Może faktycznie tak wyraża uczucia...ale dlaczego w taki drastyczny sposóbRoxy - dzieci w ten sposób okazują swoje uczucia...córeczka porostu Cie kocha....albo uważa ze to świetna zabawa....
A to drugie to na pewno
O nie...na takie zachowanie mojego dziecka względem innych osób na pewno nie pozwoleroxy, MArcelitko nie ma odruchu gryzienia.
ale... kiedyś miałam koleżankę której córka gryzła wszystkich dookoła - nawet mnie mimo iż widziała mnie pierwszy raz. Niby jej mama zwróciła jej uwagę, ale jak na moje oko zrobiła to tak.. po łebkach, córka ją zlała i po paru minutach znowu mnie ugryzła. Powiem Ci szczerze że potem już do tej koleżanki nie szłam do domu jak chciałam się z nią spotkać robiłam to na mieście i bez dziecka tak wiem jestem okropna
mam pytanie - właśnie leci reklama i mi się przypomniało że miałam już dawno Was zapytać- co to jest za choroba u dziecka gdy nauczycielka prosi dziecko o podanie literki "n" a dziecko odpowiada jej na to "pierwszy, drugi, trzeci" (czy jakoś tak, bo mogłam coś pokręcić)...
Także do mnie w odwiedziny możesz wpaść;-):-)
Nie bardzo wiem o co chodzi z tą reklamą
Tsarina....Dzień Mężczyzny Ups...dobrze wiedzieć,bo mój P strzeli focha jak nic nie wymyśle;-)
Ankzoc...malinki To też masz wesoło