Witajcie m&m's tikanis:-)
Ja mam dzisiaj piwko mam nadzieję ,że sobie troszkę posiedzimy?
mam dzisiaj podły nastrój i mam nadzieję ,że Wy go poprawicie:/
:-):-):-):-):-)
ja też otwieram.
Kasiu co się stało?? czemu podły nastrój??? mów...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie m&m's tikanis:-)
Ja mam dzisiaj piwko mam nadzieję ,że sobie troszkę posiedzimy?
mam dzisiaj podły nastrój i mam nadzieję ,że Wy go poprawicie:/
chyba topniejące śniegi tak mówili w TV ,że od tego się łapie chandrę :-(i ich chyba posłuchałama piwko otwieraj koniecznie:-):-):-):-):-)
ja też otwieram.
Kasiu co się stało?? czemu podły nastrój??? mów...
BINGO! Spotkanie super:-).
Matysia jak spotkanie z majówką...czyżby to Marzenka była???
O,o.Życzę żeby to jednak nie była szkarlatyna.Mateusz przeszedł dwa lata temu powikłania ciągnęły si e za nami ponad rok paskudztwo.No witajcie dziewczynki:-)
w końcu coś zaczyna się dziać
Nie wiem czy się martwić,ale Krzysio dostał jakiejś dziwnej wysypki.:-(
Była pielęgniarka niedawno i mówiła,że jej to wygląda na szkarlatyne,bo miał Krzysio wysoką gorączke,chore gardło aż musi dostawać zastrzyki a teraz ta dziwna wysypka.Jutro pewnie znowu do przychodni
a trzydniówkę wykluczyli ,bo objawy na to wskazują..No witajcie dziewczynki:-)
w końcu coś zaczyna się dziać
Nie wiem czy się martwić,ale Krzysio dostał jakiejś dziwnej wysypki.:-(
Była pielęgniarka niedawno i mówiła,że jej to wygląda na szkarlatyne,bo miał Krzysio wysoką gorączke,chore gardło aż musi dostawać zastrzyki a teraz ta dziwna wysypka.Jutro pewnie znowu do przychodni
a co się działo?kasia nie łap chandry tylko procenty otwieraj;-)
O,o.Życzę żeby to jednak nie była szkarlatyna.Mateusz przeszedł dwa lata temu powikłania ciągnęły si e za nami ponad rok paskudztwo.
Wszystko w swoim czasieMatysia wyczułam cię:-),a Marzenka wstąpi????Bo coś ta moja swatowa mnie zaniedbuje
Zaczęło się od zapalenia ucha środkowego które leczyliśmy 7 miesięcy(koszmar) a potem przyplątał się gronkowiec.Dopiero w październiku wyniki wykazały brak paskudy.No i łapał wszystkie infekcje a dodam,ze szkarlatynę złapał trzy tygodnie po ospiea co się działo?
chyba topniejące śniegi tak mówili w TV ,że od tego się łapie chandrę :-(i ich chyba posłuchałama piwko otwieraj koniecznie
Jak Kubuś ???Spi już w nocy...
ok rozumiem,ale Wam zazdroszczę spotkania:-( opowiadaj jak w realu ,może jakieś zdjęcia dasz;-)Wszystko w swoim czasie
.