reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
:-):-):-):-):-)
ja też otwieram.

Kasiu co się stało?? czemu podły nastrój??? mów...
chyba topniejące śniegi:sorry: tak mówili w TV ,że od tego się łapie chandrę :-(i ich chyba posłuchałam:-D:-Da piwko otwieraj koniecznie

Jak Kubuś ???Spi już w nocy...

Ostatnia edycja:
No witajcie dziewczynki:-)
w końcu coś zaczyna się dziać:tak::-D

Nie wiem czy się martwić,ale Krzysio dostał jakiejś dziwnej wysypki.:-(
Była pielęgniarka niedawno i mówiła,że jej to wygląda na szkarlatyne,bo miał Krzysio wysoką gorączke,chore gardło aż musi dostawać zastrzyki a teraz ta dziwna wysypka.Jutro pewnie znowu do przychodni:wściekła/y:

kasia nie łap chandry tylko procenty otwieraj;-)

Była pielęgniarka niedawno i mówiła,że jej to wygląda na szkarlatyne,bo miał Krzysio wysoką gorączke,chore gardło aż musi dostawać zastrzyki a teraz ta dziwna wysypka.Jutro pewnie znowu do przychodni:wściekła/y:
O,o.Życzę żeby to jednak nie była szkarlatyna.Mateusz przeszedł dwa lata temu powikłania ciągnęły si e za nami ponad rok:no: paskudztwo.

a trzydniówkę wykluczyli ,bo objawy na to wskazują..

kasia nie łap chandry tylko procenty otwieraj;-)

O,o.Życzę żeby to jednak nie była szkarlatyna.Mateusz przeszedł dwa lata temu powikłania ciągnęły si e za nami ponad rok:no: paskudztwo.
a co się działo?
Aga to dla ciebie ,abyś się nie zanudziła...to tak przez przypadak:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Matysia wyczułam cię:-),a Marzenka wstąpi????Bo coś ta moja swatowa mnie zaniedbuje:nerd:
Wszystko w swoim czasie:sorry:
a co się działo?
Zaczęło się od zapalenia ucha środkowego które leczyliśmy 7 miesięcy(koszmar) a potem przyplątał się gronkowiec.Dopiero w październiku wyniki wykazały brak paskudy.No i łapał wszystkie infekcje a dodam,ze szkarlatynę złapał trzy tygodnie po ospie:sorry:

chyba topniejące śniegi:sorry: tak mówili w TV ,że od tego się łapie chandrę :-(i ich chyba posłuchałam:-D:-Da piwko otwieraj koniecznie

Jak Kubuś ???Spi już w nocy...

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

tak czytam właśnie wasze posty że w Polsce wiosna się zaczyna, ale myślałam że to poprawia nastrój...:-):-):-)

u nas też wiosna się zaczęła, czyli ..pora deszczowa. praktycznie codziennie pada:sorry::sorry:. ale jest ciepło.

reklama
Do góry