reklama
no mogę sobie wyobrazić.
u nas Maja chyba tylko jedną noc przespała w naszym łóżku. brrrrrr... koszmar.
jak wy (Aguś i inni ;-) ) to robicie że możecie spać z dziećmi??
Wiciu kilka razy spal z nami to byla istna tragedia, maz czasem bral go do naszego lozka, nie wiadomo po co .... ale zalatwilam go predko poszlam spac do innego pokoju i musial sam wstawac w nocy do malego
Dobranoc Madziu
mamamatysia
Fanka BB :)
Kolorowych snów M@dziu:-)
no mogę sobie wyobrazić.
u nas Maja chyba tylko jedną noc przespała w naszym łóżku. brrrrrr... koszmar.
jak wy (Aguś i inni ;-) ) to robicie że możecie spać z dziećmi??
Martuś - no jest to nie lada wyczyn sportowy, który mamy już w pełni opanowany wraz z M...
Jaga rozwalona w polowie łóżka, a my po bokach leżymy na boczku... Dodatkowo mam dosuniete łóżeczko do łóżka, w razie przeniesienia Jagi, bądź zabezpieczenia końca łózka (przed jakimś upadkiem)
nina2003
Mama Julianka i Łucji
Dobranoc Madziu
Martuś - no jest to nie lada wyczyn sportowy, który mamy już w pełni opanowany wraz z M...
Jaga rozwalona w polowie łóżka, a my po bokach leżymy na boczku... Dodatkowo mam dosuniete łóżeczko do łóżka, w razie przeniesienia Jagi, bądź zabezpieczenia końca łózka (przed jakimś upadkiem)
A kiedy planujecie mala przeniesc do swojego lozeczka ??? tak juz na stale mam na mysli
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
współczuję,ja się śmieję ,że z M się nie wysypiam ,bo on ciągle nocki ma... więc jak już rzadko jest to się męczę ,a co dopiero z dzieckiem....Martuś - no jest to nie lada wyczyn sportowy, który mamy już w pełni opanowany wraz z M...
Wiciu kilka razy spal z nami to byla istna tragedia, maz czasem bral go do naszego lozka, nie wiadomo po co .... ale zalatwilam go predko poszlam spac do innego pokoju i musial sam wstawac w nocy do malego
Agenciara...
no to ja bym nie mogła zostawić Jagi z Marczem... to by sie po prostu nie udało... teraz często jest tak, że Ona się obudzi, usiadzie sobie na nim, zacznie się smieć/gadać, baaa nawet go dotykać... a On śpi nieporuszony
A kiedy planujecie mala przeniesc do swojego lozeczka ??? tak juz na stale mam na mysli
codziennie Owco palnujemy i próbujemy...
np. teraz spi w łóżeczku ale na jak długo...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
codziennie Owco palnujemy i próbujemy...
np. teraz spi w łóżeczku ale na jak długo...
spryciula mala
Wiecie co, myslalam ze nasze urzedy to porazka ale jak siostra mi pisze co sie dzieje w norwegii to istna tragedia jest, zeby ona polka musiala kobiecie w urzedzie na ich stronie internetowej pokazywac jakie dokumenty musi zlozyc do macierzynskiego, bo ta pani nie ma bladego pojecia co i jak ....
Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie co, myslalam ze nasze urzedy to porazka ale jak siostra mi pisze co sie dzieje w norwegii to istna tragedia jest, zeby ona polka musiala kobiecie w urzedzie na ich stronie internetowej pokazywac jakie dokumenty musi zlozyc do macierzynskiego, bo ta pani nie ma bladego pojecia co i jak ....
o kurcze... no to rzeczywiście kiszka...
jaki morał z tego = za mało tam jest Polaków... Norwegia jest kolejnym krajem, który powinnismy podbić!!!