reklama
ja na tabsach zero ochoty na sex i odstawiłam
uuuu... to faktycznie beznadziejnie. też bym odstawiła!
ja na tabsach zero ochoty na sex i odstawiłam
no ja miałam identyko... na dodatek wieczna chandra... już wolę być bardziej uważna... i mieć zapas gumek w domu, niż stosować tabsy i się wszystkiego czepiac (tak miałam przy Azalii)
To tak jak u mnie przed ciaza bralam i bylo wszystko oki a teraz tragedia a do tego sama nie moglam ze soba wytrzymacja na tabsach zero ochoty na sex i odstawiłam
mamamatysia
Fanka BB :)
Witaj Nina.
Ej a gdzie wywiało Tsarinę?
To tak jak u mnie przed ciaza bralam i bylo wszystko oki a teraz tragedia a do tego sama nie moglam ze soba wytrzymac
dokładnie... w pełni to rozumiem :---(
Witaj Nina.
Tsarina u Teściów w Sandomierzu... pewnie na dniach powróci
Tsarinko - pozdrawiamy!!!
no dokładnie ja to samo przed ciążą spokoa teraz nie am szans musze kończyć bo Kamyś coś się budzi chyba klawa go budzi mam kompa w tym samym pokoju dobranoc kobitkiTo tak jak u mnie przed ciaza bralam i bylo wszystko oki a teraz tragedia a do tego sama nie moglam ze soba wytrzymac
nina2003
Mama Julianka i Łucji
Nie trzymam się dukana. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja jeszcze jakieś 6 kg muszę zrzucić.Zbieram sie do niej ale jakos nie moge na razie licze kalorie 1200 dziennie i ani jedej wiecej w przeciagu miesiaca zgubilam 6 kg :-) ale czytalam na necie co mozna jesc i wydaje mi sie spoko a co chetna aby na nia przejsc zawsze to razem razniej
Ja też biorę tabletki i też ochota na dunga dunga średnio.
Natomiast w gumkach nie lubie. Najlepiej było jak Jula robiliśmy
ja tabsy odstawiłam pod koniec października... Mam dość często Jagę w łóżku - a to jest najlepsza antykoncepcja
no mogę sobie wyobrazić.
u nas Maja chyba tylko jedną noc przespała w naszym łóżku. brrrrrr... koszmar.
jak wy (Aguś i inni ;-) ) to robicie że możecie spać z dziećmi??
reklama
hehe musze jeszcze odp to były czasy nie jeszcze kiedyś do nich wróceNie trzymam się dukana. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja jeszcze jakieś 6 kg muszę zrzucić.
Ja też biorę tabletki i też ochota na dunga dunga średnio.
Natomiast w gumkach nie lubie. Najlepiej było jak Jula robiliśmy