A jak radzicie sobie z paznokciami u nóg....ja obcinałam ostatnio 20 min bo już się prawie zawijały......oczywiście jak nie spała...zazwyczaj śpi w rajstopkach i trudno się do niej dostać no i wybudza ją dotykanie stopy
reklama
Hej dziewczyny:-)
Moniq...piszesz że zostałaś potraktowana olewająco:-( nie zgodze się z tym...widziałam same superlatywy pod Twoim adresem,podziękowania za cenne rady
Ja osobiście nie pisałam abyś wróciła na forum bo wiem że się uczysz,tyle
Dziewczyny skończcie już ten bezsensowny spór bo do niczego dobrego to nie prowadzi:-(
A dzielenie forum na zwolenników i przeciwników rad Moniq jest chore...każdy ma swoje racje i prawo do ich wyrażania....i niech tak pozostanie,nikt nie jest wyrocznią
Aga....wiesz ja też nosiłam plastusia w piórniku
Co do nieudanej fryzurki pocieszę Cię tym że włosy odrastają:-)
Kasiu....bidulko,rozumiem Twój dyskomfort po sesji na solarium...ja też jak ostatnio byłam na 10 min to na drugi dzień nie czułam sie fajnie A kiedyś mogłam się smażyć 20 min
Udanego wypadu do fryzjera
Tsarina....dzieki za linka...mam jakieś pojęcie dzięki niemu co to za książka...i powiem zaintrygowała mnie,także chyba po nią sięgne
Plastuś cudny,przypomniało mi się dzieciństwo;-):-)
Aga_km....piszesz o pazurkach,ja Nadii muszę obcinać co drugi dzień bo jak tego nie robię to wyglądam...tzn. moje ręce i nie tylko....jakbym kota miała w domu
A ja mam za to inny problem,moje dziecko mnie gryzie i robi to z premedytacją...jeszcze się cieszy;-)
Wasze dziecie też was gryzą
Teraz doczytałam że Iza też Cię Tsarina gryzie czyli nie jestem sama
AgA....co do paznokci u nóg...to mój odwieczny problem jak nie śpi nie ma szans bo szaleje i wyrywa nogę...a jak śpi to albo ma coś na nogach i nic z tego Ostatnio jak próbowałam na spaniu to i tak wyrywała noge.
Dlatego u mnie to wygląda to tak że zazwyczaj robie to wtedy jak już muszę...i ktoś ją musi trzymać
Moniq...piszesz że zostałaś potraktowana olewająco:-( nie zgodze się z tym...widziałam same superlatywy pod Twoim adresem,podziękowania za cenne rady
Ja osobiście nie pisałam abyś wróciła na forum bo wiem że się uczysz,tyle
Dziewczyny skończcie już ten bezsensowny spór bo do niczego dobrego to nie prowadzi:-(
A dzielenie forum na zwolenników i przeciwników rad Moniq jest chore...każdy ma swoje racje i prawo do ich wyrażania....i niech tak pozostanie,nikt nie jest wyrocznią
Aga....wiesz ja też nosiłam plastusia w piórniku
Co do nieudanej fryzurki pocieszę Cię tym że włosy odrastają:-)
Kasiu....bidulko,rozumiem Twój dyskomfort po sesji na solarium...ja też jak ostatnio byłam na 10 min to na drugi dzień nie czułam sie fajnie A kiedyś mogłam się smażyć 20 min
Udanego wypadu do fryzjera
Tsarina....dzieki za linka...mam jakieś pojęcie dzięki niemu co to za książka...i powiem zaintrygowała mnie,także chyba po nią sięgne
Plastuś cudny,przypomniało mi się dzieciństwo;-):-)
Aga_km....piszesz o pazurkach,ja Nadii muszę obcinać co drugi dzień bo jak tego nie robię to wyglądam...tzn. moje ręce i nie tylko....jakbym kota miała w domu
A ja mam za to inny problem,moje dziecko mnie gryzie i robi to z premedytacją...jeszcze się cieszy;-)
Wasze dziecie też was gryzą
Teraz doczytałam że Iza też Cię Tsarina gryzie czyli nie jestem sama
AgA....co do paznokci u nóg...to mój odwieczny problem jak nie śpi nie ma szans bo szaleje i wyrywa nogę...a jak śpi to albo ma coś na nogach i nic z tego Ostatnio jak próbowałam na spaniu to i tak wyrywała noge.
Dlatego u mnie to wygląda to tak że zazwyczaj robie to wtedy jak już muszę...i ktoś ją musi trzymać
Ostatnia edycja:
aga- u mnie nie ma problemu ani u rączek ani u nóg, zawsze ja mam obcinac małej to biorę ja na kolanka i mówię, pokaż paluszki, mamusia obetnie paznokcie, bo musisz być ładną zadbaną dziewczynka i tak ja zagduję a jak obetne jednego to oczywiście lzaraz leci pochwała slicznie, zobacz jak ładnie wygladaja paluszki
roxy- moja nie gryzie ale robi malinki
roxy- moja nie gryzie ale robi malinki
nina2003
Mama Julianka i Łucji
No laseczki ... gdzie te zdjęcia?Kasia Ty też... nie myśl, że Ciebie się to nie tyczy
Aga mój tata już ma długo tą cukrzyce, ale on nie przestrzega diety i przy tym ma jeszcze mnóstwo innych chorób i bierze mnóstwo leków, no i cukier ostatnio ciągle od 200 do 300.Nie chciałabym żeby zaczął brać insulinę. Zresztą zobaczymy co powiedzą w szpitalu.
Dziękuję Wam dziewczyny za dobre słowo.
Co do pazurków Julka i drapania ...to ulubionym celem mojego synka jest mój dekolt/piersi na kolejnym miejscu wszystko inne, czyt. ściany, rolety, najlepiej jak jest trochę chropowate. A zęby ostrzy na drewnie.
Tsarina książka jak dla mojej koleżanki, przemyślę sprezentowanie jej jednego egzemplarza.
A mi Julek kaszle. Nie ma gorączki, ani kataru. Chyba będzie tak jak ostatnio zapalenie gardła. macie jakieś rady na domowe sposoby leczenia?
Aga mój tata już ma długo tą cukrzyce, ale on nie przestrzega diety i przy tym ma jeszcze mnóstwo innych chorób i bierze mnóstwo leków, no i cukier ostatnio ciągle od 200 do 300.Nie chciałabym żeby zaczął brać insulinę. Zresztą zobaczymy co powiedzą w szpitalu.
Dziękuję Wam dziewczyny za dobre słowo.
Co do pazurków Julka i drapania ...to ulubionym celem mojego synka jest mój dekolt/piersi na kolejnym miejscu wszystko inne, czyt. ściany, rolety, najlepiej jak jest trochę chropowate. A zęby ostrzy na drewnie.
Tsarina książka jak dla mojej koleżanki, przemyślę sprezentowanie jej jednego egzemplarza.
A mi Julek kaszle. Nie ma gorączki, ani kataru. Chyba będzie tak jak ostatnio zapalenie gardła. macie jakieś rady na domowe sposoby leczenia?
Zosia nawet nie da sobie dotknąć dłoni...nawet jak chce podwinąć jej rękawek to robię to zanim założę bluzeczkę bo potem nie ma szans tak się wyrywa...wogóle nie lubi być trzymana za łapki....
Roxy - dzieci w ten sposób okazują swoje uczucia...córeczka porostu Cie kocha....albo uważa ze to świetna zabawa....
Roxy - dzieci w ten sposób okazują swoje uczucia...córeczka porostu Cie kocha....albo uważa ze to świetna zabawa....
barmanka79
Deus Dona Me Vi
ale to płakaliście że śmiechu, z żalu czy ze strachu przed Twoim m?Ja płakałam, kuzynka płakała i M. płakał....impreza skończyła się w 5 min...ewakuacja gości
ankzoc, a co myślałaś pewnie że zapomniałam o Twojej fryzurce cooo?
ja jeszcze przed ślubem usłyszałam:
"dzień, w którym każesz mi ściąć wlosy będzie ostatnim dniem naszego małżeństwa"...z metalami nie ma zartów
roxy, MArcelitko nie ma odruchu gryzienia.
ale... kiedyś miałam koleżankę której córka gryzła wszystkich dookoła - nawet mnie mimo iż widziała mnie pierwszy raz. Niby jej mama zwróciła jej uwagę, ale jak na moje oko zrobiła to tak.. po łebkach, córka ją zlała i po paru minutach znowu mnie ugryzła. Powiem Ci szczerze że potem już do tej koleżanki nie szłam do domu jak chciałam się z nią spotkać robiłam to na mieście i bez dziecka tak wiem jestem okropna
mam pytanie - właśnie leci reklama i mi się przypomniało że miałam już dawno Was zapytać- co to jest za choroba u dziecka gdy nauczycielka prosi dziecko o podanie literki "n" a dziecko odpowiada jej na to "pierwszy, drugi, trzeci" (czy jakoś tak, bo mogłam coś pokręcić)...
bramnka79- oj ty cwaniaczku , bedzie bedzie fotka obiecuję, ale wiesz rewelacji sie nie spodziewaj hahaha nastaw sie na cos miezy palstusiem a pokemnonem a o co chodzi z ta choroba, reklamą hmmm nie kumam
nina2003- oj biedny Juleczek, coż by Ci poradzić hmmmm może tu poczytaj http://forum.dziecko-info.com/archive/index.php/t-116809.html
nina2003- oj biedny Juleczek, coż by Ci poradzić hmmmm może tu poczytaj http://forum.dziecko-info.com/archive/index.php/t-116809.html
Ostatnia edycja:
tsarina
MamaPower!
mam pytanie - właśnie leci reklama i mi się przypomniało że miałam już dawno Was zapytać- co to jest za choroba u dziecka gdy nauczycielka prosi dziecko o podanie literki "n" a dziecko odpowiada jej na to "pierwszy, drugi, trzeci" (czy jakoś tak, bo mogłam coś pokręcić)...
Jeśli to reklama fundacji Polsat, to te dzieci są niewidome i tak literują na alfabecie Braille'a...
a ja już kiedyś wspominałam o tym, ale przemilczałyście, ale i tak się przypomnę...
na paznokcie u stóp najlepsze jest obgryzanie...
a tu Cie Mama podgryzie, a tu Cie podgryzie, a tu Cie..... i nie ma paznokci... tylko ostrożnie, żeby nie pozadzierać.... to sposób mojej babci a na wrażliwe stopki Izy Mirki idealny!
aaaa Dzisiaj Dzień Mężczyzny!
Ostatnia edycja:
Jeśli to reklama fundacji Polsat, to te dzieci są niewidome i tak literują na alfabecie Braille'a...
a ja już kiedyś wspominałam o tym, ale przemilczałyście, ale i tak się przypomnę...
na paznokcie u stóp najlepsze jest obgryzanie...
a tu Cie Mama podgryzie, a tu Cie podgryzie, a tu Cie..... i nie ma paznokci... tylko ostrożnie, żeby nie pozadzierać.... to sposób mojej babci a na wrażliwe stopki Izy Mirki idealny!
dobre....trzeba uwazac zeby paluszka nie odgryzc
aaaaaa...dam mojemu jednego kwiatka z bukietu który od niego dostałam
reklama
aaaaaa...dam mojemu jednego kwiatka z bukietu który od niego dostałam
no tak - w końcu dziś wielkie święto - "Panów i Władców"...