reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

nina- moje dziecko tez samo otwiera szafki tylko po to zeby otworzyc i zamknac hehe:p ma z tego radoche jak nie wiem.. musielismy wykrecic raczki zeby nie otwieral polek gdzie mamy dokumenty..:)

a z nowosci jakie kubus zaczal robic a ktore sa mega smieszne to jak slyszy piosenke to zgina do niej kolankai tak jakby tanczyl:p i nauczyl sie od meza sztucznie smiac.. tzn robi cos takiego jakby mowil e e e e .. heheh smiszny jest jak nie wiem co:)
zaczyna sie puszczac i probuje sam stac ale narazie mu to nie wychodzi...

reklama
Witam kochane babeczki:-)ja tak na moment ,dziś był dzień sprzątania więc nieudało mi się nic napisać,jedynie troszke was poczytałam.
Wieczorkiem śmigamy do kumpla na urodzinki:-)niby super ,a ja na dietce no i będe obserwowować jak inni zajadają sie smakołykami i popijają świetne drinki:-(Ale dam rade
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH NASZYCH SOLENIZANTÓW ,ROŚNIJCIE ZDROWO SMYKI!!!!
Confi-brawo dla Damianka,ale super mu to idzie,fajnie było to zobaczyć,oby Niki też tak dobrze poszło:tak:mały spryciaż z Damisia.
Ok kochane uciekam ,niegniewajcie sie ,że tak po łebkach ,ale naprawde czas mi niepozwala:-(

nina- moje dziecko tez samo otwiera szafki tylko po to zeby otworzyc i zamknac hehe:p ma z tego radoche jak nie wiem.. musielismy wykrecic raczki zeby nie otwieral polek gdzie mamy dokumenty..:)

a z nowosci jakie kubus zaczal robic a ktore sa mega smieszne to jak slyszy piosenke to zgina do niej kolankai tak jakby tanczyl:p i nauczyl sie od meza sztucznie smiac.. tzn robi cos takiego jakby mowil e e e e .. heheh smiszny jest jak nie wiem co:)
zaczyna sie puszczac i probuje sam stac ale narazie mu to nie wychodzi...

hahaha - no własnie pisałam wczoraj o szafkach. Ja już czasami mam dośc tego wiecznego trzaskania nimi... No i to tłuczenie garami po podłodze...

co do "sztucznego" śmiechu - to chyba normalne... moja nie dośc, że się tak sarkastycznie śmieje, to jeszcze "popierduje" przy tym buzią...:-D:-D:-D

Czyli z tego co napisałaś - to Kubuś rozwija się wprost książkowo... No i chyba tancerz z niego rośnie:tak::-):-):-)

mamo Niki - udanej zabawy.. i wytrwałości w tej silnej woli (i tak Cię podziwiam).

AgA, moniq - świetne reklamy!!! Tego mi było trzeba :tak::-)

AgA - już się nie mogę doczekać Twoich fotek w nowej fryzurce. Błagam pogońcie mnie do fryzjera!!!

Tikanis, Aga - ja juz co mogłam to pozabezpieczałam.....kilka razy przytrzasnęła sobie paluszki...ale czasami dla świetego spokoju otwieram jej szuflade z moimi skarpetami i mam pół godziny spokoju:-D:-D:-D:-D:-D....aaaaa założyłam takie nakładki na drzwi żeby całkiem sie nie zamykały ...tez kilka razy próbowała zamknac z łapka miedzy nimi a futryna

A moja Zosia jeszcze nie chodzi, nie próbuje i dobrze!!! Chce zeby była malutka, tylko moja i niesamodzielna...buuuu....;-)

A Damianek superowy ale to juz przekazałam osobiście:tak:

A ja nie mam szuflady ze skarpetami :baffled:
W ogóle nie mam skarpet :baffled:

zawsze wiedziałam ,że z Tobą coś nie halo:-D

hahahaha :-D:-D:-D:-D:-D

Moni (mogę tak pisać?? jakoś Was musimy powyrózniać;-) a spodobalo mi sie zdrobnienie Kasi) - wiesz... Moniq to francuski piesek... Ona ma tylko wyrachowane rajstopy w domku... ;-):-D... skarpety są dla reszty ludu ;-):-p

zawsze wiedziałam ,że z Tobą coś nie halo:-D

hahahaha :-D:-D:-D:-D:-D

Moni (mogę tak pisać?? jakoś Was musimy powyrózniać;-) a spodobalo mi sie zdrobnienie Kasi) - wiesz... Moniq to francuski piesek... Ona ma tylko wyrachowane rajstopy w domku... ;-):-D... skarpety są dla reszty ludu ;-):-p

Rajstopki?Pończochy z pasem.
Moniq i tak Cię lubię.
:-p:-p:-p:-p:-p

Wariatki :-p:-p:-p:-p
:-D:-D:-D
No nie mam no!
Nie noszę sportowych butów typu adidasy, w lecie noszę gołe stopy, w zimie rożne kolorowe podkolanówki.
Rajstop też dużo nie mam. Męczę się w spódnicach z rajstopami

Teraz np siedzę w skarpetkach M :-D

reklama
kasica, ojj my tu takie głupoty jakieś piszemy a ty borykasz się z PRAWDZIWYMI problemami :-:)-( wstyd na maxa :zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak poczujesz się na siłach to pisz do nas :tak:

ale fajnie poczytać ;-):-)

Roxy dzięki Sytuacja będzie na razie nie ciekawa, ale to w tej chwili nie ma związku z moim zdrowiem, a może ma tylko że ja nic nie wiem

moni, Kasia dzięki ;-)

Teraz np siedzę w skarpetkach M :-D

Moniq to może kup sobie awaryjnie kilka par :-D

dobra mykam postaram się zajrzeć później

edit:
Zapomniało mi się :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wszystkiego najlepszego dla Lili i Julka

Do góry