reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie

dziękuję Kochane za życzonka (Ankzoc, Mmatysia, Ninka):-):-):-)

Krzysiu i Florencjo - Wszystkiego najlepszego Kochani !!!
Przede wszystkim duuuuuużo zdróweczka Wam zyczę i siły - co by Krzysiu mógł jak najszybciej przejąć opiekę
nad Siostrami:tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Buziaki od Cioci Agi i Jagódki

Ankzoc - no proszę jaki sen... Może jakiś proroczy, cooo? Ja bym nawet chciała... No i Twoj M jak się ładnie zachował... opuścił "zamek" przejęty przez BABY:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

owco - uśmiałam się z Twojej opowieści... Normalnie jakbym siebie widziała w tym gabinecie... Jaga odwaliła mi identyczny numer w okolicach 3 miesiąca (chodziło o podnoszenie główki i utrzymanie jej przez dłuższy czas. Ja zatroskana mówie doktorowi, że coś jest nie tak... że Ona nie chce, że płacze... a moje dziecko popisowo uniosło się na całych łapkach i się patrzy na niego... WSTYD NA MAXA... Na dodatek Pan doktor zaczął ją podciągać za rączki do siadu i ta szatanica "siedziała" :sorry::sorry::sorry:)

reklama
Witajcie:-)
Od rana się zbieram żeby coś napisać ale dziecie nie pozwala....teraz śpi:tak:

Barmanko....co jest z tymi chłopami że jak robią miłe gesty to my wietrzymy podstęp:-D:sorry::baffled: Mam jednak nadzieje że w Twoim przypadku są to czyste intencje bez podtekstów:tak::-)

Ankzoc...trzymam kciuki abyście obie z Majeczką już wyzdrowiały:tak:
Ja ostatnio też łapie sie na tym że jak zostawiam małą na 2 godzinki z babcia to strasznie tęsknie.....już nie mogę się doczekać aż gdzieś wyjde z domu a jak do tego dochodzi to jak najprędzej załatwiam wszystko co musze i pędze do małej:eek::tak:

Owco....a widzisz moja droga jaki numer mały Ci wywinął:-D:-D teraz już poleci jak burza i dogoni majowe dzieciaczki....nie ma reguły,każdy maluch jest inny:tak:

Krzysiu i Florencjo....wszystkiego Najlepszego:tak::-)

Dziewczyny a ja jestem już od tygodnia troszkę przeziębiona.... a najgorsze jest to że mała mi troche pokasłuje...i nie wiem czy robi to dla zabawy,hmmmm czy faktycznie coś się zaczyna dziać:sorry:
W zasadzie nic się nie dzieje,szogun straszny ale ten kaszelek mnie martwi:sorry:

Witam.
Barmanka ja też bym podstępu u M szukała, a to dlatego ,że prawie nigdy kwiatków nie dostaję a już bez okazji to nigdy:confused2:.
Owca ale Ci Wiciu numer wywiną:-D:-D co ci lekarze o nas rodzicach czasem myślą:sorry:.
Florencja buziaki dla Krzysia na kolejny miesiąc;-).

Byliśmy dzisiaj z M w Obi drzwi wejściowe kupić:-) bo na swoje już patrzyć nie mogłam a zawsze kaski brakowało ,ale wreście będę miała nowe :tak:.

wszytskiego najlepszego dla jagodki naszej kochanej:)
dla florencji o ciekawym imieniu:) i jej krzysia malego zbojnisia:p

mamstud-oj to nie zazdroszcze remontu w pracy, oby szybko sie z tym uporali i zycze zeby jednak nie byla to padaczka u malego..:/

barmanka- i co z tymi kwiatami kochana?? mezus cos cchcial czy tak bez okazji?? ale ci dobrze super tak kwiaty dostawac:)

ankzoc- wow super masz te spanie od mlodej:) u nas roznie w kratke,, raz kubus budzi sie 2 razy a raze 4 i czesciej zalzy ale nie wiem od czego.. oby ci tak mala juz zawsze spala a nawet lepiej

kasia- a masz moze jakiez zdjatko tych drzwi?? pochwal sie:p

Witajcie mamusie.....:-)

Chcialam zlozyc zlozyc spoznione zyczonka dla naszej Jagodki....oby byla zawsze sloneczkiem dla swoich rodzicow....a dla Ciebie Agus duuuzo cierpliwosci i sil....:tak::tak::tak::tak::tak:. Buziaczki dla Was obu....:-):-):-):-)

Barmanko....alez Ci zazdroszcze tych kwiatkow.....mam nadzieje ze jednak mazus nic nie wywinal i prezencik byl wlasnie taki spontaniczny....:tak::tak::tak:...u mnie niestety moj P nie pomyslal by o takim gescie....:-:)-(

Aga.k.m....alez Jagodzia sie rozpedzila z tymi zebolkami....:-)..a z suwaczka tzn podpisu sie usmialam...:-D:-D:-D

Ankzoc....oj zdroweczka Ci zycze...mam nadzieje ze jutrzejsza kontrola bedzie na plus....:-)

Owco....gratulujke zakupu mieszkanka....super sprawa ze Wam sie udalo....naprawde...:tak::tak::tak:..teraz tylko maly remoncik i bedziecie na swoim...:tak:
Alez Wiktorek zrobil Ci psikusa.....cwaniak maly...:-D:-D:-D:-D

Kasiu.....fajnie z tym drzwiami.....ja uwazam ze w kazdym domku lub mieszkaniu powinny byc ladne i dobre drzwi...choc niestety czasami brakuje na to finansow....

Przepraszam ze tak nie do wszystkich....
Ja jestem codziennie..teraz jest malo do nadrabiania wiec podczytuje..niestety na przysiadniecie w dzien przy laptopie jest niewykonalne....no chyba ze P jest w domku....
Niestety wolne ma dopiero jutro .....

A u nas....coz....nadal problem z nockami....nie wiem kiedy to sie unormuje...tzn raz jest lepiej raz gorzej....
Dziewczyny rozwijaja sie jak burza...codziennie zaskakuja mnie czyms nowym....od kilku dni Alicja slicznie daje buzi ...coprawda mozna zostac przy tym czynie obliznaym ale to i tak slodko z jej strony...przycgodzi tez sie przytulic ..:tak::tak::tak::tak:
Amelia za to zaczela mowic Nie jak czegos nie chce...
No i wszedzie ich pelno...Alicja weszla mi na schody wczoraj...:szok:...normalnie galy mi wyszly...
Nadal tez sie non stop tryksaja...najczesciej jednak dostaje po glowie Alicja....:sorry:

A ja jestem zadowolona bo znalazlam kupca na ciuszki po dziewczynkach i lezaczek.....fajnie ..juz posegregowalam i mam caly worek ubranek w rozmiarze 0-3miesiace....
Nie wiem tylko za ile mam je sprzedac???

Ostatnia edycja:
cześć Jolu,
a o jakiej kwocie myślisz?

a gdzie reszta? no weźcie przestańcie, nie wierzę że Was nie ma.

cześć Jolu,
a o jakiej kwocie myślisz?

a gdzie reszta? no weźcie przestańcie, nie wierzę że Was nie ma.

No wlasnie nie mam zielonego pojecia.....:sorry:

Z tych ubranek to jest tak...
25 pajacykow (welurowe, bawelniane)
22 body na krotki rekaw , 18 sztuk bodziakow na dlugi rekaw. 6 par spodenek, 4 pary leginsikow, sztruksowe ogrodniczki z bluzeczka, princeska z bodziakami, 3 komplety pajacykow welurowych z bluzeczkami, spodenki welurowe z bluzeczka, 3 sweterki, jeden polarek , nowiutki komplecik ( kaftanik, spioszki plus czapeczka), kolejny komplet spodenek z bluzeczka, no i kilka czapeczek , 4 sztuki kapelusikow na lato., sukieneczka.....to to co pamietam......
Niektore z rzeczy sa nowiutkie nie uzywane a reszta w bardzo dobrym stanie....
no i wiekszosc z next, m&s, pampkin patch, adams....
No i nie wiem....????????

No wlasnie nie mam zielonego pojecia.....:sorry:

Z tych ubranek to jest tak...
25 pajacykow (welurowe, bawelniane)
22 body na krotki rekaw , 18 sztuk bodziakow na dlugi rekaw. 6 par spodenek, 4 pary leginsikow, sztruksowe ogrodniczki z bluzeczka, princeska z bodziakami, 3 komplety pajacykow welurowych z bluzeczkami, spodenki welurowe z bluzeczka, 3 sweterki, jeden polarek , nowiutki komplecik ( kaftanik, spioszki plus czapeczka), kolejny komplet spodenek z bluzeczka, no i kilka czapeczek , 4 sztuki kapelusikow na lato., sukieneczka.....to to co pamietam......
Niektore z rzeczy sa nowiutkie nie uzywane a reszta w bardzo dobrym stanie....
no i wiekszosc z next, m&s, pampkin patch, adams....
No i nie wiem....????????

łoooo matko!!!:szok::szok::szok::szok:
Joluś, przecież to jest warte grubą kasę!!, przepraszam za wyrażenie.:zawstydzona/y:

i do tego jeszcze leżaczki?
ja bym wzięła nie mniej niż 200 GBP.

a wogóle to jak tyś tego kupca znalazła? i wogóle to na bliźniaki też kupują chyba nie?

Witam was kobitki ,

po ponad tygodniowej nieobecnosci....niestety M mial pare dni wolnego,wiec nie szlo

wejsc na BB,bo by chcial wiedziec co pisze ,a teraz maly remoncik robimy w pokoju

dzieciecym ..i tez nie ma czasu,tak ogolnie myslalam ze bede mic duzo do czytania a tu

pusto co sie dzieje ????

Spoznione buziaczki dla nastepnych 9 miesieczniakow:

Marcela
Kubusia
Jagodki
Krzysia

chyba wszyscy..

mamstud-przykro mi z powodu Andrzejka ,oby diagnoza sie nie sprawdzila...

reklama
łoooo matko!!!:szok::szok::szok::szok:
Joluś, przecież to jest warte grubą kasę!!, przepraszam za wyrażenie.:zawstydzona/y:

i do tego jeszcze leżaczki?
ja bym wzięła nie mniej niż 200 GBP.

a wogóle to jak tyś tego kupca znalazła? i wogóle to na bliźniaki też kupują chyba nie?

No ja myslalam tak o 150f.......:sorry:..no ale nie wiem sama....
A ta dziewczyna ktora chcw kupic te rzeczy to nasz sasiadka....tzn teraz sie przeprowadzili ale caly czas utrzymujemy kontakt.....ma termin na maja i bedzie miala dziewczynke....
a jesli chodzi o drugi set rzeczy to niektore sobie zostawiam bo sa w rewelacyjnym stanie i niektore moze dziewczyny mialy raz na sobie...dlatego wlasnie zastanawialam sie co z cena???
No ale zobacze....Jasmin ma mnie odwiedzic w nastepnym tygodniu wiec zobacze co powie....

Martalis...powiadasz remoncik.....fajnie..:tak::tak::tak:....pokaz koniecznie efekt koncowy...:tak::tak:

Do góry