reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Hej laseczki

Dziękuję serdecznie za życzenia dla Jula. I pragnę złożyć życzenia wszystkiego co najlepsze dla Lilianki i Michałka.

No i nie wiem co miałam pisać.

Aha... tak ... już pamiętam Damianku brawo, brawo,ślicznie Ci to wychodzi.

Już niedługo pozostałe brzdące zaczną jeden po drugim. Ciekawe które następne po Filipku i Damianku.

Ankzoc bardzo ładnie wyglądasz w tej fryzurce. Bardzo mi się podoba kolor(oczywiście u mnie by się nie sprawdził, ale jest ładny)

Monika moje dziecko jest za sprytne i uparte na zabezpieczenia na szafki. Dziś już jedno oderwał i paluchy były przytrzaśnięte szufladą(bo on uwielbia zamykać i otwierać te szuflady, zawartość na razie go nie interesuje). Dobrze, że nic się nie stało tylko trochę przytrzasnął.
Dziś dla odmiany od rana nic nie je. No ale jak się je 4 razy w nocy i jeszcze raz nad ranem mleczko no to nie dziw.
Ostatnio zachowuje się jak noworodek, tylko płacz, cyc i marudzenie.

A wiecie, że ja tak z sentymentem ostatnio wspominam ciążę. I myślę o siostrze dla Julka, ale zaraz szybko otrząsam głowę i reflektuje się. Teraz to by się rodzinka zdziwiła jak by było kolejne:) Ale nie jeszcze nie czas.

Aha codo Danonków to producent z tego co mi wiadomo podaje,że są od 3 roku życia, ale chyba ze względu na mleko. zresztą wkleję Wam http://www.danonki.pl/index_mam3latka.php?id=czM3bWs1NmJwMTE1MQ==

Też myślałam o ich kupnie, bo te dla niemowląt za 9 zł mnie wykończą finansowo, a to jest jedyna rzecz poza cycem, którą mój syn uwielbia jeść.

Ostatnia edycja:
Za to tej nic nie przebije :-D
Reklama która ma przemawiać :-D:-D:-D ...

[video=youtube;nojWJ6-XmeQ]http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ&feature=related[/video]

Tsarina...gratki dla Izy...muszę się w końcu nocnikowaniem zająć:zawstydzona/y:

Reklamy...ekstra:-D:-D:-D

AgA...będe spacerowała po parku i szukała Ciebie;-):tak:

Tsarina...gratki dla Izy...muszę się w końcu nocnikowaniem zająć:zawstydzona/y:

Reklamy...ekstra:-D:-D:-D

AgA...będe spacerowała po parku i szukała Ciebie;-):tak:

e tam szukała....normalnie sie konkretnie umówimy :)
Moniq jak moją kuzynkę nachodzą chęci na macierzyństwo wybierają się z wizyta do znajomych....maja małego diabełka....tez świetny środek antykoncepcyjny

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry