reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

A jak radzicie sobie z paznokciami u nóg:confused:....ja obcinałam ostatnio 20 min bo już się prawie zawijały......oczywiście jak nie spała...zazwyczaj śpi w rajstopkach i trudno się do niej dostać no i wybudza ją dotykanie stopy:baffled:

reklama
Hej dziewczyny:-)

Moniq...piszesz że zostałaś potraktowana olewająco:-( nie zgodze się z tym...widziałam same superlatywy pod Twoim adresem,podziękowania za cenne rady:tak:
Ja osobiście nie pisałam abyś wróciła na forum bo wiem że się uczysz,tyle:tak:
Dziewczyny skończcie już ten bezsensowny spór bo do niczego dobrego to nie prowadzi:-(
A dzielenie forum na zwolenników i przeciwników rad Moniq jest chore...każdy ma swoje racje i prawo do ich wyrażania....i niech tak pozostanie,nikt nie jest wyrocznią:no:

Aga....:-Dwiesz ja też nosiłam plastusia w piórniku:-D:-D:-D
Co do nieudanej fryzurki pocieszę Cię tym że włosy odrastają:tak::-)

Kasiu....bidulko,rozumiem Twój dyskomfort po sesji na solarium...ja też jak ostatnio byłam na 10 min to na drugi dzień nie czułam sie fajnie:baffled: A kiedyś mogłam się smażyć 20 min:szok:
Udanego wypadu do fryzjera:tak:

Tsarina....dzieki za linka...mam jakieś pojęcie dzięki niemu co to za książka...i powiem zaintrygowała mnie,także chyba po nią sięgne:tak:
Plastuś cudny,przypomniało mi się dzieciństwo;-):-)

Aga_km....piszesz o pazurkach,ja Nadii muszę obcinać co drugi dzień bo jak tego nie robię to wyglądam...tzn. moje ręce i nie tylko....jakbym kota miała w domu:-D:tak:
A ja mam za to inny problem,moje dziecko mnie gryzie:szok::-D i robi to z premedytacją...jeszcze się cieszy:baffled:;-)
Wasze dziecie też was gryzą:confused:

Teraz doczytałam że Iza też Cię Tsarina gryzie :tak: czyli nie jestem sama:-D

AgA....co do paznokci u nóg...to mój odwieczny problem:baffled: jak nie śpi nie ma szans bo szaleje i wyrywa nogę...a jak śpi to albo ma coś na nogach i nic z tego:no: Ostatnio jak próbowałam na spaniu to i tak wyrywała noge.
Dlatego u mnie to wygląda to tak że zazwyczaj robie to wtedy jak już muszę...i ktoś ją musi trzymać:tak::sorry2:

Ostatnia edycja:
aga- u mnie nie ma problemu ani u rączek ani u nóg, zawsze ja mam obcinac małej to biorę ja na kolanka i mówię, pokaż paluszki, mamusia obetnie paznokcie, bo musisz być ładną zadbaną dziewczynka i tak ja zagduję a jak obetne jednego to oczywiście lzaraz leci pochwała slicznie, zobacz jak ładnie wygladaja paluszki

roxy- moja nie gryzie ale robi malinki

No laseczki ... gdzie te zdjęcia?Kasia Ty też... nie myśl, że Ciebie się to nie tyczy:-D

Aga mój tata już ma długo tą cukrzyce, ale on nie przestrzega diety i przy tym ma jeszcze mnóstwo innych chorób i bierze mnóstwo leków, no i cukier ostatnio ciągle od 200 do 300.Nie chciałabym żeby zaczął brać insulinę. Zresztą zobaczymy co powiedzą w szpitalu.

Dziękuję Wam dziewczyny za dobre słowo.

Co do pazurków Julka i drapania ...to ulubionym celem mojego synka jest mój dekolt/piersi na kolejnym miejscu wszystko inne, czyt. ściany, rolety, najlepiej jak jest trochę chropowate. A zęby ostrzy na drewnie.

Tsarina książka jak dla mojej koleżanki, przemyślę sprezentowanie jej jednego egzemplarza.

A mi Julek kaszle. Nie ma gorączki, ani kataru. Chyba będzie tak jak ostatnio zapalenie gardła. macie jakieś rady na domowe sposoby leczenia?

Zosia nawet nie da sobie dotknąć dłoni:baffled:...nawet jak chce podwinąć jej rękawek to robię to zanim założę bluzeczkę bo potem nie ma szans tak się wyrywa...wogóle nie lubi być trzymana za łapki....
Roxy -:tak: dzieci w ten sposób okazują swoje uczucia...córeczka porostu Cie kocha:tak:....albo uważa ze to świetna zabawa....:confused:

Ja płakałam, kuzynka płakała i M. płakał....impreza skończyła się w 5 min...ewakuacja gości
ale to płakaliście że śmiechu, z żalu czy ze strachu przed Twoim m? :sorry2::-D:-D

ankzoc, a co myślałaś pewnie że zapomniałam o Twojej fryzurce cooo? :sorry2::-p:-p

ja jeszcze przed ślubem usłyszałam:
"dzień, w którym każesz mi ściąć wlosy będzie ostatnim dniem naszego małżeństwa"...z metalami nie ma zartów
:shocked2::shocked2::cool2::cool2::-D:-D

roxy, MArcelitko nie ma odruchu gryzienia.
ale... kiedyś miałam koleżankę której córka gryzła wszystkich dookoła - nawet mnie mimo iż widziała mnie pierwszy raz. Niby jej mama zwróciła jej uwagę, ale jak na moje oko zrobiła to tak.. po łebkach, córka ją zlała i po paru minutach znowu mnie ugryzła. Powiem Ci szczerze że potem już do tej koleżanki nie szłam do domu :-p:-p jak chciałam się z nią spotkać robiłam to na mieście i bez dziecka :sorry2: tak wiem jestem okropna:cool2:

mam pytanie - właśnie leci reklama i mi się przypomniało że miałam już dawno Was zapytać- co to jest za choroba u dziecka gdy nauczycielka prosi dziecko o podanie literki "n" a dziecko odpowiada jej na to "pierwszy, drugi, trzeci" (czy jakoś tak, bo mogłam coś pokręcić)...

bramnka79- oj ty cwaniaczku :-D:-D:-D:-D, bedzie bedzie fotka obiecuję, ale wiesz rewelacji sie nie spodziewaj hahaha nastaw sie na cos miezy palstusiem a pokemnonem :-D a o co chodzi z ta choroba, reklamą hmmm nie kumam

nina2003- oj biedny Juleczek, coż by Ci poradzić hmmmm może tu poczytaj http://forum.dziecko-info.com/archive/index.php/t-116809.html

Ostatnia edycja:

mam pytanie - właśnie leci reklama i mi się przypomniało że miałam już dawno Was zapytać- co to jest za choroba u dziecka gdy nauczycielka prosi dziecko o podanie literki "n" a dziecko odpowiada jej na to "pierwszy, drugi, trzeci" (czy jakoś tak, bo mogłam coś pokręcić)...

Jeśli to reklama fundacji Polsat, to te dzieci są niewidome i tak literują na alfabecie Braille'a...

a ja już kiedyś wspominałam o tym, ale przemilczałyście, ale i tak się przypomnę...
na paznokcie u stóp najlepsze jest obgryzanie...

a tu Cie Mama podgryzie, a tu Cie podgryzie, a tu Cie..... i nie ma paznokci... tylko ostrożnie, żeby nie pozadzierać.... to sposób mojej babci a na wrażliwe stopki Izy Mirki idealny!

aaaa Dzisiaj Dzień Mężczyzny!

Ostatnia edycja:
Jeśli to reklama fundacji Polsat, to te dzieci są niewidome i tak literują na alfabecie Braille'a...

a ja już kiedyś wspominałam o tym, ale przemilczałyście, ale i tak się przypomnę...
na paznokcie u stóp najlepsze jest obgryzanie...

a tu Cie Mama podgryzie, a tu Cie podgryzie, a tu Cie..... i nie ma paznokci... tylko ostrożnie, żeby nie pozadzierać.... to sposób mojej babci a na wrażliwe stopki Izy Mirki idealny!

:-D:-D:-D:-D dobre....trzeba uwazac zeby paluszka nie odgryzc

aaaaaa...dam mojemu jednego kwiatka z bukietu który od niego dostałam:tak:

reklama
Do góry