reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Cześć dziewczynki ;-):-)

Aguś miło, że się zapytałaś o mnie buźka....

A u mnie bardzo mało czasu na komputer np. dziś byliśmy z małą 4 godziny na dworku, i tak w sumie każdy dzień korzystamy ze słońca

A poza tym to mieliśmy dziś wypłatę, raczej M miał, ale jak porobiłam opłaty to już jej nie ma :-(, więc humor mam do bani... jeszcze do tego @ dostałam - chodzę i gryzę

Krzysiowi,Izie, Damiankowi i Wiktorowi spóźnione, ale szczere wszystkiego co najlepsze
1099454450_73e5b21f5c.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
o kurcze... no to rzeczywiście kiszka...:no::confused2::confused2::confused2:

jaki morał z tego = za mało tam jest Polaków... Norwegia jest kolejnym krajem, który powinnismy podbić!!!
o tak :-D:-Dszybko by wiedzieli wszystko o zasiłkach:-D
Witaj kasica,ja po wypłacie mam tak samo,ale na drugi dzień mi mija...

Cześć dziewczynki ;-):-)

Aguś miło, że się zapytałaś o mnie buźka....

A u mnie bardzo mało czasu na komputer np. dziś byliśmy z małą 4 godziny na dworku, i tak w sumie każdy dzień korzystamy ze słońca

A poza tym to mieliśmy dziś wypłatę, raczej M miał, ale jak porobiłam opłaty to już jej nie ma :-(, więc humor mam do bani... jeszcze do tego @ dostałam - chodzę i gryzę

Witaj

znam ten ból przy wypłacie, ahhhhh....

nie narzekajmy na Polskę bo w Norwegi mają gorzej:-p:laugh2::laugh2:
Matysia znalazłaś już na tym allegro co chciałaś ,to wracaj...Marta,że się tak wyrażę wstawaj...

Ostatnia edycja:
Witaj Kasico!!!
a mi milutko, że tak szybko się "odnalazaś":-):-):-)

weźźźź nic nie mów o wypłatach... ehhh... ja już rzeczywiście muszę pójść do pracy, bo przestaje mnie "bawić" bycie na łasce męża... Poza tym postawiłoby nas to na maxa na nóżkach... Tyle, że ja nie chce do starej pracy wracać, a ofert żadnych w pobliżu nie ma...:confused2::confused2::confused2:

Nino - i jak odzywali się z tej pracy?
Jak nie.. to znaczy, że pewnie nie wyrobili się z paierologią, i zapewne w przyszłym tygodniu bedziesz wszystko wiedziała - nadal trzymam kciuki!!!

nie narzekajmy na Polskę bo w Norwegi mają gorzej:-p:laugh2::laugh2:

no ale tak jak pisałam... możemy Norwegów "ulepszyć" ;-):tak::-D

Mykam się wykąpać...
Nie uciekać mi stąd!!! Pisać.. pisać...pisać.. co bym miala co ponadrabiać jak wróce ;-):tak:

Ostatnia edycja:
tak,szczególnie jak się ma kredyty hipoteczne nie jest łatwo....dobrze,że choć wychowawczy mam:sorry:

reklama
Boshe czekam na ten tel w sprawie pracy i nie dzwonią. A pani mówiła, że będzie dzwonić tak czy inaczej. I mieli pod koniec tygodnia dzwonić umówić się jeszcze na dwa spotkania i cisza...
Coś czuje, że jak się rozdzwonią to wszyscy po kolei... albo w ogóle.
no pisała przecież...

Do góry