to teścik w ruchgumeczki się puki co sprawdzają
chyba nie bedzie innego wyjscia, pamietam jak robilam test przy Wiciu jaki to bys stresik ale za to potem jakie szczescie
Gumeczka to byla gorzej jak peka ....
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to teścik w ruchgumeczki się puki co sprawdzają
ja nie jestem uczulona,a już tyle lat używam i mnie nie zawiodłyhipoalergiczne z siateczki :OOOi bezpieczne... no chyba, ze ktos na lateks uczulony... ale chyba są też jakies hypoalergiczne..
oj pamiętam to :-)chyba nie bedzie innego wyjscia, pamietam jak robilam test przy Wiciu jaki to bys stresik ale za to potem jakie szczescie
ja na tabsach zero ochoty na sex i odstawiłamja też jakoś tak bez okresu bym wariowała, bez przerwy zastanawiałabym się czy wszytsko ok.
ale ja jestem na tabletkach, to się nie przejmuję niczym..... ;-);-);-)
ja nie jestem uczulona,a już tyle lat używam i mnie nie zawiodłyhipoalergiczne z siateczki :OOO
no WARIATKA!!! W jakim wieku...??!!!! Toż to twarz nastolatki ... a Ona zmarszczki liczy
chyba nie bedzie innego wyjscia, pamietam jak robilam test przy Wiciu jaki to bys stresik ale za to potem jakie szczescie
ja też jakoś tak bez okresu bym wariowała, bez przerwy zastanawiałabym się czy wszytsko ok.
ale ja jestem na tabletkach, to się nie przejmuję niczym..... ;-);-);-)
Witajcie
widze, że klub działa...super
Owco stosujesz tą dietkę o której pisałas?