katarzynak83 - kochana czytalam właśnie o tych zasłabnieciach, ze właśnie teraz mogą nam dokuczać, ja na szczęscie nie mam takich dolegliwosci, ale tobie wspołczuję, jeszcze taka ważna rola bycie chrzesną. A moze spróbuj zjeść jakiegoś batonika, to może trochę cię wzmocni, mi jeszcze przed ciążą pomagało!
A co do kopniaczków nie martw się ja czuję dopiero od 3 dni, tyle że muszę na nie czekać do wieczora gdzies o godzinie 21 dzidzia aczyna szaleć, ale są tak słabe, że mój mąż ich nie czuje
sheeppy- fajnie, że się odezwałaś i że z tobą i maluszkiem wszytsko wporządku No i super, że dzielnie przetrwałaś lot..pozdrawiam
madzia431- kochana ja też tak miaałam, ze nie czułam dzidzi i przeczytałam w książce, co trzeba zrobić, żeby ją poczuć. Wieczorkiem zjedz kolacyjkę, tak gdzieś po godzinie połóż się i rozluźnij, jak dzidzia dostanie energi z twojej kolacji a ty będziesz sobie leżała spokojnie to powinnaś poczuć ruchy maluszka. Ja tak zrobiłam wczoraj, tylko że mój brzdąc odezwał się po 2 godzinach od kolacji
, ale za to później fikał i fikal. A dziś rano jak się przebudziłam to dawał mi kopniaki, że jest głodny, ale poszłam spać jeszcze bo było po 6 rano
hanana5- ja też w sylwestra spedzam w domku i jestem trochę tym przerażona, bo to nasz pierwszy sylwester i to taki samotny, więc nie wiem jak to będzie, ale w tym roku byliśmy na 3 weselach więc mamy narazie dość imprez. A co do twojego maluszka to na pewno rośnie zdrowo, nie zamartwiaj się bo to nic nie da a tylko stresuje ciebie i dzidzię.
liliann- to miło, że tak fajnie minęły ci święta i za razem rozumiem cię, ze jest ci ciężko, ja czasami nie mogę wytrzymać z bólu kręgosłupa lub innych doleglisowsci a co dopiero ty! A co do koszmarów to każda z nas je mam, mi też się ciągle sni taka masakra, że jak wstaję to się zastanawiam czy to się działo naprawdę.
paula7- superowy pokoik twojego syneczka
patusia44- kochana ja idę 14 stycznia i też mam nadzieję, ze się dowiem, ja mam przeczucie na dziewczynkę, a mój maż mówi czsami jak do chłopca, ale ogólnie wszyscy mówią, że będzie dziewczynka. Tak więc trzymam za ciebie kciuki, żeby ten nowy rok przyniósł nam dobre wiadomości!