Witajcie kochane wczoraj wróciłam do pracy, wiecie co 10 dni siedziała z Maja w domu i tak mi jej brakowało, ze szok steskniłam się za nią jakbym jej m-c nie widziała
,a powrót do pracy, coż dobrze mi zrobiło wyjście z domu i ogranięcie się, ale ogólnie ze zdrowiem nie jest lepiej, jutro idziemy z Mają do kontroli to może i ja dostnę inne leki. Kurcze 3 tydzień mam katar
, majka ma jeszcze kaszelek, ale to zasługa Flegaminy, którą podajemy do jutra i słychac, że cały czas jej się tam odrywa......
A jesli chodzi o podboje nocne, coż nie wiem czy mogę się pochwalić ale Maja je po 19 póxniej zasypia, następnie o 23.30, a poźniej po 3.30 także myślę, że u nas to wielki sukces.:-):-):-)
tikanis- mam nadzieję, że nie długo zmieni sie Kubusiowi na dobre, kochana walcz z znim, ja z Maja też walczę. Życze dużo zdrówka dla Kubusia i gratuluje ząbka :-)
owca121- gratuluję zakupu mieszkanka :-):-) Gratuluję ząbka i zyczę bezbolesnego ząbkowania, a co do rozwoju, jesli nie pokoi cię rozwój Wiktorka to może warto skonsultować to z pediatrą, fakt, że każde dzieciatko roziwja się swoim rytmem
agakm- jeny kochana wczoraj wpadłam na chwilke na forum, ale takie mamy urwanie głowy w pracy, ze nawet nie złozyłam zyczeń
, nawet nie przeczytałam nic, a wieczorkiem jak wróciłam do domu to tak się źle czułam, że poszłam spać, i wiesz przed snem pomyslałam, ze Jagódka ma dzis swój dzień i tak o tym myslałam, że oprzysniłas mi się w nocy
. Przyjechałas do mnie z Jagą mój m na ten czas wyprowadzil sie do rodziców hahahaha. Gratuluje kolejnych zabków
Spóźnione życzonka dla Jagódki- rośnij zdrowo gwiazdeczko i przesypiaj ładnie nocki :-):-)
mamstud- jeny dobrze, że już Gabunia zdrowiej :-):-) Strasznie mi przykro z powodu Andrzejka :-
-
-( odpocznij kochana naprawdę ostatnio nie miałaś lekko
Krzysiu- wszytskiego najlepszego........