reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witaj Kasico!!!
a mi milutko, że tak szybko się "odnalazaś":-):-):-)

weźźźź nic nie mów o wypłatach... ehhh... ja już rzeczywiście muszę pójść do pracy, bo przestaje mnie "bawić" bycie na łasce męża... Poza tym postawiłoby nas to na maxa na nóżkach... Tyle, że ja nie chce do starej pracy wracać, a ofert żadnych w pobliżu nie ma...:confused2::confused2::confused2:

Nino - i jak odzywali się z tej pracy?
Jak nie.. to znaczy, że pewnie nie wyrobili się z paierologią, i zapewne w przyszłym tygodniu bedziesz wszystko wiedziała - nadal trzymam kciuki!!!

no ale tak jak pisałam... możemy Norwegów "ulepszyć" ;-):tak::-D

No własnie nie dzwonili!
Pani mówiła, że zadzwoni bez względu na to czy dostanę tą pracę, czy nie. Zobaczymy w poniedziałek.
A z tych agencji rekrutacyjnych dzwonią czy jestem zainteresowana, mówią, że najpóźniej do końca tyg zadzwonią umówić się na spotkanie i nikt nie dzwoni- niepoważni jacyś. Po cholerę dzwonią zapytać się czy ktoś jest zainteresowany i odsyłają dokumenty do innej osoby.

A Wy jeszcze tą budowę macie nie?
kaski też na to idzie.

u mnie kredyt na mieszkanie:angry:

reklama
Oj dziewczyny jutro obiecuje nadrobić i pojawić się wieczorem dziś oczka same się kleją
Ostatnio bardzo dużo śpię jakby nie @ to coś bym podejrzewała ;-)

Dobranoc dziewuszki do jutra

A Wy jeszcze tą budowę macie nie?
kaski też na to idzie.

u mnie kredyt na mieszkanie:angry:

no idzie kaska... idzie... zawsze pierwsze co to przelewamy na rate kredytu, a pozniej reszta rachunków i mozemy "szalec"...
Na szczescie moj M z tych dobrze kombinujacych :happy:

ba 400 zł poszalejemy.....:sorry::sorry::sorry:

No jak mój zasiłek:szok: - 420:angry:

dobre i to Dziewczynki...
Ja się obawiałam, ze mnie ten zasiłek ominie... Ale moj M ma co innego na umowie co innego w rzeczywistosci.. i troszke nas to "uratowało" ;-)

Lecę się kapac :-D

reklama
Do góry