reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Hej dziewczyny, mam dzis jakiś totalny brak weny :dry:, nie wiem jakoś ostatnio zaczęłam się dołować tym uciekającym czasem i tą codziennością :sorry2:

aga- oj kochana..... współczuje fryzurki, a może wcale nie jest tak źle???? ;-)

kasia1208- udanego wizyty w fryzjera i współczucia pieczenia po solarium , ja jakiś m-c temu tez miałam taką przygodę, aż skóra mi schodziła :zawstydzona/y:

bramanka79- hahahah :-D ty to jesteś dobra!!! A co do foci to jakies tam porobiłam, muszę wstawic, tylko fotki mam w domu :baffled:

reklama
jako lektura dodatkowo wybrana przez nauczyciela, tylko tak...

ale jak to podobieństwo jest takie duże, to ile fryzjerka Ci włosów ścieła?
Ja kiedyś podcinałam końcówki mężowi, jak mu się włosy rozprostują to ma tak po wcięcie w tali, jak poskręcane to tak do połowy łopatki... a ja mu podciełam mokre i proste około 5 cm, a po skręceniu włosy sięgały nieco za ramiona- ale dostałam burę.... że go na łyso zrobiłam...

hahahahaah dobre....:-D dobrze ze Cie nie zamordował...mojemu kiedyś na imprezie kuzynka po pijaku nożyczkami obcięła włosy przy gumce....na szczęście 1 cm za gumką ze od biedy mógł spinać i wyglądał po rozpuszczeni jak Victoria Beckham(fot). Ja płakałam, kuzynka płakała i M. płakał....impreza skończyła się w 5 min...ewakuacja gości
A ja mam kompleks odstających uszów:sorry2:....wiec jak tylko widać je zza włosów to tragedia
:baffled:

Załączniki

• victoria-beckham..jpg
    victoria-beckham..jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 14
hahahahaah dobre....:-D dobrze ze Cie nie zamordował...mojemu kiedyś na imprezie kuzynka po pijaku nożyczkami obcięła włosy przy gumce....na szczęście 1 cm za gumką ze od biedy mógł spinać i wyglądał po rozpuszczeni jak Victoria Beckham(fot). Ja płakałam, kuzynka płakała i M. płakał....impreza skończyła się w 5 min...ewakuacja gości
A ja mam kompleks odstających uszów:sorry2:....wiec jak tylko widać je zza włosów to tragedia
:baffled:

ło matko..... padłam.. zrobić to prawdziwemu, the true metalowi, to gotów z domu nie wychodzić...

ja jeszcze przed ślubem usłyszałam:
"dzień, w którym każesz mi ściąć wlosy będzie ostatnim dniem naszego małżeństwa"...
z metalami nie ma zartów

Aneteczka, mogłabym przesiedzieć cicho, ale nie.
Propunuję Ci przeanalizować jaką wiedzę ma lekarz weterynarii ... Albo chociażby zapytać pierwszego lepszego lekarza ludzkiej medycyny. Sam fakt, że choroby się pokrywają (tylko w wetrerynarii jest ich kilkakrotnie więcej), leki są dokładnie te same (tylko jeszcze więcej), mechanizmy tych samych chorób identyczne (bo zależą od fizjologii, nie od materiału genetycznego)
Po drugie, skąd Ty dziewczyno wiesz jakie ja mam doświadczenie???? ile lat spędzonych w klinice wśród pacjentów???????? Ile własnych zdiagnozowanych i wyleczonych (oczywiście pod fachowym okiem) przypadków
Nie masz podstaw do tego co piszesz.
A to, że trafia Cię szlag nie jest tego co napisałaś usprawiedliwieniem !

Ostatnia edycja:
Ankzoc - ja to tłumaczenie, ze masz fotki w domku - słyszę od wczoraj

AgA - Plastuś??? No nie wierzę...

Aneteczko - Moniq ma doświadczenie życiowe patrząc na własnego męża... Chłopak ma ponad 30 lat, i ani razu nie brał antybiotyku - po krótce mówiąc facet nie do zdarcia... a to dlatego, że za młodu odpowiednio był uodparniany... Ona nie raz pisała, że w dzieciństwie podawano jej dość często leki...ale odkąd "zkumała się" z M prawie nie choruje, no i środków przeciwbólowych nie potrzebuje:sorry2::-)

A co do weterynarii - no fakt ...to nie pediatria... ale wiedza na temat chemii w specyfikach medycznych podobna.

Nikt Cię stąd nie wyrzuci - każda ma prawo się wypowiedzieć - ale obrażać się nawzajem nie pozwolę:no:. Tikanis przesadziła.. Poza tym popatrz jak wiele było prośb aby zakończyć ten konflikt - można było sobie te uwagi na drodze prywatnej wyjaśnić - prawda??

ło matko..... padłam.. zrobić to prawdziwemu, the true metalowi, to gotów z domu nie wychodzić...

ja jeszcze przed ślubem usłyszałam:
"dzień, w którym każesz mi ściąć wlosy będzie ostatnim dniem naszego małżeństwa"...
z metalami nie ma zartów
łoj to prawda:tak:...ale mój M. ściął bo włosów na głowie miał taka gęstwinę jaką ja pod pachami:-D.....Twój to ma czym się chwalić:tak::cool2:.....obecnie koledzy z zespołu na nowo zapuszczają włosy a ja mojemu pozwoliłam zapuścić brodę....włosy nie.....to nie jest jego mocna strona jakby co ma zgodę do ścięcia na pałę...
Ankzoc....oj nie wykręcisz się....dziś wieczorem czekamy.....ja tez dam...a u Ciebie tez takie piękne słonko? uśmiechnij sie....
:tak:
Agus - najbardziej nie znosze jak Zosia tymi pazurkami szoruje po ścianie...a Ona to lubi...brrrrr....i rosną jej strasznie szybko...

Dziewczyny chciałam to przemilczeć, ale już po prostu nie mogę, bo aż mnie roznosi!!!!!!
Co do konfliktów na forum publicznym, dziewczyny skończmy już tą dziecinadę, przekomarzanie się, wyzywanie i ubliżanie, jesteśmy mamami, dorosłymi kobietami a dajemy się tak ponieść emocjom!!!
Jak dzieci.
Każda z nas ma prawo do swojego zdania i do tego w jaki sposób wychowuje swoje dziecko!
Oczywiście wiadomo, że każde rady i informacje, doświadczenie są cenne, ale czy będziemy je wykorzystywać w praktyce?? To już chyba nasza indywidualna decyzja i nikt nie może nam nic narzucać!!!
Dlatego proszę Was teraz i na przyszłość, jak macie jakieś problemy to rozwiązujcie je sobie na gruncie prywatnym- jest to prośba do wszystkich forumowych mam!!!!

Bo okazuje się, ze na przykładzie moniqsan- tikanis, porobiły się jakieś dziwne tzw, obozy broniące jednej bądź drugiej strony, nie wiem w sumie, co ma to na celu???
Każda z mam na forum ma prawo się udzielać, wyrażać swoje opinie, przekazywać doświadczenie i rady, wszystkie z was są mile widziane na forum, w końcu to my je stworzyłyśmy.
Dziewczyny proszę przemyślcie czasami o tym, co piszecie w nerwach i pod wpływem emocji, bo później tworzy się nie miła atmosfera na forum! A tego nie chcemy prawda???

PS i tak was wszystkie lubię

Ostatnia edycja:
AgA - no ja musze swojej scinać 2x w tygodniu... Masakra... Odziedziczyla je po mnie... twarde i szybko rosnące... Nasza drapie po łóżku, dywanie, i po nas... i ja i M mamy pozdzierane nosy:sorry2:

aga, tsarina- nie no plastuś jes the best!!!!

aga- u mnie nie ma słoneczka :-:)-:)-(

agakm- oj wiem, weź mnie nie zawstydzaj ok :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
AgA - no ja musze swojej scinać 2x w tygodniu... Masakra... Odziedziczyla je po mnie... twarde i szybko rosnące... Nasza drapie po łóżku, dywanie, i po nas... i ja i M mamy pozdzierane nosy:sorry2:

mnie Iza gryzie, mam pełno małych, dronych siniaków ułóżonych w łańcuszki ząbków, mąż ma powyrywane włosy, a Izie paznokcie obcinam co 2-3 dni, więc nie ma zadrapań...

Do góry