reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Na początku
najlepsze życzenia dla Nadii...Rośnij zdrowo i zawsze bądź pełna tak pozytywnej energii jak dziś....
op5sow.jpg

Roxy, Marzenko - :tak:super...już nie mogę się doczekać, najchętniej to bym już jechała ale za zimno:-(....chce tez wykorzystać ze mój kolega:sorry2: ma studio fotograficzne w Będzinie i robi dzieciom świetne zdjęcia...:tak:
Ja tez dopisuje się do okularnic...ale nie nosze na co dzień tylko do tv lub kina...ogólnie mam -1 i - 0,75 ale szkła mam obydwa -1 bo moje oczy "nie tolerują różnicy":dry:
Barmanko - super...tylko jeszcze oby sobie do kurtki motoru nie wymyślił:-D
Nina2003 - współczucia....powikłania po grypie w starszym wieku to nic dobrego:-(, a tata powinien skorzystać z pomocy specjalisty....cukrzyca nic złego tylko dieta najważniejsza i leki....mój wujek ma i super sobie radzi...będzie dobrze:tak:
mamo Niki - trzymaj się..każda z Nas ma takiego Małego terrorystę w domu:tak:...tylko trzeba znaleźć na niego sposób...i zazdroszczę Ci tych wszystkich wypadów
ja czuje się taka strasznie zaniedbana...ehhh:-(...gdzie te czasy gdzie faceci oglądali się za mną na ulicy....? :baffled:
A byłam wczoraj u fryzjera a w piątek robię pasemka...żeby zmienić coś w rudościach....obcięła mnie...hmmm:baffled: inaczej niż miała ale się zagadałyśmy:sorry2:...powiedziałam ze jeszcze nie zapuszczam i chce krótko i obcięła mnie za krótko:baffled: wyglądam jak plastuś:-(
Tsarina - ło matko aż 2 prababcie:szok: - tego by święty nie wytrzymał....
Wielkie Gratulacje dla Męża...super ze wypłynęła książka na głębokie wody....
Za to mój M. za 3 tyg wchodzi do studia nagrywać płytę...:dry: jakbyś chciała z M. zobaczyć co tam modzą na gitarach to dam Ci link do My space:tak:
Moniq i dobrze ze napisałaś to co myślisz.... w kłótniach nigdy nie pamięta się o co tak właściwie poszło:baffled:....Uważam ze jesteś mądra kobietą, walczysz o swoje racje tylko ze jeżeli inni postępują inaczej to odpuść....nie walcz z wiatrakami bo to spala....myślę ze każda z nas wysłucha dobrej rady jedne zrobią tak jak radzą, inne w swoich 4 kątach zrobią po swojemu

A my już nie śpimy od 5.30 masakra....kiedy wrócą czasy ze wylegiwałam się do 11 w łóżku....?
:-:)-:)-:)-(

reklama
Moniq bardzo się cieszę ,że powiedziałaś o co Tobie chodzi.Ja bardzo Cię lubię i szanuję za posiadaną wiedzę i na pewno wykorzystam ją w odpowiednim czasie. a wszystkie zwróciły się do Tikanis ponieważ napisała o braku chęci pisania na forun.A twoja wiedza wielu pomoże a oto przecież w tym chodzi dziękujemy....;-)

Po tym solarium pieką mnie uda i pośladki a poszłam tylko na 7 min:sorry2:i jeszcze zaraz idę do fryzjera i na nieszczęście dostałam @:wściekła/y:kurcze nie miało kiedy się przypałętać....ogólnie się cieszę że dostałam:happy2: ale dlaczego nie jutro:sorry2:.

witam :tak:
a ja wczoraj miałam odwiedziny znajomych, koleżanka się śmiała ze mnie bo nie zdążyła płaszcza zdjąć a ja już jej Marcela wciskałam w ramiona by tylko dla siebie mieć chwilę spokoju :sorry2::-):-) ona się śmiała ze mnie a ja w duchu sobie pomyślałam - czekaj no ... ty też kiedyś będziesz miała dzieci - i to wtedy ja z ciebie będę się śmiać :-p:-p:-D:-D

moniq, AgA bardzo dobrze napisała. Podpisuję się pod jej postem :tak: (a więc nie będę się powtarzać :-p)

mamo Niki, ja na solarkę chodzę okazyjnie, znaczy się wtedy jak szykuje mi się jakaś grubsza impreza. Tak na co dzień jakoś mi szkoda troche skóry to raz, a dwa tak jak mówisz chodzi się nie regularnie i właśnie szkoda by mi było tego braku regularności a co za tym idzie braku normalnych efektów :sorry2:
mówisz że rollmasaż jest taki fajny? hmmm nigdy na to nie chodziłam, nie znam tego :-( szkoda że nie ma mnie w kraju bo myślę że spróbowałabym jak to jest ;-):tak:

owca, gdzie jesteś? hop hop :-)

AgA, no motoru to ja nie mam ;-) mąż ma skuter, ale nie wiem czy Twojego m to by satysfakcjonowało :-D:-D
DAWAJ FOTKE NOWEJ FRYZURY :tak::tak:
kurcze może już pisałaś o tym ale wyleciało mi z głowy:zawstydzona/y:.. jaką muzykę gra Twój m?

A my już nie śpimy od 5.30 masakra....kiedy wrócą czasy ze wylegiwałam się do 11 w łóżku....?:-:)-:)-:)-(
o kochana ja też czekam na Ten Dzień z wielkim utęsknieniem

ankzoc, CZEKAMY NA FOTKE FRYZURY :tak::tak: nie myśl że zapomniałyśmy :-p:-p

hihihi :-DBarmanko...a pamiętasz czasy jak nie pozwalałyśmy zbliżać się do Naszych Maleństw nikomu nawet na 5 metrów?:tak::-D
Kochana :sorry2:klimaty black i death metalu - szkoda Waszych uszek:baffled:

Barmanko może poczekam do piątku na kolorek....no i może coś mi zmieni bo w lustro nie mogę patrzeć normalnie plastuś
Jedyny plus tego wstawania ze do 11 mam wszystko w domu zrobione.....
A solarium owszem lubiłam 1 raz w m-cu sobie poleżeć a ostatni raz byłam we wrześniu 2008 :szok:.....jakoś mi nie tęskno...

edit: Efekt mego niewychowania, ze edytuje na samym poczatku...

Dzień Dobry Majóweczki!

Witajcie

Aha. Tsarina, gratuluję mężowi sukcesu (solidarnościowo, mimo że to nie moje klimaty, zakupię w empiku egzemplarz)

moniq dziękuję...
a tak przy okazji, nic absolutnie moniq do Ciebie- ja o tej książce męża piszę, żeby się Wam pochwalić, nie namawiam do kupna!
toż to wbrew regulaminowi, nie?:-D:-D:-D:-D:-D

Tsarina - ło matko aż 2 prababcie:szok: - tego by święty nie wytrzymał....
Wielkie Gratulacje dla Męża...super ze wypłynęła książka na głębokie wody....
Za to mój M. za 3 tyg wchodzi do studia nagrywać płytę...:dry: jakbyś chciała z M. zobaczyć co tam modzą na gitarach to dam Ci link do My space:tak:
:-:)-:)-:)-(

jasne, że chce! dawaj!
jak płyta wyjdzie, to na pewno zakupię... solidarnościowo;-), ale i dlatego, że to swojskie klimaty...

i tak gwoli ścisłości... ja wytrzymałam najazd prababć, ale jak znikły mi z oczu to dopiero poczułam jaki to był wysiłek, pojedynczo są do zniesienia, ale obie naraz...

i jak pisałam, w konflikcie moniq vs tikanis co miało być napisane to zostało, ja do tego się nie przyłoże...

AgA plastuś jest fajny...

Ostatnia edycja:
Tsarina, ja tam bym się publicznie nie chwaliła;-), jeszcze będziesz musiała z fankami walczyć:-D
Fajnie ze dałaś linka - mój M ucieszy się z bez okazyjnego prezentu, tym bardziej ze skończył coś tam czytać....
Też lubię Plastusia:tak:...nosiłam swojego w piórniku:-)...ale nie na mojej głowie:szok:

Tsarina, ja tam bym się publicznie nie chwaliła;-), jeszcze będziesz musiała z fankami walczyć:-D
Fajnie ze dałaś linka - mój M ucieszy się z bez okazyjnego prezentu, tym bardziej ze skończył coś tam czytać....
Też lubię Plastusia:tak:...nosiłam swojego w piórniku:-)...ale nie na mojej głowie:szok:

29901_c.jpg

ja się o fanki męża nie martwię... przeczytaj książkę i pomyśl, co myślisz o autorze i jego podejściu do kobiet... bardzo mylne to wrażenie, ale skutecznie odstrasza....

a czy na forum jest jakaś mama, co ma szerszą wiedzę o skandynawskim systemie socjalnym?

Ostatnia edycja:
jako lektura dodatkowo wybrana przez nauczyciela, tylko tak...

ale jak to podobieństwo jest takie duże, to ile fryzjerka Ci włosów ścieła?
Ja kiedyś podcinałam końcówki mężowi, jak mu się włosy rozprostują to ma tak po wcięcie w tali, jak poskręcane to tak do połowy łopatki... a ja mu podciełam mokre i proste około 5 cm, a po skręceniu włosy sięgały nieco za ramiona- ale dostałam burę.... że go na łyso zrobiłam...

reklama
Witajcie

kurcze...oczu nie mogłam dziś otworzyć - dobrze, że moja córa mi w tym pomogła (ciągnąc za powieki):dry:.... Jest "przekochana"... ale dlaczego ma tak ostre pazury...ehhh???

AgA - jestem ciekawa Twojego ścięcia włosków :-)- szukam nowych inspiracji.. No i zazdroszcze pasemek - sama tez bym jakoś rozjaśniła włoski - pomimo, że jestem szatynką - najlepiej się czuje w jasnych kolorkach. Tylko, że obecnie mam tak słabe włosy, że dodatkowe rozjaśnianie mogłoby je definitywnie zniszczyć:-(A włosy dość szybko mi rosną, więc co miesięczne odrosty byłyby na mur-beton.. Poczekam do lata z tą używką.

Kasiu - a ja tak marzylam o 10 minutach na solarce... Kurcze - chyba też zacznę od 6-7 min co by pieczenia uniknąć.

O konflikcie Moniq-Tikanis nie napisze niczego nowego. Uważam, że sprawa została wyjaśniona, były dyskusje w tym temacie, i nie ma sensu na nowo odgrzewać wysokich emocji.
Dobrze AgA napisała - kto miał wziąźć uwagi i rady Moniq do serca - ten wziął.. Ja akurat jestem przeciwniczką zbyt wielkiej ilości medykamentów - widzę, że Jagoda zdążyła się już uzależnić od co niektórych smarowidel do codziennej pięlegnacji. I wszelkie zmiany od razu widać na skórce...:dry:

Do góry