reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

chetnie pokaze jak bedzie mi sie podobac,

tak jak kiedys pisalam od urodzenia Xavka spie z chlopakami w sypialni,a M w

dzieciecym,bo ja tez chce sie wyspac bo on chrapie i dlatego go wywalilam do innego

pokoju...ale pomalu trzeba to zmienic choc ja bym nie chciala ....no ale nie bede

caly czas z dziecmi spac ...

lece ponadrabiac inne watki, takze tu juz mowie

dobranoc ;-)

aha a ty jolu porzadki robisz w szafach dziewczynek beda mialaly wiecej miejsca na nowe sliczne ubranka

Ostatnia edycja:
reklama
witam kochane:-)ja dopiero teraz tu kukam,bo cały dzień byłam poza domem,pojechałam mame odwiedzić z Niki,przy okazji odwiedziłam koleżanke i obciełam jej małego ,zrobiłam zakupki potrzebne do przygotowań sobotniej imprezy urodzinowej męża ,potem znowu wróciłam do mamy i u mamy obciełam dwie klientki,takze same plusy przyjemne z pozytecznym no i przy okazji troszke kaski wpadło:-)no i wyrwałam się wreszcie na troche z domu,bo to siedzenie w domu jest już dobijające:tak:ok uciekam spać,bo oczka same już się zamykają,życze dobrej nocy:tak:dobranoc wszystkim:-)

Witam się z rana:-)

Ja wczoraj byłam taka padnięta że o 21:30 już leżałam w łóżku:tak:
Dzisiaj idziemy z małą do lekarza bo od rana stasznie kaszle,marudzi.....całe szczęście że nie ma gorączki:sorry:

Jolu.....zgadzam się z M&m,s co do kwoty za ubranka:tak: Przecież Ty masz same śliczne ciuszki,na pewno nie zniszczone:tak:
Sprzedasz i będzie kaska na nowe cuda:tak::-)

Wszystkiego Najlepszego dla Izy Mirki Z Okazji Ukończenia 9 Miesiąca
tort.jpg

Witajcie mamuśki :-)

owca121- no to Cie synuś zaskoczył, ale dobrze, ze i tak idziesz sparwdzić :-):-) bedziesz spokojniejsza o jego dalszy rozwój. Wiesz co myslę, że to kwestia przyzwyczajenia, ja sobie nie wyobrażałam poworotu do pracy, a teraz kiedy już 3 m-c jestem w pracy to widzę, ze powrót do pracy wyszedł nam na plus, ja czuję się lepiej, mam kontakt z ludzmi i bardziej doceniam chwile z Mają i cenię czas, co na macierzyńskim wyglądało róznie......:sorry:

nina2003- no mam nadzieję, że kiedys dojdziemy do tego, ale wiesz i tak 2 karmienia w nocy to nie 6, 7 ;-). Współczuje nocek, mam nadzieję, że u Ciebie też nastapi szybka zmiana

agakm- kurcze tak przezywałam, że nie napisałam zyczeń, że az mi sie przyśniłyście :-D:-D, no a co do m to kurcze nawet bym go nie podejrzewała o takie podejście :-D:-D, co do spotkania, myslę, że na pewno kiedyś się spotkamy ;-)

roxy- wiesz co wydaje mi się, że ta nasza tęskonota bierze sie stąd, że nasze maluchy coraz lepsze, coraz więcej rozumieja i potrafią okazać uczucia :-) Duzo zdrówka dla was dziewczynki, wiesz jak niepokoi Cię kaszelek, to lepiej to sparwdzic u nas od takiego kaszaleku zrobił sie zapalenie oskrzeli, mam nadzieje, że u was nie bedzie tak źle :happy:

tikanis- wiesz kochana napisałam o tym, ale czy nadal tak beda wygladać nocki, nie wiem :sorry:, zreszta sama wiesz po Kubusiu

jola466- brawo dla dziewczynek i ich postepów rozowojwych, powiem Ci, ze Maja tez ciagle mnie zaskakuje czymś nowym, teraz dzieciaczki sa już coraz lepsze....przykro mi z powodu nocek, mam nadzieję, że w najbliższy,m czasie unormują się :happy:. Co do ciuszków ja sprzedałam koleżance za 300 zł tylko ona jest w trudnej sytuacji i w tym dostała jeszcze matę i nosidełko.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA IZUNI

Dziewczyny muszę się z Wami podzielić radosną nowiną:-D:-D:-D Właśnie stałam na balkonie....w wiadomym celu:sorry:....i przed nosem przeleciały mi dwa piękne bociany:tak::-D Także myśle że odgonią już tą wstrętną zimę i wiosna do nas zawita:tak:;-):-D
Innego podtekstu w tym proszę nie szukać:-D:-D:-D

Dziewczyny muszę się z Wami podzielić radosną nowiną:-D:-D:-D Właśnie stałam na balkonie....w wiadomym celu:sorry:....i przed nosem przeleciały mi dwa piękne bociany:tak::-D Także myśle że odgonią już tą wstrętną zimę i wiosna do nas zawita:tak:;-):-D
Innego podtekstu w tym proszę nie szukać:-D:-D:-D
musiałaś dodać to ostatnie zdanie:dry: dla mnie bociany oznaczają tylko jedno bobo:-D:-Dtakże uważaj :-D:-D:-D
Witam.
Najlepszego dla Izuni.

Witajcie dziewczyny:-)
Dziekuje za życzenia i składam spóznione dla Jagodzi i dzisiejszej świętującej Izy Mirki:-)
Wszystkiego naj:-)

U mnie od niedzieli szpital,3noce Krzysio miał prawie 40stopni gorączki :-(w poniedziałek byliśmy z nim u lekarza przepisała zastrzyki,bo stwierdziła zapalenie gardła nie chciałam mu podawać antybiotyku i przetrzymałam go do wczoraj rana bez ale nie poradził sobie sam z bakteria:-(.Non stop wysoka gorączka,która nie spadała nawet po okładach,po czopku tylko na 2godz.i nie było wyjścia od wczoraj dostaje zastrzyki już jest lepiej,a tak to ciągle na rękach i ta b.wysoka gorączka 3doby.Ania też chora ma b.mocny kaszel,a wszystko zaczęło sie u nich od kataru takiego gęstego.Dobra koniec o chorobach:tak:

Mówicie dziewczyny,że wiosna idzie...no mam nadzieje:tak:Jolu w Polsce na allegro za te ciuszki dostałabyś kupe kasy:tak:

A tak ogólnie to widze,że życie na forum zamiera,troche szkoda,a moze siedzicie na zamknietm...co?!:wściekła/y:

Witam majóweczki:-).
Słonko pięknie świeci-bociany latają:-) ;-) aż chce się żyć.Szkoda tylko,że odwilż przynosi paskudne choróbska.Doczytałam,że nie tylko u Ankzoc,M&m's i Mamstud chorowitki.Florencjo dużo zdrówka dla Krzysia.W ogóle wszystkim majowym kichaczkom i "zasmarkańcom"życze szybkiego powrotu do formy.
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA IZY MIRKI I TSARINY Z OKAZJI UKOŃCZENIA 9 MIESIĄCA:-).
Jolu te twoje cudne ciuszki pewnie pójdą za niezłą kasę.Zerknij na allegro albo ebay i zobacz jakie ludzie badziewie niekiedy sprzedają za ciężkie pieniądze.

Zmykam się ubierać bo pędzę na spotkanie z jedna naszą majóweczką.
Miłego dzionka mamusie.
Jak mi netu nie wyłączą to wpadnę na spotkanie AA(może któraś też się skusi;-))

reklama
Dzien dobry majoweczki....:-)

U nas dzis paskudna pogoda, szaro, buro i pada....bleee nie cierpie takich dni..:-:)-:)-(
no ale jeszcze troszke i bedzie wiosna a pozniej lato....:-)

Roxy....no ja przylaczam sie do Kasi.....ja w tamtym roku tez widzialam bociany..tez dwa... no i coooo??? za jakis czas dowiedzielismy sie ze jestem w ciazy, i coooo???? ze beda blizniaki...:tak::tak::tak:
Takze uwazaj kochana...:-):-):-):-):-)

mamo Niki...no to fajnie Ci dzionek zlecial.....nie dosc ze sie troszke rozerwalas to i kaska wpadla....super...:-):-):-)

Martalis....ojjj tak..mniejsce na nowe ciuszki w szafie trzeba zrobic bo idzie lato i pare sukienek trzeba zakupic...:tak::tak::tak:

Florencjo....oj to nie dobrze.....zdroweczka zycze ....:tak::tak::tak:
A co do ubranek to mialam taki plan zeby je sprzedac na allegro ale stwierdzilam ze nie oplaca mi sie tego wszystiego przesylac do Polski....:sorry:

mamamatysia.....no to milego spotkania zycze....:tak::tak::tak::tak:
Ubranka poprostu chce sprzedac bo i tak mam wszystkiego po dwie sztuki...kaska sie przyda. Nadal nie wiem za ile ale zawsze to beda jakies pieniazki...no i nie bede musiala sie "bujac" z pakowaniem i wysylaniem .

Dziewczyny...a ja jestem dzis mega zadowolona bo moje dziewczyny przespaly cala nocke bez ani jednej pobudki.....spaly od 7 do 8.30.....i to obie....:-):-):-)..normalnie w szoku jestem....
Oby to nie byl jednorazowy wyczyn....:sorry:..mam taka nadzieje...:tak:

teraz lece....ma do mnie wpasc kolezanka ze swoi dwumiesiecznym synkiem....a pozniej wybiezemy sie na zakupki...:-)
milego dnia....:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Izy Mirki......buziaczki dla Ciebie malenka i Twojej mamusi....:-):-):-)

Do góry