reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

chetnie pokaze jak bedzie mi sie podobac,

tak jak kiedys pisalam od urodzenia Xavka spie z chlopakami w sypialni,a M w

dzieciecym,bo ja tez chce sie wyspac bo on chrapie i dlatego go wywalilam do innego

pokoju...ale pomalu trzeba to zmienic choc ja bym nie chciala ....no ale nie bede

caly czas z dziecmi spac ...

lece ponadrabiac inne watki, takze tu juz mowie

dobranoc ;-)

aha a ty jolu porzadki robisz w szafach dziewczynek beda mialaly wiecej miejsca na nowe sliczne ubranka

Ostatnia edycja:
reklama
witam kochane:-)ja dopiero teraz tu kukam,bo cały dzień byłam poza domem,pojechałam mame odwiedzić z Niki,przy okazji odwiedziłam koleżanke i obciełam jej małego ,zrobiłam zakupki potrzebne do przygotowań sobotniej imprezy urodzinowej męża ,potem znowu wróciłam do mamy i u mamy obciełam dwie klientki,takze same plusy przyjemne z pozytecznym no i przy okazji troszke kaski wpadło:-)no i wyrwałam się wreszcie na troche z domu,bo to siedzenie w domu jest już dobijające:tak:ok uciekam spać,bo oczka same już się zamykają,życze dobrej nocy:tak:dobranoc wszystkim:-)

Witam się z rana:-)

Ja wczoraj byłam taka padnięta że o 21:30 już leżałam w łóżku:tak:
Dzisiaj idziemy z małą do lekarza bo od rana stasznie kaszle,marudzi.....całe szczęście że nie ma gorączki:sorry:

Jolu.....zgadzam się z M&m,s co do kwoty za ubranka:tak: Przecież Ty masz same śliczne ciuszki,na pewno nie zniszczone:tak:
Sprzedasz i będzie kaska na nowe cuda:tak::-)

Wszystkiego Najlepszego dla Izy Mirki Z Okazji Ukończenia 9 Miesiąca
tort.jpg

Witajcie mamuśki :-)

owca121- no to Cie synuś zaskoczył, ale dobrze, ze i tak idziesz sparwdzić :-):-) bedziesz spokojniejsza o jego dalszy rozwój. Wiesz co myslę, że to kwestia przyzwyczajenia, ja sobie nie wyobrażałam poworotu do pracy, a teraz kiedy już 3 m-c jestem w pracy to widzę, ze powrót do pracy wyszedł nam na plus, ja czuję się lepiej, mam kontakt z ludzmi i bardziej doceniam chwile z Mają i cenię czas, co na macierzyńskim wyglądało róznie......:sorry:

nina2003- no mam nadzieję, że kiedys dojdziemy do tego, ale wiesz i tak 2 karmienia w nocy to nie 6, 7 ;-). Współczuje nocek, mam nadzieję, że u Ciebie też nastapi szybka zmiana

agakm- kurcze tak przezywałam, że nie napisałam zyczeń, że az mi sie przyśniłyście :-D:-D, no a co do m to kurcze nawet bym go nie podejrzewała o takie podejście :-D:-D, co do spotkania, myslę, że na pewno kiedyś się spotkamy ;-)

roxy- wiesz co wydaje mi się, że ta nasza tęskonota bierze sie stąd, że nasze maluchy coraz lepsze, coraz więcej rozumieja i potrafią okazać uczucia :-) Duzo zdrówka dla was dziewczynki, wiesz jak niepokoi Cię kaszelek, to lepiej to sparwdzic u nas od takiego kaszaleku zrobił sie zapalenie oskrzeli, mam nadzieje, że u was nie bedzie tak źle :happy:

tikanis- wiesz kochana napisałam o tym, ale czy nadal tak beda wygladać nocki, nie wiem :sorry:, zreszta sama wiesz po Kubusiu

jola466- brawo dla dziewczynek i ich postepów rozowojwych, powiem Ci, ze Maja tez ciagle mnie zaskakuje czymś nowym, teraz dzieciaczki sa już coraz lepsze....przykro mi z powodu nocek, mam nadzieję, że w najbliższy,m czasie unormują się :happy:. Co do ciuszków ja sprzedałam koleżance za 300 zł tylko ona jest w trudnej sytuacji i w tym dostała jeszcze matę i nosidełko.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA IZUNI

Dziewczyny muszę się z Wami podzielić radosną nowiną:-D:-D:-D Właśnie stałam na balkonie....w wiadomym celu:sorry:....i przed nosem przeleciały mi dwa piękne bociany:tak::-D Także myśle że odgonią już tą wstrętną zimę i wiosna do nas zawita:tak:;-):-D
Innego podtekstu w tym proszę nie szukać:-D:-D:-D

Dziewczyny muszę się z Wami podzielić radosną nowiną:-D:-D:-D Właśnie stałam na balkonie....w wiadomym celu:sorry:....i przed nosem przeleciały mi dwa piękne bociany:tak::-D Także myśle że odgonią już tą wstrętną zimę i wiosna do nas zawita:tak:;-):-D
Innego podtekstu w tym proszę nie szukać:-D:-D:-D
musiałaś dodać to ostatnie zdanie:dry: dla mnie bociany oznaczają tylko jedno bobo:-D:-Dtakże uważaj :-D:-D:-D
Witam.
Najlepszego dla Izuni.

Witajcie dziewczyny:-)
Dziekuje za życzenia i składam spóznione dla Jagodzi i dzisiejszej świętującej Izy Mirki:-)
Wszystkiego naj:-)

U mnie od niedzieli szpital,3noce Krzysio miał prawie 40stopni gorączki :-(w poniedziałek byliśmy z nim u lekarza przepisała zastrzyki,bo stwierdziła zapalenie gardła nie chciałam mu podawać antybiotyku i przetrzymałam go do wczoraj rana bez ale nie poradził sobie sam z bakteria:-(.Non stop wysoka gorączka,która nie spadała nawet po okładach,po czopku tylko na 2godz.i nie było wyjścia od wczoraj dostaje zastrzyki już jest lepiej,a tak to ciągle na rękach i ta b.wysoka gorączka 3doby.Ania też chora ma b.mocny kaszel,a wszystko zaczęło sie u nich od kataru takiego gęstego.Dobra koniec o chorobach:tak:

Mówicie dziewczyny,że wiosna idzie...no mam nadzieje:tak:Jolu w Polsce na allegro za te ciuszki dostałabyś kupe kasy:tak:

A tak ogólnie to widze,że życie na forum zamiera,troche szkoda,a moze siedzicie na zamknietm...co?!:wściekła/y:

Witam majóweczki:-).
Słonko pięknie świeci-bociany latają:-) ;-) aż chce się żyć.Szkoda tylko,że odwilż przynosi paskudne choróbska.Doczytałam,że nie tylko u Ankzoc,M&m's i Mamstud chorowitki.Florencjo dużo zdrówka dla Krzysia.W ogóle wszystkim majowym kichaczkom i "zasmarkańcom"życze szybkiego powrotu do formy.
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA IZY MIRKI I TSARINY Z OKAZJI UKOŃCZENIA 9 MIESIĄCA:-).
Jolu te twoje cudne ciuszki pewnie pójdą za niezłą kasę.Zerknij na allegro albo ebay i zobacz jakie ludzie badziewie niekiedy sprzedają za ciężkie pieniądze.

Zmykam się ubierać bo pędzę na spotkanie z jedna naszą majóweczką.
Miłego dzionka mamusie.
Jak mi netu nie wyłączą to wpadnę na spotkanie AA(może któraś też się skusi;-))

reklama
Dzien dobry majoweczki....:-)

U nas dzis paskudna pogoda, szaro, buro i pada....bleee nie cierpie takich dni..:-:)-:)-(
no ale jeszcze troszke i bedzie wiosna a pozniej lato....:-)

Roxy....no ja przylaczam sie do Kasi.....ja w tamtym roku tez widzialam bociany..tez dwa... no i coooo??? za jakis czas dowiedzielismy sie ze jestem w ciazy, i coooo???? ze beda blizniaki...:tak::tak::tak:
Takze uwazaj kochana...:-):-):-):-):-)

mamo Niki...no to fajnie Ci dzionek zlecial.....nie dosc ze sie troszke rozerwalas to i kaska wpadla....super...:-):-):-)

Martalis....ojjj tak..mniejsce na nowe ciuszki w szafie trzeba zrobic bo idzie lato i pare sukienek trzeba zakupic...:tak::tak::tak:

Florencjo....oj to nie dobrze.....zdroweczka zycze ....:tak::tak::tak:
A co do ubranek to mialam taki plan zeby je sprzedac na allegro ale stwierdzilam ze nie oplaca mi sie tego wszystiego przesylac do Polski....:sorry:

mamamatysia.....no to milego spotkania zycze....:tak::tak::tak::tak:
Ubranka poprostu chce sprzedac bo i tak mam wszystkiego po dwie sztuki...kaska sie przyda. Nadal nie wiem za ile ale zawsze to beda jakies pieniazki...no i nie bede musiala sie "bujac" z pakowaniem i wysylaniem .

Dziewczyny...a ja jestem dzis mega zadowolona bo moje dziewczyny przespaly cala nocke bez ani jednej pobudki.....spaly od 7 do 8.30.....i to obie....:-):-):-)..normalnie w szoku jestem....
Oby to nie byl jednorazowy wyczyn....:sorry:..mam taka nadzieje...:tak:

teraz lece....ma do mnie wpasc kolezanka ze swoi dwumiesiecznym synkiem....a pozniej wybiezemy sie na zakupki...:-)
milego dnia....:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Izy Mirki......buziaczki dla Ciebie malenka i Twojej mamusi....:-):-):-)

Do góry