej parze majtek bierze do raczki przygryza i rzuca na podloge.. i tak cala szuflade.. az mu sie znudzi.. hehehe:p pol godziny moje:)

a ja tak z innej beczki bo malego przestalam karmic w grudniu i teraz mialam 3 okres ale ten 3 okres byl dosyc dziwny,, bo zaczal sie w niedziele poznym wieczorem a dzis juz prawie koniec.. jest to normlane??? hmm wczesniej mialam 5 dni znaczy te 2 poprzednie.. co 29dni..hmmm

z tymi majtkami dobre!!! Kubuś po prostu kasuje gacie Taty - daj mu coś na ząb, no nie bądź taka... bo gotów bieliznę Ojca zjeść:-D:-D:-D

z okresem nie pomogę... bo nadal nie mam:sorry2:
witam,melduje sie!przepraszam ze nie nadrabiasm i nie odp kazdej z osobna,ale nie mam siły,mój maluch stał sie diabłem wcielonym,nie wiem czy to przez zeby...ciagle chce chodzic,kregosłup strzela,nie zlicze ile razy sie puknał w główke az sie boje jak tylko sie podnosi do stania:(i tez trzepie szafkami,albo drzwiami,zamyka otwiera...powiedzcie czy Wasze maluchy tez taknie niespokojne?i niech mnie któras pocieszy ze jej maluch tez nocy nie rzesypia:( bo mój ma 2 pobudki...to i tak lepiej niz jak 1msc wczesniej,co 2 h

Layla - moja mala nigdy nie przespala calej nocy!!! NIgdy!!! Zawsze byla jakas pobudka...

aga_k_m jakbym miała jedna pobudke fajnie by było,ale ja mam 2 minimum:(nawet mleko na pepti zmienilismy bo lekarz alergie podejrzewał,pomogło,bo mały budzi sie rzadziej,ale jakos tak mimo wszystko ciezko mu przespac dłuzej niz 5-6h

Witam.
Z tymi szufladami to świetny pomysł:tak: muszę Filipowi jaką udostępnić :sorry2::-D.
W ogóle od paru dni Filip jest strasznie marudny i więcej śpi:sorry2:M oczywiście zwala na zęby... a niech tak będzie:tak:.Za to nocki dalej bez zmian czyli super i bez pobudek:-).
A dzisiaj chodziłam sobie po domku w bluzce obcisłej i nagle patrzę a na bluzce mleko z piersi przeciekło:confused: a nie karmie 4 miesiące :dry:.

Layla znajdziesz tu kilka takich dziewczyn, których dzieciaki wstają w nocy.
Ja już przywykłam już 10 miesięcy pobudek i to nie jedna tylko min 3-4, a bywało więcej.

Tikanis dobre z tymi majtkami. Ja też jeszcze nie miałam okresu - nie pomogę.

A w ogóle zbieracie się dzisiaj na obradach AA

Tikanis ,ja bardzo lubię tańczące maluchy bo można się zdrowo uśmiać.
Swojemu szkrabowi otwieram szafkę z ubraniami i mam spokój.
Co do spania to u nas rewelacja. Pierwszą pobudkę mamy po piątej ,szóstej wiec nie narzekam.
Kasiu mleko w piersiach może być jeszcze przez jakiś czas.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry